Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KONU İÇERİKLERİ TARAFIMCA SİLİNMİŞTİR
    SAĞLICAKLA KALIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 16 Mayıs 2016; 19:59:51 >

• Yararli konu bu program yuzyilin icadi telefonun ses cikisini acayip etkiliyor harika kesinlikle denenmeli sadece bu mod icin telefonu rootladim diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rektal muayene kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine katılıyorum. Uzun süredir kullanmayı bekliyordum ama Spotify'ı bir türlü kıramamıştım. Sabah onu hallettikten sonra hemen modu kurdum. Daha önce atrix, gm discovery ve s4 mini de kullandığım için, programın marifetlerini biliyorum. Coloud The Pop kulaklığım var, yeniden hayat buldu diyebilirim. 30dk kesintisiz müzik dinledim ve gerçekten sevinçten gözlerim yaşardı. Müzik dinlemeyi seven herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • Spotify i kirmak derken? Tablet metrics olayi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu mu rootlayacağız illaki? Olmadı ki bu yaa. Ama yapacağım sanırım. Olabilir, yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Telefonu mu rootlayacağız illaki? Olmadı ki bu yaa. Ama yapacağım sanırım. Olabilir, yapabilirim.

Bu devirde hala Root'suz cihaz kullananların olması gerçekten üzücü
  • Hocam hangi playerı kullanıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bootloader kilidini açmadan root yapabilir miyiz?

• Şuan kullandığım romda ön yüklü olarak gelmişti bu program ama çok kurcalamadım merak ettim doğrusu yeteneklerinden dolayı boş bir zamanımda kurcalayayım .
    Bu arada telefon Moto G değil .
  • @ztalan hayır bootloader açmak zorundasınız ve root işlemi mutlaka gerekli.

@TheFakeSlimShady tabiki poweramp, daha iyisi ile henüz karşılaşmadım.

@Rektal muayene dediğiniz program ne iş yapıyor bilmiyorum ama dpi ile alakalı sanırım, benzer bir şekilde diyebiliriz. Offline olarak cache dosyalarını dinlemek istiyordum aslında onun için uğraştım. Tablet.. programı aynı işi görüyorsa deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 9 Kasım 2014; 19:09:17 >
  • nomox1 kullanıcısına yanıt
    Ben moto g için paylaştım ama söylemeyi unuttum tüm cihazlarda kullanılabilir nomox1'un dediği gibi. Build.prop işlemi her cihaz için gerekli olmayabilir.
  • Ben hiç bir işlem yapmadım sanırım Custom Romu derleyen bu adımları uygulamıştır.
  • hocam dediklerinizi uygulayinca harika oldu ama poweramp in kendi ekolayzirini kapatsam bile ilk bikac saniye etkin oluyor viper, sonra ses eski haline dönüyor kendiliginden

• Garip bir sorun sadece poweramp da mı oluyor yoksa genel olarak her playerda mı?
    Ayarlar uygulamalar kısmından v4a ya tıklayıp, data ve cache temizleme yapıp programı yeniden başlat ve headset kısmından aktif et ayrıca altta eq kısmınıda aktif et ve bir önyükleme seç tiz, bas, r&b vs. seste değişmeler oluyorsa aktif demektir.
  • bunlarin hepsini yaptim zaten hocam. sonralarda artik poweramp a girince telefon donmaya falan basladi diger playerlar da muzik felan calmamaya basladi cok garip bisey hocam poweramp i kaldirdim suan shuttle player ile dinliyorum bi sorun yok

• V4A ile alakalıbir durum değil sanırım. PlayerPRO ve Rocket Player bu konuda daha başarılı onları deneyebilirsin.
  • hocam mesela poweramp a giriyorum, v4a birkac saniye sonra devre disi kaliyor. sonra v4a i aciyorum donuyor, diger muzik uygulamalarina da giremiyorum poweramp i bir kez calistirirsam. bu gune kadar poweramp kullaniyordum zaten satin almistim fakat simdi neden boyle oluyor bilmiyorum. bir de v4a in 4.x surumu var sanirim

• 4.x sürümü yok, 2.x ve 4.x android sürümlerini göstermektedir.
  • Poweramp gibi Rocket Player de sorunsuz calismaktadir. Eger gorev yoneticisinden kapatirsan calismamaktadir. Ek olarak help kisminda oynaticilarla calisma problemi icin fx compatible mode'a gecis yaparak cihazi yeniden baslatmaniz gerek diyor. Sorununuzu cozebilir.
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 10 Kasım 2014; 2:01:39 >

• Arkadaş en iyi ses hangi ayarda çıkıyor ekran görüntüsü paylasirmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.