Bildirim
Sony mi Lg mi??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bdfBAr
Sony z1 ile Lg G2 arasında kaldım hepsiburadadan bakıyorum sony 1400
Lg 1200 kafama lg yatıyor fakat z1in su geçirmezligi saglamligi ve en önemlisi kamerası tereddütte bırakıyor.Siz olsanız hangisini alırdınız? Neden?
hocam benimde suan ikisi arasında karar vermem lazım ama benim kararım lg g2 den yana olcak gibi z1 pek içime sinmedi_____________________________ -
Benim de izleyeceğim yol öyle görünüyor
siz neden g2 ye daha sicaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben G2 derdim gerek ekran olsun gerek görüntü olsun daha şık _____________________________ LG G2 32 GB BEYAZ -
quote:
Orijinalden alıntı: ForGamer
Ben G2 derdim gerek ekran olsun gerek görüntü olsun daha şık
Bencede peeformans cok farkli degil ama g2 ekran daha sik ve guzel.g2 tercihim olur
G2
G2 ekran olsun çerçeveleri olsun daha iyi zamanında bende ikisi arasında kalıp g2 aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
htc one m7
_____________________________ geldi yine tipini -
Bende g2ye daha sıcağım peki güzel koruyabilmek için kılıf yeterli mi ekrani pek dayanıklı değilmiş kullanan yorumlarında gördüm.
Birde paralel ithalat olayı nedir hepsiburadadan almayı düşünüyorum buradaki elektronik mağazalardan ucuz 200 300tl oynuyor.Garantisi mi olmuyor ne farkı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfBAr -- 3 Kasım 2014; 9:30:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: bdfBAr
Bende g2ye daha sıcağım peki güzel koruyabilmek için kılıf yeterli mi ekrani pek dayanıklı değilmiş kullanan yorumlarında gördüm.
Birde paralel ithalat olayı nedir hepsiburadadan almayı düşünüyorum buradaki elektronik mağazalardan ucuz 200 300tl oynuyor.Garantisi mi olmuyor ne farkı var?
guzel saglam bır kılıf cozum olacaktır ozellıkle spıgen kılıflar,hepsıburada paralel satıyor genelde yanı kacak falan degıl aynı bıldıgın cıhaz sadece ıthalatcısı farklı kendı anlasmalı servıslerı var yıne 2 yıl garantılı faturalı yanı sıkıntı yok_____________________________ -
Tamam anladım hocam teşekkür ederim ilginize kısmet olursa alınca yine rahatsız ederim sizi kafama takılan birsey olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler