Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac uyumlu versiyonuda çıksa güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

ios8e uyarlanınca nasılsa kalora nın repodan ındırırız ;) Eywallah ılgın ıcın yenı gelısmelerden benıde eskısı gıbı haberdar edersen ayrıca tsekkur ederım ;)

Tabiki de Kalora Reposu Hazine Deposu :)

Haberdar Ederim Sizide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

ios8e uyarlanınca nasılsa kalora nın repodan ındırırız ;) Eywallah ılgın ıcın yenı gelısmelerden benıde eskısı gıbı haberdar edersen ayrıca tsekkur ederım ;)

Tabiki de Kalora Reposu Hazine Deposu :)

Haberdar Ederim Sizide :)

Alıntıları Göster
    Download and install Cydia 1.1.14 in Pangu Application

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    Arkadaşlar Cydia ikonuna tıklayınca atmaya başladı az önce Çözümü varmı 2 gündür sorun yoktu
  • quote:

Hocam pangu 1.0.1 ile jb yapsam cydia yı yüklesek sıkıntı olmuyor değil mi artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yeni surum cıkmıycakmı bu şekildemi kurulacak cydia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kalora Kardeşim "iFile iOS 8" İçin Lisanslı Çıktı :) julioverne! Sağolsun :)

Ama Şuan Sadece Aşağıda ki Repo'da Var Kendi Repona Koyarsan Oradan İndirmek Daha iyi Olacaktır :)

Repo : http://sonpham1102.myrepospace.com/

Repodakini ekledim bizim repoya sorun yok değilmi deneme fırsatım olmadı
  • kalora kullanıcısına yanıt
    hocam senın repodan WatchSpring yukleyınce safe moda atıyor cozum yolu onerırmısın
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam Parolayı açıyorum Sorun olmaz değilmi Touch ID ile birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah-ı Merdan

Hocam Parolayı açıyorum Sorun olmaz değilmi Touch ID ile birlikte
    user/library klasörunu nerden bulabilirim ifunbox,itools,winsc hepsini denedim bulamadım
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Apple File Conduit 2 bunu kur görürsün
  • kalora kullanıcısına yanıt
    çok sağolun oldu konu çok faydalı bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

baktilar ios 8 e gecenlerin sayi cok ama cok az apple 8.1 de bilerekden acigi yayimladi gecmisdede boyle olan olaylar cok olmusdu

Söylediğin mantıklı değil. Jb yüzünden apple bir ton para kaybediyor.

• Cydia güncellendi 1.1.14 de yan yatıyordu kaldırmış saurik reyiz 1.1.15 sürümünde ayrıca arkaplan da çalışma olayı kusursuz olmuş şak diye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 30 Ekim 2014; 21:18:15 >
  • Arkadaşlar cydia 1.1.15 çıktı cydia girip güncelleyin!

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

baktilar ios 8 e gecenlerin sayi cok ama cok az apple 8.1 de bilerekden acigi yayimladi gecmisdede boyle olan olaylar cok olmusdu

mantikli degilmi? apple neden para kayb eder? apple storelerdeki uygulamlardanmi? apple zaten ordan kazandigi paraya ihtiyaci yok zaten ordaki uygulamalarin her biri apple in degilki baska baska sahslarin bakarsin jb tam olarak yayinlansin 80% lik bir oranda ios8 e ecis olucak

baska bir mantikda soyleyeyim ios 1.0.0 de geohot jb yaparak unlock u yapdi bu ne demek oldu? apple kisitli bir parazdan (sadece amerikada at&t de calisiyordu o zamanlar iphone) dunyaya acildi ve satisi aniden patladi ve 1 ayda jb cikdikdan sora %70 olarak satis artimi yakaladi . ve firmware icin milyonlar harcamis sirket neden acik buraksinki ayni ile windows os un microsoft tarafindan sahtelerini isterse dunya genelinde 1 saat icinde bloke edebilecegi gercegi gibi bunlarin hepsi dusunulmus olaylar ve hepside bilindik bir seyler bunu 7 yillik iphone kullanicisi olarak sana eminlikle soyleye bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Cydia güncellendi 1.1.14 de yan yatıyordu kaldırmış saurik reyiz 1.1.15 sürümünde ayrıca arkaplan da çalışma olayı kusursuz olmuş şak diye giriyor
    İpad mini de restart yapma problemi hala devam ediyor umarım yarın çıkacak olan sürümle bu dertten kurtulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarcasticxx

İpad mini de restart yapma problemi hala devam ediyor umarım yarın çıkacak olan sürümle bu dertten kurtulurum.

Alıntıları Göster
    nasıl güncelliyebilirim güncelliyemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarcasticxx

Alıntıları Göster
    Hocam mobile terminal kurulumunu yapamıyorum, nereden kurabilirim sağlıklı şekilde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

mantikli degilmi? apple neden para kayb eder? apple storelerdeki uygulamlardanmi? apple zaten ordan kazandigi paraya ihtiyaci yok zaten ordaki uygulamalarin her biri apple in degilki baska baska sahslarin bakarsin jb tam olarak yayinlansin 80% lik bir oranda ios8 e ecis olucak

baska bir mantikda soyleyeyim ios 1.0.0 de geohot jb yaparak unlock u yapdi bu ne demek oldu? apple kisitli bir parazdan (sadece amerikada at&t de calisiyordu o zamanlar iphone) dunyaya acildi ve satisi aniden patladi ve 1 ayda jb cikdikdan sora %70 olarak satis artimi yakaladi . ve firmware icin milyonlar harcamis sirket neden acik buraksinki ayni ile windows os un microsoft tarafindan sahtelerini isterse dunya genelinde 1 saat icinde bloke edebilecegi gercegi gibi bunlarin hepsi dusunulmus olaylar ve hepside bilindik bir seyler bunu 7 yillik iphone kullanicisi olarak sana eminlikle soyleye bilirim

Her şeyi geç, yazılım güncellemelerinin çalışmalarının aynı sene içerisinde planlandığını zannedenler var.

Aceleye geldi vs. Gibi söylemleri kastediyorum. Koca işletim sistemini güncellemeyi basit bir uygulamayı günceller gibi güncellediklerini zannedenler var.

Bir de steve jobs öldü apple bitticiler var. Son çıkan cihazlar da dahil o öldükten sonra çıkan ios sürümleri ve yazılımlar da o ölmeden planlanmıştır. Anlatamazsın :) Aynı şey android için de geçerli.

Ben de aynı fikirdeyim seninle. Jailbreak ios'un gelişimi için önemli fazlasıyla.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.