Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ailesi Türkiye'de: Fiyatları, 6 aylık ürün döngüsünü ve diğer detayları konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
128
Cevap
2
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Xperia Z3 ailesi Türkiye'de satışa sunuldu. Hem Xperia Z3 hem de Xperia Z3 Compact için fiyatları, 6 aylık ürün döngüsünü, kamera yeteneklerini ve merak edilen diğer detayları, Sony Mobile Türkiye Ülke Müdürü Tarık Akad ile konuştuk.

• z1 compact harika bir cihazdı z3c de bunu devam ettirmekte ve 6 ay politikasının compact modellere 12 ay olması da çok ayrı ve güzel bir olay.
    Ancak amiral gemilerinde 6 ay politikası hem sonyye hemde kullanıcıya büyük zararlar vereceği görüşündeyim.
    Videoyu izleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 23 Ekim 2014; 19:13:58 >

• "Zet 3" nedir arkadaş? "Zet" kadar saçma bir okuma şekli olabilir mi bu cihaz için? Cidden adamın okuyuşu o kadar kulağımı tırmaladı ki daha ilk dakikada kapattım.
    Gerçi Sony Türkiye ofisine de gıcığım, a'dan z'ye tüm ürün gamında saçma sapan fiyatlandırmalar yüzünden. Sony cihazlar spot pazarda bu kadar ucuzken spota yönelmeyi öneriyorum ben. Zaten Türkiye'deki servislerin halini biliyoruz, boşu boşuna yüzlerce lira fazladan vermeye gerek yok.
  • Yav he he Kim dedi size kameranın sensörünü küçültün diye? Yine 6 ayda bir telefon çıkacak. Şimdiden z4 özellikleri bile netleşti. Aksesuar demişler. Kutudan yine gürültü engelleyici piyada fiyatı 160 lira olan kulaklık yerine pazar malı adi kulaklıklar çıkar. Batarya daha uzun gidecek demiş. Phonearena batarya testinde z2'den neredeyse farkı yok. Kim dedi size kasayı inceltip bataryayı ve sensörü küçültmenizi? Şimdi z4 çıkacak. S805'e 2k koyup resmen rezil edecekler telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel müdürüm z2 si olanın telefonu 2300 liraya aldığına göre. z3 2300 liradan çıkınca
    z2 nin fiyatı 1800 tl ye düşecekse z2 si olan nasıl bir tatmin yaşıyor.
    Beterin beteri var diye mi sevinecek. Adam telefonu en iyi ihtimal 1600 e satsa 700 tl düşmüş. 2. elde de 500 tl zarar demektir.
    6 ayda iyizarar 1 senede zararı 1000 tl olur herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf 6 ay sonra yeni telefon çıkaracak diye Sony almıyorum. Hem kutu içeriği düşürüluyor, hemde diğeri gibi yüksek fiyatla satılıyor ki bunlar bile alınmaması için bir sebep. Zaten tanıttıktan 2 3 ay sonra Türkiye'ye geliyor cihazlar. Geçiniz efendim geçiniz

CPU: AMD Ryzen 5 5600 | GPU: GIGABYTE RTX 2070 Super Gaming O.C 3x | RAM: Ballistix Sport Lt 16GB 3000MHz @3800MHZ | Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk | M2 SSD 1: WD Black SN850 1 TB | M2 SSD 2: Samsung 970 Evo 500 GB | SSD: Samsung 860 Evo 1Tb | HDD: Seagate 2.5" 2 TB FireCuda SSHD | Kasa: Cooler Master MasterBox MB511 RGB | PSU: Corsair RM750x 2018 | Monitör: ViewSonic XG240R | Fare: Razer DeathAdder V2 | Klavye: Corsair K95 RGB Platinum | Kulaklık: Razer Blackshark V2 Pro |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Yav he he Kim dedi size kameranın sensörünü küçültün diye? Yine 6 ayda bir telefon çıkacak. Şimdiden z4 özellikleri bile netleşti. Aksesuar demişler. Kutudan yine gürültü engelleyici piyada fiyatı 160 lira olan kulaklık yerine pazar malı adi kulaklıklar çıkar. Batarya daha uzun gidecek demiş. Phonearena batarya testinde z2'den neredeyse farkı yok. Kim dedi size kasayı inceltip bataryayı ve sensörü küçültmenizi? Şimdi z4 çıkacak. S805'e 2k koyup resmen rezil edecekler telefonu.

