Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HK-47

Uplay'i offline'a alıp Uplay klasörü içinden saves'e girip 720 klasörünün içindekileri silerseniz, oyuna girdiğinizde sıfırdan başlarsınız. Daha sonra online olduğunuzda uplay buluttaki mi yoksa harddisktekini mi kullanayım diye soruyor.

Alıntıları Göster
    elinize ve emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Efekentli

elinize ve emeğinize sağlık

Alıntıları Göster
    Bende patch_02 de var silmeye gerek varmı?
  • kardeş o dediğin crash olayı bendede var update yaptığım zaman orda crash verio.yapmassam direk geçiyorum orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

DataPC_patch_02 mi? başka patch_02 dosyaları olabilir ama DataPC_patch_02 hiç görmedim. Eğer böyle bir dosya varsa 01'i silmenize rağmen düzelmediyse onu da silin ama diğer DataPC ile başalyıp patch_02 ile biten dosyalar ile karıştırmayın. Bir sürü dosya var yakın adlarda.
  • bişey sorcam update yapmadan yama kurulmaz değilmi,çünkü ben update yapınca oyun parisde crash verio
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

DataPC_patch_02 mi? başka patch_02 dosyaları olabilir ama DataPC_patch_02 hiç görmedim. Eğer böyle bir dosya varsa 01'i silmenize rağmen düzelmediyse onu da silin ama diğer DataPC ile başalyıp patch_02 ile biten dosyalar ile karıştırmayın. Bir sürü dosya var yakın adlarda.

DataPC_patch_01 170MB
    DataPC_patch_02 184MB

01 i sildim Türkçe oldu sorun yokta 2. patch sorun çıkarmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

quote:

Korsan kullananlar için son bir düzeltme: Eğer sadece altyazılar Türkçe oldu iste DataPC_patch_01.forge dosyasını silin. Menüler de Türkçe olacaktır. Normalde bu patch dosyası 1.4 sürümü ile silindi ama tabii korsan release grupları onu silmeyi akıl edememiş olabilir. Hatta herkes bulup silsin o dosyayı. Belki olmadı diyenlerin birçoğunun asıl sıkıntısı budur.

Bu sefer oldu teşekkürler.

Alıntıları Göster
    teşekkürler türkçe oldu emeginize sağlık :)

• 02 silinmediği halde bir sıkıntı çıkmadığına göre 02 dosyasında Türkçe yamayı ilgilendiren bir şey yok demektir. Silmeyin kalsın ama şunu da belirtmem gerek orijinal 1.4.0 oyunda patch_01 de yok 02 de yok.
  • quote:

Korsan kullananlar için son bir düzeltme: Eğer sadece altyazılar Türkçe oldu iste DataPC_patch_01.forge dosyasını silin. Menüler de Türkçe olacaktır. Normalde bu patch dosyası 1.4 sürümü ile silindi ama tabii korsan release grupları onu silmeyi akıl edememiş olabilir. Hatta herkes bulup silsin o dosyayı. Belki olmadı diyenlerin birçoğunun asıl sıkıntısı budur.

sorun buymuş teşekkürler çok iyisiniz size ve tüm çeviri ekibine teşekkür ediyorum emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Hayırlı olsun... Kolay gelsin
    ADMİN ALLAH AŞKINA YARDIM ET TÜRKÇE YAMA Bİ TÜRLÜ OLMUYOR UPDATE 1.4 YÜKLEDİM YİNEDE OLMUYOR SİNİRLERİM BOZULDU
  • aliko6320 A kullanıcısına yanıt
    DataPC_patch_01.forge dosyasını sildiniz mi?
  • quote:

DataPC_patch_01.forge dosyasını sildiniz mi?
    Herkesin emeğine sağlık :)
    Assassin's Creed Liberationun Tr yamasınıda yapan sizlerdiniz dimi?
  • Yardımın ve yama için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankat2001

Liberation yaması bize ait değil. Diğer yamaların hepsinin proje yöneticileri ekibimizde ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cankat2001

Liberation yaması bize ait değil. Diğer yamaların hepsinin proje yöneticileri ekibimizde ama.

Alıntıları Göster
    oh oh oh :D oleyy .. teşekkürler sonunda çıktı :)
  • Said konuya bir bakayım dedim yama çıkmış mı diye,ve yama çıkmış.Elinize sağlık,sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz.Yeni çalışmalarınızı da bekleriz bu arada.
  • Yamayi yapanlara cok cok tesekkurler,ingilizce bilmeme ragmen Turkce oynamak cok daha keyifli.Sanki sabah lowda kasiyordu yamadan sonra mediumda kasmiyor gibi,psikolojik ya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Emeğinize sağlık
    oyunda ki haritayı oyundan daha çok sevdim bulamadığım da sağda solda aramam gerekmiyor artık aşağı yukarı kaydırıp bakıyorum haritadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

oyunda ki haritayı oyundan daha çok sevdim bulamadığım da sağda solda aramam gerekmiyor artık aşağı yukarı kaydırıp bakıyorum haritadan

Alıntıları Göster
    Ben kurup oynamadım yamayı ama yinede teşekkürler. Bekleyen arkadaşlar için 2.5 ay gibi bir sürede hızlı, sorunsuz ve en önemliside kaliteli bir iş çıkardığınıza adım gibi eminim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.