Şimdi Ara

Zotac Gtx 980/970 Omega ve AMP! Extreme Alacakların Dikkatine!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet var dostum ötüyo mübarek ben iade ettim asus gtx 970 strix aldım ses yok memnunum asus tan şaşma 970 serisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamnedLife

Zotac GTX 980 AMP Extreme de voltaj kilidi olduğunu düşünenler şuraya:http://www.overclock.ne...5-190/620#post_23083288

Zotac Gtx 980/970 Omega ve AMP! Extreme Alacakların Dikkatine!!!

"Im maxing out voltage through the half broken Zotac Firestorm Utility, the max through Firestorm I can set is 1.26volts. It reads 1.31volts on the multi-meter. Gpu-z reads 1.187. Afterburner shows 1.21volts. I trust the multi-meter. "

Yani gerçek değer ki o da multimetreyle ölçülen değer 1.311V olmasına rağmen, GPU-Z 1.187, Afterburner ise 1.21 gösteriyor; yani yazılımsal olarak doğru okuma yazılımın varsayımları yüzünden doğru değil bu kartlar için çünkü bu kartlar tamamen referanstan farklı, G1 için de aynı şeyi söylemek mümkün multimetreyle ölçüm yapmak mümkünse en doğrusu o oluyor.

Aynı durum diğer GTX970'ler için de geçerli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirhünel1982

evet var dostum ötüyo mübarek ben iade ettim asus gtx 970 strix aldım ses yok memnunum asus tan şaşma 970 serisinde

asus arkadaşa aldık o ses var ne yazikki.
  • https://www.youtube.com/watch?v=wmiVf9cmA9I

gtx 970 ler arasında kararsız kaldıysanız ve ses sizin için önemliyse güzel bi video.

hız olarakta ses olarakta en iyisi zotac extreme gibi gözüküyo. oc olarak performansını bilemem ama kaç kullanıcı voltaj ile oynarki?

voltaj için bir sınır varsa sizce sebebi 5 sene garanti veren tek firma olması olabilir mi?

zaten diğer markaları oc yaptığında zotac extreme boost hızı kadar mhz değerine ulaşıcaksın. belki biraz geçer ama kartı zorlamaya ne gerek var.

coil whine sorununa en az rastlanan kart die forumlarda okudum bilmiyorum tabi doğrulugunu.

Asus markasını çok sevmeme rağmen gtx900 serisinde f/p olarak tam bir hüsran hatta en en kötü f/p ye sahip.

hayırlısı olsun alanlara.

• konuyala alaksı yok ama bu firestormdaki led set ayarı neye yarıyor? sadece 1 tane ufak ledi mi yakıyor başka marifeti var mı?
  • Kartı kullanıyorum ve çok memlunum kart 1380Mhz stok hızı ve aşağı çalıştığını hiç görmedim Kendi yazılımı ile 1450Mhz görüyor yani oc'tan anlamıyan bir kişi bile 1450Mhz çıkabilir 1450Mhz kart 63 C geçemedi saygılar...
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152905459419722&set=a.436923394721.207375.724329721&type=3&theater
  • Zotac Amp Extreme Edition Gtx 980 Kartı 1 aya yakındır kullanıyorum malzeme kalitesinden tutun sessiz ve serin çalışmasına, choil sorunu bende yok bilmiyorum olanlar ötüyor falan demişler acaba ebabil kuşu gibi mi ötüyor :) Neyse benim gibi overclocktan anlamayan fabrika çıkışı en hızlı kartı almak isteyen oyuncular için kesinlikle önerim. Zotac'ı 8800 gt amp den beri kullanmıyordum sanıyordum ki zotac halen çok ısınan kartlardan 10 sene sonra asustan zotac'a döndüğümde iyiki döndüm dedim.
  • arkadaşlar ben zotac gtx970 amp extreme core edition almayı düşünüyorum clock felan yapmayacam ses yapması felanda hiç önemli değil tek istediğim dayanıklı olması arıza çıkarmasın yeter bide aptalca mavi ekran hatalarına sebep olmasın bu bağlamda önerirmisiniz
  • '' GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU '' adli konuya yazdiğim yorumu aynen kopyaliyorum.. Zotac GTX 970 Extreme Core Edition'i 2-3 gün önce aldim

