Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • whatsapp icin olan watusi tweaki surekli okunmus mesaj bildirimlerini defalarca gosteriyor sizde de boyle mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cingirakli Dumbelek kullanıcısına yanıt
    aynen hocam o nedenle o hariç diğerlerini aktif hale getirdim...

saygılar
  • Telefon whatsapptan atıyor. En son Whatsapp+ yüklemiştim, kaldırdım. Ama hala share music özelliği aktif whatsappta. Watusi'dendir belki diye onu da kaldırdım, tekrar yükledim. Sorun devam ediyor. Ne yapmam gerek?

• burcink kullanıcısına yanıt
    hangisinden kaynaklaniyor okundu ve iletildi seceneklerini aktif ettim sebep olan hangisi surekli bildirim geliyor

• Cingirakli Dumbelek kullanıcısına yanıt
    iletildiyi seçerseniz uyarı geliyor zaten hocam o nu kapatın. mavi tik düşmüyor ama iki tik düşüyor. tekrar tekrar da bildirim gelmiyor

saygılar
  • Mavi Korsan kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.. ben ayarlardan formatladım aynı sürümde kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkengil55

Arkadaşlar ipad 2 kullanıyorum. Jailbreak yapamıyorum.
    -Taig 1006, Taig 1201, Taig 1210 kullandım ama açıldıktan sonra aygıtı tanıyor ve hata veriyor. (1006'da yaptığımda can't find apple driver. please install itunes yazıyor. itunes falan kurdum ama sorun çözülmedi.)
    -Pangu denedim. "itunes version too old. please upgrade itunes to version 11.2 or later" hatası veriyor. (En yenisini yüklesem de sorun devam ediyor.)
    iOS 8.1.1 kullanıyorum. Jailbreak yapabilmek için henüz yeni sürümlere güncellemedim. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

arkadaşlar bir önerisi olan var mı? wifi password ile bir ağın şifresini öğrenmem gerekiyor bir an önce :(
  • 8.1.2 de clutch hic biri calişmiyor.
    çalişan tweak varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: halted__

bana gore vazgecilmez tweak olan callbar 0.9.6 ya guncellendi. cevap verirken karsilasilan yavaslik sorunu duzeltilmis.
    sinfuliphone forumundan indirebilirsiniz.

Bende çok safe mode yaşatıyor o tweak. Kullanmayı çok istiyorum ama olmuyor maalesef

springtomize yuklu ise bazi durumlarda bende de oluyordu. mesela animasyonlu lock yaparken takilip kaliyordu. animasyonu iptal edince takilma sorunu bitti. fakat gelen aramalara 1-2 sn gec cevap durumu vardi eski versiyonda, yeni versiyonda bu problem de cozulmus. icleaner ile temizleyip yeni versiyonu kurun bence.
  • Arkadaşlar bir tweak vardı sesi kısarken ve açarken ses seviyesini ekranın üstünde gösteriyordu bilen varsa yazarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Arkadaşlar bir tweak vardı sesi kısarken ve açarken ses seviyesini ekranın üstünde gösteriyordu bilen varsa yazarsa çok sevinirim

StatusHUD olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Arkadaşlar bir tweak vardı sesi kısarken ve açarken ses seviyesini ekranın üstünde gösteriyordu bilen varsa yazarsa çok sevinirim

StatusHUD olması lazım

Cok tesekkurler hocam sagolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

bana gore vazgecilmez tweak olan callbar 0.9.6 ya guncellendi. cevap verirken karsilasilan yavaslik sorunu duzeltilmis.
    sinfuliphone forumundan indirebilirsiniz.

Bende çok safe mode yaşatıyor o tweak. Kullanmayı çok istiyorum ama olmuyor maalesef

springtomize yuklu ise bazi durumlarda bende de oluyordu. mesela animasyonlu lock yaparken takilip kaliyordu. animasyonu iptal edince takilma sorunu bitti. fakat gelen aramalara 1-2 sn gec cevap durumu vardi eski versiyonda, yeni versiyonda bu problem de cozulmus. icleaner ile temizleyip yeni versiyonu kurun bence.

Soringtomize bütün kötülüklerin anası aslında :)) o Yüzden kullanmıyorum onu.
    İcleaner ile temizliği deneyeyim bakayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yanlışlıkla dpkg dosyasını sildim iFile'dan. Şimdi Cydia'da hiçbir şey çalışmıyor. Dpkg dosyasını iFile içine atabilir miyim yeniden? Ya da shift+restore ile restore edip sonra tekrar jb yapabilir miyim?

içine koyabilirsin dosyayı yeniden sorun sadece buysa çalışmaya başlayacaktır.

Peki nasıl yapabilirim? Nereden bulabilirim o dosyayı?

hangi klasör içinden o dosyayı sildiniz. 15-20 tane gibi o dosya ve klasörden var

iFile içinden sildim hocam. var>lib'den

http://www.dosya.tc/server39/tmDH5T/dpkg.rar.html buyur aynı klasöre at

http://www.gezginler.net/indir/i-funbox.html bunu indir pc den daha kolay yapabilirsin.

Hocam Cydia bozuk, çalışmıyor. Springboard'u yeniden başlat butonu çıkmıyor ben de hard reset atıyorum ama az önce icleaner yükledim. Simge gelmedi ayarlarda da gözükmüyor, cydiada kurulu gözüküyor. Telefonu bilgisayara bağlayınca itunes donuyor eşzamanlayamıyorum. Appstoredan uygulama indiremiyorum ne yaptıysam olmadı şimdi fark ettim. Attığınız dpkg dosyasının içinde lock yazan dosya boyutu 0. Bu önemli mi? Eğer sorun bundan değilse Allah rızası için yardım bekliyorum zor durumdayım.

• Vibcallda aramaya yaptım titredi ve safe moda attı. 8.1.2 5s

• fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Callvibrate var hocam birde onu deneyin..

• 8.1.3 jailbreak çıktığı doğru mu? Taig in sitesinde göremedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

intube'u bi türlü calistiramiyorum. Nerden indirmem gerekiyor bunu.

Xarold'dan indirdigim calisiyor.

Video acikken intube butonuna basiyorum ama bise gozukmuyor. ios 8.1.2 iphone 6. Xarold dan indirdim. Yardimci olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: J4ck4L

8.1.3 jailbreak çıktığı doğru mu? Taig in sitesinde göremedim ben

yok henüz çıkmadı
  • Localıapstore ıapcrazy ıapcrack tarzı tweak varmı
    locallap store çalışmıyor en son 7 çıkarmış galiba bi kaç oyunda almaya çalışırken oyundan atıyor bazılarında da hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.