Şimdi Ara

FM 2016 Real Time Editör [ÜCRETSİZ FMRTE ÇIKTI ! (16.2.0 UYUMLU)] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
5
Favori
169.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dertsiz başıma dert aldım herkese yardımcı olmak istedim ama aradan cinsleri çıkıyo ondan sonra ınsan yardımcı olduğuna pişman olmaya başlıyo..

ben hep beraber daha ıyı oyun oynayalım oyundaki finans para maaş bütçesi sorununu çözelım ıstedım ama bazıları nokunu cıkartıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 27 Aralık 2014; 13:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhax

15.2.1 de çalışmıyor beta ve 15.1.3 arası çalıştırıyormuş

15.2.0 15.2.1 sürümleri için zaten yukarda arkadas link vermiş tam oyun içi editör sanırsam o.. bendeki küçük versiyonu gibi bişey.. onuda herkesle pyalaştım zaten.. bende FMRTE BEKLIYORUM daha kapsamlı çünkü.. sakatlık başa bela.. bendekı program sakatlıga cozum bulmuyo malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

FMAssistant_15.1.3 kullanmak ısteyenlere link verebilirim.. (oyun içi editöre benziyor) oyuncu değerlerı değişebiliyor kulup değerlerı transfer bütçesi maaş bütçesi vs.. bi çok şey var sakatlıkları duzeltmıyo sanırsam yada ben bulamadım... isteyen pm atabilir

Selam. Ben de alabilir miyim PM?
  • hocam rica etsem bende pm alabilirmiyim ?
  • Hocam pm
  • Hocam rica etsem bende PM alabilir miyim?
  • fm assistan ta nedense klüpleri bulabiliyorum ama oyuncular çıkmıyor sizde varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

FMAssistant_15.1.3 kullanmak ısteyenlere link verebilirim.. (oyun içi editöre benziyor) oyuncu değerlerı değişebiliyor kulup değerlerı transfer bütçesi maaş bütçesi vs.. bi çok şey var sakatlıkları duzeltmıyo sanırsam yada ben bulamadım... isteyen pm atabilir

pm alabilirmiyim???
  • arkadaşlar fm assistan da oyuncuların isimlerini ve yaşlarını değiştiremiyorum herkesde böylemi
  • hocam bende pm alabilir miyim? :)
  • Bi pm de ben alabilirmiyim acaba...
  • pm hocam tesekkurler
  • Pm lütfen
  • hocam pm..
  • Arkadaşlar 2024 yılındayım. Editörden şampiyonlar liginin kurallarını değiştirebilir miyim? 25 kişi yerine 40 kişi göndermek istiyorum şampiyonlar ligine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoUnTy_HuNtEr

arkadaşlar fm assistan da oyuncuların isimlerini ve yaşlarını değiştiremiyorum herkesde böylemi

bütün PM lerı cvpladım tekrardan herkese link yollandı...

soruna gelınce

oyuncu ısım değişmiyor sanırsam yaş değişiyo ama.

azıcık kurcalayın programı cozersınız emın olun
  • Pm lütfen
  • pm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallat258 -- 27 Aralık 2014; 21:32:06 >
  • PM ler yollandı...
  • İşlerimden dolayı bir süredir bakamadım.İlk mesaja piyasaya düşen idareten bir editor ekledim.İşinizi görür umarım.Zaten konunun altındada paylaşmış bir arkadaş daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 27 Aralık 2014; 21:55:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.