Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (500. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
auxo bomba olmuş apple yazılımcılarına taş çıkarır cinsden, tek sıkıntım bazen tek harekette algılamıyor alttan çekmeyi cracklı oldugundan olabilir diye düşünüyorum ccfix yüklü halbukiquote:
Orijinalden alıntı: ufukekmekci
statushud yüzünden herhangi bir uygulama içindeyken ses açma ya da kısma yaptığımda uygulamadan çıkıyor. böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticDesign
auxo bomba olmuş apple yazılımcılarına taş çıkarır cinsden, tek sıkıntım bazen tek harekette algılamıyor alttan çekmeyi cracklı oldugundan olabilir diye düşünüyorum ccfix yüklü halbuki
Ben ücretli olanı kullanıyorum aynı sorun bende de var.. -
iFenix Hocam, ReachApp Bölünmüş Ekran Tweak'ı ile ilgili gelişmeler var mı?Bu konularda sağlam ve düzgün kaynaklar sizde onun içinde sizi bu konularda Referans olarak görüyoruz..quote:
Orijinalden alıntı: Eylül2018quote:
Orijinalden alıntı: MysticDesign
auxo bomba olmuş apple yazılımcılarına taş çıkarır cinsden, tek sıkıntım bazen tek harekette algılamıyor alttan çekmeyi cracklı oldugundan olabilir diye düşünüyorum ccfix yüklü halbuki
Ben ücretli olanı kullanıyorum aynı sorun bende de var..
Alıntıları Göster
-
Sabah cihazı kapanmış durumda buldum. Yarım saat hiçbir şeye tepki vermedi. Açılmadı.
Bilgisayara takılı bıraktım "itunes" de görmüyordu. Bir ara kendi halinde dururken açıldı.
Benzer durumla karşılaşan var mı.
iphone 6 8.1.2 jb'li flipcontrol center rubik ifile airblu sharing dışında tweak kurulu değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
flipcontrolcenter'da bug var reset atıyor ..
alt menüden çekilen saat-hesap makinası ve kamera tuşuna basınca reset atıyor
update bekliyoruzzz
bende de wifi butonu pasif iken hotspot butonuna basınca safe moda atıyor diğerlerinde sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hbasdereli70
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Lisanslı Deb Dosyası : com.a3tweaks.auxo3_v1.0_iphoneos-arm_julioverne.deb
Sbcenterblurr iOS 8 için güncellendiği acaba fenix hocam?
Auxo3 kurmak için TAGE yi kaldıracagız değil mi ?
-
Arkadaşlar merhaba. İphone klavyesinde tuşlara rakam eklemek için hangi tweak'i önerirsiniz?
İyi forumlar dilerim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
quote:
quote:
Ben kaldırmadım herhangi bi çakışma yapmadı. Ama ben tagenin sadece ekrana çift tıklayınca kapanması ayarlı şekilde kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 25 Aralık 2014; 10:32:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaslar social duplicator 2 eklentisi saglıklı calısan var mı? whatsappi kopyalıyorum ama klon whatsapp acılmıyor (telefon iphone plus, ios 8.1.2)quote:
Orijinalden alıntı: MysticDesignquote:
Orijinalden alıntı: ender
quote:
quote:
Ben kaldırmadım herhangi bi çakışma yapmadı. Ama ben tagenin sadece ekrana çift tıklayınca kapanması ayarlı şekilde kullanıyorum
Alıntıları Göster
social duplicator yerine tavsiye edebileceginiz herhangi bir program var mı?
-
auxo 3 de close all apps yaptığımda respring atıyor. Sizde de öyle mi ?quote:
Orijinalden alıntı: yasinaslan
arkadaslar social duplicator 2 eklentisi saglıklı calısan var mı? whatsappi kopyalıyorum ama klon whatsapp acılmıyor (telefon iphone plus, ios 8.1.2)
social duplicator yerine tavsiye edebileceginiz herhangi bir program var mı?
Alıntıları Göster -
Bende sıkıntı yok hocam.Başka birşeyle çakışıyordur sizdeki. -
quote:
Orijinalden alıntı: ..scream..
Arkadaşlar merhaba. İphone klavyesinde tuşlara rakam eklemek için hangi tweak'i önerirsiniz?
İyi forumlar dilerim…
swipe expander kullanıyorum. tuşların hem altına hem üstüne ek özellikler tuşlar ekleyebiliyorsunuz. hatta sık kullandıgınız şifre e posta vs de yazabilirsiniz ben öyle kullanıyorum sürekil e posta adresimi vs girmeme gerek kalmıyor -
beyler videopane tweak ni bulan varmı hangi repoda ne yaptıysam lisance hatası aldım çalıştırabilen varmıquote:
Orijinalden alıntı: okvnoequote:
İyi forumlar dilerim…
swipe expander kullanıyorum. tuşların hem altına hem üstüne ek özellikler tuşlar ekleyebiliyorsunuz. hatta sık kullandıgınız şifre e posta vs de yazabilirsiniz ben öyle kullanıyorum sürekil e posta adresimi vs girmeme gerek kalmıyor
Alıntıları Göster
-
Merhaba arkadaşlar Windows Bluetooth klavyeyi iPad ile kullanabilirmiyim. Bir yolu var mı?
Örneğin Logitech mk320
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nerden indirebiliriz ? -
hocam herzamanki gibi kalora.myrepospace.com/ adresinden indirebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ovozsan
Hocam nerden indirebiliriz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 25 Aralık 2014; 12:26:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoe
quote:
İyi forumlar dilerim…
swipe expander kullanıyorum. tuşların hem altına hem üstüne ek özellikler tuşlar ekleyebiliyorsunuz. hatta sık kullandıgınız şifre e posta vs de yazabilirsiniz ben öyle kullanıyorum sürekil e posta adresimi vs girmeme gerek kalmıyor
Teşekkür ederim yardımseverliginiz için.
İyi forumlar dilerim… -
quote:
Orijinalden alıntı: murty_
auxo 3 de close all apps yaptığımda respring atıyor. Sizde de öyle mi ?
malesef aynı sorun bende de var :S
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X