Sonynin Z4 çıkaracağını söylüyorsunuz neye dayanarak iddialara dayanarak.

O iddialar 64 bit 4 GB RAM ve S810lu bir cihaz geleceğini söylüyor. Lg g3 çöpüyle karıştırdınız heralde Z4ü..

Z3 ve Z3C nin batarya performansıda ortada yani Z4'de batarya bi 2K ile tepe taklak olmaz merak etmeyin.

• 6 ay da bir telefon cikartiyor cikan telefon 2-3 ay sonra geliyor. Ocakta da artik 805 2k martta 810 gelir . Kulaklariniz kufurden cinlar durur. Zaten fiyatlar komedi. Seneye bu donemler z6 yi beklemek en iyisi. Bu yolda devam et sonny.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 23 Ekim 2014; 19:41:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar her gun yeni amiral gemi cikariyorlar bu ne

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeter Ki

quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Yav he he Kim dedi size kameranın sensörünü küçültün diye? Yine 6 ayda bir telefon çıkacak. Şimdiden z4 özellikleri bile netleşti. Aksesuar demişler. Kutudan yine gürültü engelleyici piyada fiyatı 160 lira olan kulaklık yerine pazar malı adi kulaklıklar çıkar. Batarya daha uzun gidecek demiş. Phonearena batarya testinde z2'den neredeyse farkı yok. Kim dedi size kasayı inceltip bataryayı ve sensörü küçültmenizi? Şimdi z4 çıkacak. S805'e 2k koyup resmen rezil edecekler telefonu.

Sonynin Z4 çıkaracağını söylüyorsunuz neye dayanarak iddialara dayanarak.

O iddialar 64 bit 4 GB RAM ve S810lu bir cihaz geleceğini söylüyor. Lg g3 çöpüyle karıştırdınız heralde Z4ü..

Z3 ve Z3C nin batarya performansıda ortada yani Z4'de batarya bi 2K ile tepe taklak olmaz merak etmeyin.

G3 ne alaka? Ben g2 kullanıyorum ve çok memnunum. Siz gerçekten s810 ile geleceğine inanıyormusunuz? 2k gereksiz. İsterse s810'a 2k koysun yine de almayacağım. Kısıtlı kutu içeriği, kazık fiyat, 6 ayda bir telefon çıkması da almamam için en büyük sebebpler. Ha almasam ne olacak? Ben almadım diye batacak değil sony. Son çare one m9 bekliyorum. O da çözünürlük yarışına girerse g2'im bozulana kadar kullanacağım. O zamana kadar da mp gelişir ve wp'ye geçerim.

• Z3 ile dualshock 4 e takilacak aparatla tum ps4 oyunlarini ayni grafikle calistirilabilecek mi?

• neden kutu içeriği farklı geliyor? bir araba parası alıyorlar kulaklık bile dandik. Z2 kullanıcısı olarak yazıyorum bunu. Kutu içeriğini zenginleştirin en azından dock falan koyun. Bu şekilde sömürü yapıyorlar...

• Keşke Xperia Z3 Compact da da metal çerçeve ve ısı borusu olsaydı bir de kalınlık 8mm olsaydı tadında yenmezdi ama yapacak bişi yok

• O mikrofon ne öyle

• başlangıçtaki şarkıyı bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turyunus

Keşke Xperia Z3 Compact da da metal çerçeve ve ısı borusu olsaydı bir de kalınlık 8mm olsaydı tadında yenmezdi ama yapacak bişi yok
    Tarık Bey bazı soruları açık uçlu olarak cevaplasa da diğer ülke müdürlerine göre daha iyi bir izlenim bırakıyor.

Keşke Z4'le beraber değişeceği söylenen 6 aylık döngüyü de ayrıntılı olarak ele alsaydınız.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.