Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
449.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 5burak5

Arkadaşlar ipad 2 kullanıyorum. Jailbreak yapamıyorum.
    -Taig 1006, Taig 1201, Taig 1210 kullandım ama açıldıktan sonra aygıtı tanıyor ve hata veriyor. (1006'da yaptığımda can't find apple driver. please install itunes yazıyor. itunes falan kurdum ama sorun çözülmedi.)
    -Pangu denedim. "itunes version too old. please upgrade itunes to version 11.2 or later" hatası veriyor. (En yenisini yüklesem de sorun devam ediyor.)
    iOS 8.1.1 kullanıyorum. Jailbreak yapabilmek için henüz yeni sürümlere güncellemedim. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bana gore vazgecilmez tweak olan callbar 0.9.6 ya guncellendi. cevap verirken karsilasilan yavaslik sorunu duzeltilmis.
    sinfuliphone forumundan indirebilirsiniz.

• theobserver kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

bana gore vazgecilmez tweak olan callbar 0.9.6 ya guncellendi. cevap verirken karsilasilan yavaslik sorunu duzeltilmis.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim bilgileriniz için hocam fakat rehber işine hala çözüm gelmedi gelirse yapacağım rehberi otomatik yedekliyor mu telefon sıfırlanınca direkt geri geliyor mu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

Rica ederim 😌

• quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

quote:

Rica ederim 😌

Alıntıları Göster
    sanırım şansım yaver gitmedi ve semirestore ile restore ettikten telefon açılmadı mecburen kurtarma moduna aldım halletim telefon açıldı şuan fakat 8.1.3 oldu yazılımı ve malum 8.1.3 e jb yok 8.1.2 ye dönebilme şansım var mı acaba ve varsa nasıl
  • Emir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, programı buldum. Şu an için değil ama ileride lazım olacak, ufak tefek takılmalar var, malum imzalarda kapandı ortada kalmayalım. Tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarcasticxx

Teşekkür ederim, programı buldum. Şu an için değil ama ileride lazım olacak, ufak tefek takılmalar var, malum imzalarda kapandı ortada kalmayalım. Tekrardan teşekkürler.
    IOS 8.2 nisana kalmış sanırım. Yani bu şu demek oluyor; daha iki ay jb gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

sanırım şansım yaver gitmedi ve semirestore ile restore ettikten telefon açılmadı mecburen kurtarma moduna aldım halletim telefon açıldı şuan fakat 8.1.3 oldu yazılımı ve malum 8.1.3 e jb yok 8.1.2 ye dönebilme şansım var mı acaba ve varsa nasıl

Yukarida yazmistim hocam donar ise tekrar semirestore yi calistirin diye.keske 8.1.3 yapmasaymissiniz.benim de dondu ama 8.1.3 yuklemedim.tekrar calistirinca sifirladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Yukarida yazmistim hocam donar ise tekrar semirestore yi calistirin diye.keske 8.1.3 yapmasaymissiniz.benim de dondu ama 8.1.3 yuklemedim.tekrar calistirinca sifirladi

okumadım hocam :S malesef yapacak birşey yok artık 8.2 yi bekliycez jb çıkmasını
  • quote:

quote:

quote:

okumadım hocam :S malesef yapacak birşey yok artık 8.2 yi bekliycez jb çıkmasını

Bende az önce 3 ten 2 ye dönmeyi denedim itunestan ama 3194 numaralı hatayı veriyor ve geri dönmüyor, imzalar kapandı mı ki anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende az önce 3 ten 2 ye dönmeyi denedim itunestan ama 3194 numaralı hatayı veriyor ve geri dönmüyor, imzalar kapandı mı ki anlamadım

Evet imza kapanmış

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• kapandı demişlerdi daha önceden hocam
  • cedric2323 kullanıcısına yanıt
    Haberim yoktu yeni fark ettim ben de :|

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzforvandetta

Kalora reposunda hangi uygulamayı indirmeye çalışsam repoyu yeniden yükle uyarisi alıyorum silip tekrar ekledim repoyu ancak sorun devam ediyor. Kalora dami sorun var acaba?

http://kallo.yourepo.com/

eklediğiniz üstteki yeni adresi mi, eskisi mi
    kontrol edin. üstteki aktif artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

Bende çok safe mode yaşatıyor o tweak. Kullanmayı çok istiyorum ama olmuyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

Bigboss ta mevcut hocam
    Copic (Cydia Tweak) v.3.4.1 Güncellendi!

Rehberinizdeki Kişi listelerine fotoğraf eklemenize olanak sağlar..

iPhone’un standart cep telefonu uygulaması ve iPod / iPad 2’nin FaceTime uygulaması favori ve son arama listesi için iletişim resimlerini gösterir.
    Bu, iPad ve iPod da dahil olmak üzere iPhone 6 ve 6+ cihazları destekler.Yeni güncellenen WhatsApp 2.11.15 uyumluludur.
    iOS 4, 5, 6, 7 ve 8 ile uyumludur.

TWEAK ADI Copic
    GÜNCEL TARiHi 16.02.2015
    GELiŞTiRiCİ IArrays
    GÜNCEL VERSİYON 3.4.1
    REPO ADRESi apt.thebigboss.org
    TWEAK ÜCRETİ 1.49$
  • ios 8.1.3 icin jb nezaman cikar bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

ios 8.1.3 icin jb nezaman cikar bilen var mi
    beyler bi yardım
    bytafont 2 yi kurdum,programı açınca biraz bekliyor,browse kısmı,sonra error 404 not found diyor ne yaptıysam olmadı,sildim tekrar yükledim,modmyi reposunu sildim tekrar yükledim olmadı,enteresandır bu hatayı,cydia giricne bytafontlardan herhangi birine tıklayıncada aynı sorunu veriyor,sorun ne olabilir,icleaner ile temizledim yine düzelmedi,bu olay ios 6 bytafont 1de de yaşadım son zamanlarda
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 17 Şubat 2015; 16:35:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

ios 8.1.3 icin jb nezaman cikar bilen var mi

8.1.3 için çıkmayacak diye söylentiler var 8.2 sürümü için çıkacakmış ama net bir bilgi yok yine de bizde beklemedeyiz
  • Arkadaslar androidlerde olan bi ozellik vardi, telefona 2 farkli parola koyuyorsun. Kendi parolani girince istedigin gibi kullanabilirken, 2. Parolayi girince kisitladigin uygulamalara, fotograflara vs erisilemiyor. Acaba boyle bir tweak var mi bildiginiz?

• 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.