Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 25 Aralık 2014; 17:18:01 >

• Tweak : MovieBox 3.1.2

Repo :http://cydia.dtathemes.com/repo/

Changelog :

>Optimization for iPhone 6/6+
    >New look of movie details in iPhone version
    >New section “My” in the Updates tab.
    >Show only favorite TV shows
    >New look of TV shows list
    >Fix for Arabic subtitles – some fixes
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Confero

Bende veloxla bunu bekliyodum çıktımı ?:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

Merhaba arkadaşlar Windows Bluetooth klavyeyi iPad ile kullanabilirmiyim. Bir yolu var mı?
    Örneğin Logitech mk320

Var tabiki..

Detaya girsen
  • quote:

Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: Auxo 3 (iOS 8) 1.0

Updated: LockGlyph 1.1.0-1
    Updated: FullFolder 0.0-35-1
    Updated: CallerID Greece 1.0-46
    Updated: BattSaver for iOS 7 & 8 2.0.15
    Updated: MessageHeads 2.0.3-2
    Updated: Wake Info 2 1.2.0-1
    Updated: Watusi 2.3-1

bunlar hangi repoda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

Abi allah rızası için ios 8.1.2 jb de telefonun zil sesini nasıl arttırıcam biri bana yardım etsin

VolumeAmplifier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 25 Aralık 2014; 18:58:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Merhaba arkadaşlar Windows Bluetooth klavyeyi iPad ile kullanabilirmiyim. Bir yolu var mı?
    Örneğin Logitech mk320

Var tabiki..

Detaya girsen

Btc mouse and trackpad
  • İkiside test aşamasında :)
    Umarım Kısa Zamanda Yayınlanır bende bekliyorum.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Abi allah rızası için ios 8.1.2 jb de telefonun zil sesini nasıl arttırıcam biri bana yardım etsin

VolumeAmpfiler

hangi repoda var kardeş bulamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: okvnoe

quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

VolumeAmpfiler

hangi repoda var kardeş bulamadım ?

Xarold da var Volume amplifier yaz cikmasi lazim

• Merhaba arkadaşlar,

Sorunsuz kullanılabilecek, en beğendiğiniz, olmazsa olmasınız olan tweakler nelerdir? Herkesin faydalanacağı, yararlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum. O nedenle Forumdaki herkesten katkıda bulunmasını rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.

İyi forumlar dilerim…

• Jailbreakten sonra cihazim son kullanilan uygulamalara girdigimde (multitasking) telefon rest atiyor yukledigim bir tweak ten olabilirmi tesekkurler
  • Bigboss repodan orjinalini satın alabilirsiniz crack aktif olmaz muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 25 Aralık 2014; 20:35:03 >
  • quote:

Tweak : MovieBox 3.1.2

Repo :http://cydia.dtathemes.com/repo/

Changelog :

>Optimization for iPhone 6/6+
    >New look of movie details in iPhone version
    >New section “My” in the Updates tab.
    >Show only favorite TV shows
    >New look of TV shows list
    >Fix for Arabic subtitles – some fixes

Movie box ı kurdum fakat Ekranın ortasında siyah bir bant var o kaybolmuyor neden kaynaklı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka plana atılan uygulamayı kapatmayıp arka planda aktif olarak çalıştıracak tweak varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Merhaba arkadaşlar,

Sorunsuz kullanılabilecek, en beğendiğiniz, olmazsa olmasınız olan tweakler nelerdir? Herkesin faydalanacağı, yararlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum. O nedenle Forumdaki herkesten katkıda bulunmasını rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.

İyi forumlar dilerim…

Airblue sharing, tage , safari downloader, ifile, kuaidial, auxo3, attachmant mail+ , bioprotech, callbar, intelliscreenx , moviebox, protube , rubik , flipcontrolcenter , mytunes, mewseek, appcake

Hepsinide lisanslı kullanıyorum.. Ne işe yarar demeyin google amcaya sorun..
  • Beyler repoda bulunan Zeppelin artık paket olarak hizmet verecek yani önceden direk programın kendisi de paket içinde mevcutken artık sadece logo paketi olacak . Bunu yapmamın sebebi ise bazı arkadaşlar farklı logo paketleri kurmak istediğinde onların yanında Zeppelin kurulması gerekiyor bizdeki paketin içinde olduğu için sorun çıkartıyordu ama artık böyle bir sorun kalmadı .

Sorunsuz kurulum için bir defaya bizden kurduğunuzu silin ve sonra tekrar kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

İyi aksamlar
    Snapchat'de bi arkadasim sifresini unutmus. İsin ilginc yani parolayi unuttuma basinca gelen maile giremiyorum. Her nekadar dns'i de degistirmis olsam da yapamadim. Yardimci olabilecek var mi ?

bilgisayardan proxy kullanarak gir. Turkiye ile ilgili bi sorunlari var
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Merhaba arkadaşlar,

İyi forumlar dilerim…

Airblue sharing, tage , safari downloader, ifile, kuaidial, auxo3, attachmant mail+ , bioprotech, callbar, intelliscreenx , moviebox, protube , rubik , flipcontrolcenter , mytunes, mewseek, appcake

Teşekkür ederim ilginiz için. Önemli olan paylaşmanız. Foruma giren diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum.

İyi forumlar dilerim…

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Merhaba arkadaşlar,

İyi forumlar dilerim…

Teşekkür ederim ilginiz için. Önemli olan paylaşmanız. Foruma giren diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum.

İyi forumlar dilerim…

Rica ederim emin olun bunlar %90 işinizi görür..

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.