'' Son 2 3 haftadir yorumlarima konularima denk gelenler bilir bende GTX 970 almak istiyodum Bugunde aldim.. Gittim uzun zamandir aklimdaydi Zotac almak ama yinede benim sağim solum belli olmaz diye Asus msi zotac evgayi dizdirdim önüme ve içimden Zotac almak geldi.. Aslinda asusta alabilirdim yillardir modem anakart ekran karti v.b. falan Asustan şaşmazdim, Ama artik değişiklik istedim.. Bide ordaki Asus çalişani vardi resmen Elimi ayağimi yalayacak seviyeye geldi, iğrendim.. Adam resmen kimse asus almasin diye Asusta çalişiyo gibi.. Zaten defalarca Karşilaştirmali testlerini falan izledim okudum ettim ve Zotac Extreme Core Edition aldim geldim.. Yolda haliyle acaba coil whine çikar mi diye endişe ettim ve Eve gelir gelmez karti biraz isindirdiktan sonra kendimce 3dmark testleri yaptim.. Ice Storm 1.2 testinde ekranda anlik 1900 FPS aldiğimi görür görmez kulağimi kasaya yapiştirdim.. Maşallah diyorum 1900 2000 FPS'de Yok gibi bir Coil whine olduğunu gördüm.. Neredeyse yok.. Yani kasa benim 50 santim uzağimda ve vizilti cizilti duymuyorum.. Anca ve anca kulağinizi kasaya yapiştirmak zorunda kaliyosunuz duymak için kiii 1700 - 2000 FPS üzeri diyorum... Daha altinda CW Yok.. Gerçekten internette yorumlarda yazdiği gibi şuan Zotac Extreme core Edition alanlarin %5-10'luk bi kismi dişinda kimse CW'e rastlamiyor gibi..

3dmark'in Basic Demo sürümündeki Tüm testleri sirayla yaptim ve hiçbirinde Coil whine duymadim.. Normalde 100 250 400 600 Fpslerde falan anca fanini duyuyorum. MSI afterburner'dan fan hizini %100 yaptiğimda fanlarin %100'de olmasina rağmen son derece ideal seste olduğunu gördüm.. Zotac harbiden yapmiş.. En kastiran anlar oyun fps olsun Gördüğüm en yüksek sicaklik saniyorum 58 ila 61 arasiydi... 3 Fan işini güzel yapiyor.. Kesinlikle bi GTX 970 alacaksaniz Zotac Extreme Core Edition'i de bi düşünün araştirin.. Pişman olmayacağiniza inaniyorum... Yok isiniyomuşmuş yok şöylemiş yok böylemiş v.b. şeylere Siz kendiniz doğru düzgün araştirmadan inanmayin hemen..

2016 ortalarinda En tez elden Anakart + İşlemci + Ram güncellemesine gidip Gidebildiğim kadar bu sistemle gideceğim.. Çünkü bu şartlarda Ekran kartina bazi anlarda Darboğaz yaratiyolar..

Bunlarda Test sonuçlari.. İşlemcim ve anakartim eskiyken alinan sonuçlardir.. Bi önümüzdeki zamanlarda Yeni nesil İşlemci Anakart ve Ram alarak sistemimi güncelleyeceğim.. Bakalim o zaman sonuçlarda ne kadarlik bi oynama olacak..

Fire Strike 1.1 -- Score 10.459 -- Graphics Score 12.339 --- Physics Score 11.469 -- Combined Score 4.598
    Test Sonucu:http://www.3dmark.com/fs/6884464

Sky Diver 1.0 -- Score 26.458 -- Graphics Score 40.223 --- Physics Score 10.228 -- Combined Score 22.304
    Test Sonucu :http://www.3dmark.com/sd/3635702

Cloud Gate 1.1 -- Score 28.310 -- Graphics Score 85.313 -- Physics Score 8.480
    Test Sonucu :http://www.3dmark.com/cg/3291442

Ice Storm 1.2 -- Score 167.873 -- Graphics Score 381.712 --- Physics Score 56.700
    Test sonucu :http://www.3dmark.com/is/3460689

Test Sonuçlari iyi mi yoksa kötümü bilmiyorum.. Ama test sonuçlarinda Hep &90'dan daha iyisin, %99'dan daha iyisin falan yaziyodu.. Galiba mevcut bileşenler arasindaki En iyi sonuçlari aldim testlerde bilemiyorum.. Better than 99% of all results veya Better than 90% of all results yaziyor testlerin yaninda.. Bu sonuçlar eski işlemci anakart sonucu böyleyse demek ki 6700K işlemcili Son çikan anakartli bi sistemde ekran karti kendini tamamen bulacak.. Kendimce testlerim devam ediyor.. Sonuçlar aliyorum evet ama iyi mi kötü mü bilmiyorum.. Better than 99% of all results veya Better than 90% of all results yazdiğina göre demek ki iyidir herhalde.. Kesinlikle öneriyorum.. '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Aralık 2015; 2:54:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.