Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (502. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tweak : MovieBox 3.1.2
Repo :http://cydia.dtathemes.com/repo/
Changelog :
>Optimization for iPhone 6/6+
>New look of movie details in iPhone version
>New section “My” in the Updates tab.
>Show only favorite TV shows
>New look of TV shows list
>Fix for Arabic subtitles – some fixes -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ender
quote:
Orijinalden alıntı: s_mail
Merhaba arkadaşlar Windows Bluetooth klavyeyi iPad ile kullanabilirmiyim. Bir yolu var mı?
Örneğin Logitech mk320
Var tabiki..
Detaya girsen -
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :
New: Auxo 3 (iOS 8) 1.0
Updated: LockGlyph 1.1.0-1
Updated: FullFolder 0.0-35-1
Updated: CallerID Greece 1.0-46
Updated: BattSaver for iOS 7 & 8 2.0.15
Updated: MessageHeads 2.0.3-2
Updated: Wake Info 2 1.2.0-1
Updated: Watusi 2.3-1
bunlar hangi repoda var... -
quote:
Orijinalden alıntı: ovozsan
Abi allah rızası için ios 8.1.2 jb de telefonun zil sesini nasıl arttırıcam biri bana yardım etsin
VolumeAmplifier
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 25 Aralık 2014; 18:58:21 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ender
quote:
Merhaba arkadaşlar Windows Bluetooth klavyeyi iPad ile kullanabilirmiyim. Bir yolu var mı?
Örneğin Logitech mk320
Var tabiki..
Detaya girsen
Btc mouse and trackpad -
İkiside test aşamasında :)
Umarım Kısa Zamanda Yayınlanır bende bekliyorum.. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Nobodyisbad
quote:
Abi allah rızası için ios 8.1.2 jb de telefonun zil sesini nasıl arttırıcam biri bana yardım etsin
VolumeAmpfiler
hangi repoda var kardeş bulamadım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoe
quote:
Orijinalden alıntı: Nobodyisbad
quote:
VolumeAmpfiler
hangi repoda var kardeş bulamadım ?
Xarold da var Volume amplifier yaz cikmasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar,
Sorunsuz kullanılabilecek, en beğendiğiniz, olmazsa olmasınız olan tweakler nelerdir? Herkesin faydalanacağı, yararlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum. O nedenle Forumdaki herkesten katkıda bulunmasını rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
İyi forumlar dilerim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jailbreakten sonra cihazim son kullanilan uygulamalara girdigimde (multitasking) telefon rest atiyor yukledigim bir tweak ten olabilirmi tesekkurler -
Bigboss repodan orjinalini satın alabilirsiniz crack aktif olmaz muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 25 Aralık 2014; 20:35:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Tweak : MovieBox 3.1.2
Repo :http://cydia.dtathemes.com/repo/
Changelog :
>Optimization for iPhone 6/6+
>New look of movie details in iPhone version
>New section “My” in the Updates tab.
>Show only favorite TV shows
>New look of TV shows list
>Fix for Arabic subtitles – some fixes
Movie box ı kurdum fakat Ekranın ortasında siyah bir bant var o kaybolmuyor neden kaynaklı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arka plana atılan uygulamayı kapatmayıp arka planda aktif olarak çalıştıracak tweak varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ..scream..
Merhaba arkadaşlar,
Sorunsuz kullanılabilecek, en beğendiğiniz, olmazsa olmasınız olan tweakler nelerdir? Herkesin faydalanacağı, yararlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum. O nedenle Forumdaki herkesten katkıda bulunmasını rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
İyi forumlar dilerim…
Airblue sharing, tage , safari downloader, ifile, kuaidial, auxo3, attachmant mail+ , bioprotech, callbar, intelliscreenx , moviebox, protube , rubik , flipcontrolcenter , mytunes, mewseek, appcake
Hepsinide lisanslı kullanıyorum.. Ne işe yarar demeyin google amcaya sorun.. -
Beyler repoda bulunan Zeppelin artık paket olarak hizmet verecek yani önceden direk programın kendisi de paket içinde mevcutken artık sadece logo paketi olacak . Bunu yapmamın sebebi ise bazı arkadaşlar farklı logo paketleri kurmak istediğinde onların yanında Zeppelin kurulması gerekiyor bizdeki paketin içinde olduğu için sorun çıkartıyordu ama artık böyle bir sorun kalmadı .
Sorunsuz kurulum için bir defaya bizden kurduğunuzu silin ve sonra tekrar kurun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: H@mdilli
İyi aksamlar
Snapchat'de bi arkadasim sifresini unutmus. İsin ilginc yani parolayi unuttuma basinca gelen maile giremiyorum. Her nekadar dns'i de degistirmis olsam da yapamadim. Yardimci olabilecek var mi ?
bilgisayardan proxy kullanarak gir. Turkiye ile ilgili bi sorunlari var -
quote:
Orijinalden alıntı: allantoin5534
quote:
Merhaba arkadaşlar,
İyi forumlar dilerim…
Airblue sharing, tage , safari downloader, ifile, kuaidial, auxo3, attachmant mail+ , bioprotech, callbar, intelliscreenx , moviebox, protube , rubik , flipcontrolcenter , mytunes, mewseek, appcake
Hepsinide lisanslı kullanıyorum.. Ne işe yarar demeyin google amcaya sorun..
Teşekkür ederim ilginiz için. Önemli olan paylaşmanız. Foruma giren diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum.
İyi forumlar dilerim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: allantoin5534
quote:
Merhaba arkadaşlar,
İyi forumlar dilerim…
Hepsinide lisanslı kullanıyorum.. Ne işe yarar demeyin google amcaya sorun..
Teşekkür ederim ilginiz için. Önemli olan paylaşmanız. Foruma giren diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum.
İyi forumlar dilerim…
Rica ederim emin olun bunlar %90 işinizi görür..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X