Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (450. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
repo düzelmiş sanırım , şuan kullanabiliyorum. -
Hocam tamamdır oldu. Teşekkür ediyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 360 Battery Doctor tweak'i güncellenmedimi hala ?quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
repo düzelmiş sanırım , şuan kullanabiliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoe
arkadaşlar airblue sharing sayesinde gül gibi 7.1 olan cihazımı 8.1.2 ye güncellemek zorunda kaldım malesef. 8.1.2 için activator , infinidock, vshare ve appcake bulamadım hangi repolarda oldugunu bilen var mı acaba ?
Güncellemeden açtıktan sonra ses açma tuşu işe kurtulabilirdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoe
piu keşke bilseydim de öyle yapsayım yaa. gül gibi 7.1 gitti :(((
saglik olsun... -
Arkadaşlar 3G kullanırken özellikle instagramda filan fotoğrafların kalitesi çok Düşüyor, bunu düzeltmek için bi tweak varmı acaba
güncelleme olmadan teşefon açılmadı dostum kilit ekran gelir gelmez kendini sürekli yeniden başlatıyordu hiçbir komutumu almadı malesef. bilsem bi denerdim elbette ama bilmeyince olmadı -
Repodan Tr yamayı kur dahada güzel olur denedim sorunsuz çalışıyor. -
Aynısı Başıma geldi ama dediğim gibi hallettik
JB yaptığımdan beri pil kullanım süresini göremiyorum arkadaşlar nedendir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: foreveriphone
intelliscreenx müthiş olmuş ios 8 ile birlikte hocam adamlar harbi tweak yazmış yani en beğendiğim tweak budur herhalde ihtiyacım olan tüm sosyal ağ entegrasyonları tek pencerede daha ne olsun.Bu tweak sayesinde mail haber siteleri ve sosyal ağlara girmeyi unuttum
Şu tweak i bi kıramadılar gitti bu bi auxo bi intelliscreen ikisi olsa diğer tweakleri silecegim -
hayırlısı olsun kardeş en azından böyle bir şey oldugunu öğrenmiş olduk. tecrübesizliğimizn kurbanı olduk yapacak birşey yok artık :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
Arkadaşlar 360 Battery Doctor tweak'i güncellenmedimi hala ?
Takip -
Flipcontrolcenter da kısayolda bulunan saat ve hesap makinası vb lerinde cihazı güvenli moda atıyor bunun çözümünü bilen var mı?wifi ,cellular data da sıkıntı yok..
Tamam hocam hemen kuruyorum tşklerquote:
Orijinalden alıntı: kalora
Repodan Tr yamayı kur dahada güzel olur denedim sorunsuz çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 16 Aralık 2014; 14:20:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ðaeðalus
Hocam tamamdır oldu. Teşekkür ediyorum :)
Rica ederimdüzeldi değil mi classicbadge ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozan915
Flipcontrolcenter da kısayolda bulunan saat ve hesap makinası vb lerinde cihazı güvenli moda atıyor bunun çözümünü bilen var mı?wifi ,cellular data da sıkıntı yok..
Apex 2 tweaki kuruluysa ondan olabilir
Cihazı resping yaptığınız için görülmüyor, pili tam doldurun resping yapmadığınız sürece gösterir pil kullanımını
Arkadaşlar cihazlarım şuan 8.1 de ipad 2 ve iphone 6 sizce 8.1.2 ye güncelleyeyim mi?quote:
Orijinalden alıntı: Erturrk
Cihazı resping yaptığınız için görülmüyor, pili tam doldurun resping yapmadığınız sürece gösterir pil kullanımını
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X