Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

quote:

Aman airblue'ya bulaşmayın restore etmeden kurtuluş yok maalesef..

Keşke başta söyleseydiniz üstadım...

Başka bi forumda gördüm buraya yazmaya gelmiştim ki iş işten geçmiş maalesef..

o değil yedekte alamadık işin kötü tarafı işin yoksa iki saat uğraş. Kimse yüklemesin arkadaşlar airblue tweaki şu an için cihazı restore ettiriyor

Bende sıkıntı yok herşey düzgün çalışıyor

Yeni mi yüklediniz yoksa güncellendikten sonra mı

• Epeydir restore etmemiştim biraz metazori oldu ama iyi de oldu biraz. Tonla tweak repo yükle kaldır temizlemek zaman alıyordu tek tek iFile ile iCleaner ile ara bul sil vs
    Sıfırdan bir Jb yapayım bu gece gerçi restore tamam çabuk oluyor şükür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Gözümüz aydın airblue sharing ios 8 sürümü yayınlandı nihayet

Sakın yüklemeyin ben yükledim telefon pert oldu elmada bile kalmıyor hiç açılmıyor şuan telefon restore ediyorum

Etmene gerek yok. Telefonu home+power tuşlarına basılı tutarak kapatıp aç, elma gelince ses açma tuşuna basılı tut. Tweakler etkisiz hale gelecek, cydiadan son yüklenenlerden silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Epeydir restore etmemiştim biraz metazori oldu ama iyi de oldu biraz. Tonla tweak repo yükle kaldır temizlemek zaman alıyordu tek tek iFile ile iCleaner ile ara bul sil vs

Hocam herhangi bir şekilde telefonu açıp yedekleme yapabilir miyim şu durumda ?
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Hocam ecele etmeseydiniz safe moda geçirmeyi denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Epeydir restore etmemiştim biraz metazori oldu ama iyi de oldu biraz. Tonla tweak repo yükle kaldır temizlemek zaman alıyordu tek tek iFile ile iCleaner ile ara bul sil vs

Neyse geçmiş olsun olacağa çare yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Gözümüz aydın airblue sharing ios 8 sürümü yayınlandı nihayet

Sakın yüklemeyin ben yükledim telefon pert oldu elmada bile kalmıyor hiç açılmıyor şuan telefon restore ediyorum

Etmene gerek yok. Telefonu home+power tuşlarına basılı tutarak kapatıp aç, elma gelince ses açma tuşuna basılı tut. Tweakler etkisiz hale gelecek, cydiadan son yüklenenlerden silebilirsin.

Hocam elma gelmiyor işte sıkıntı orada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

quote:

quote:

quote:

Aman airblue'ya bulaşmayın restore etmeden kurtuluş yok maalesef..

Keşke başta söyleseydiniz üstadım...

Başka bi forumda gördüm buraya yazmaya gelmiştim ki iş işten geçmiş maalesef..

o değil yedekte alamadık işin kötü tarafı işin yoksa iki saat uğraş. Kimse yüklemesin arkadaşlar airblue tweaki şu an için cihazı restore ettiriyor

Bende sıkıntı yok herşey düzgün çalışıyor

Yeni mi yüklediniz yoksa güncellendikten sonra mı

Zaten yuklüydü güncelledim satın almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam ecele etmeseydiniz safe moda geçirmeyi denedinizmi

geçmiyor ki hocam :/ telefondan en ufak tepki yok en başta itunes bile görmeyecek diye korktum ama Allahtan o gördü
    Ben epey uğraştım açılıyor ana ekranda donup kalıyor vs safre moda bile alamadım
    Cihaz üzerinden hiçbirşey yaptırmadı ama iTunes görüyor yedeklersiniz.
  • bende yukledim aktivasyon hatasi verdi sonra kaldirdim ama ne pert nede herhangi bir sıkıntı yaratmadı
  • AirBlueSharing Satın Aldım Sorunsuz :)
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sürüm 8.1.1 idi şuan 8.1.2 ye güncelle dersem jb olduğu halde günceller mi restore etmek istemiyorum. içindekiler lazım çünkü yedekleyip öyle restore yapayım diyorum kurtarabilir miyiz bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erturrk -- 15 Aralık 2014; 0:07:05 >
    Günceller de restore den farkı yok zaten. Yedekledikten sonra yaparsınız olur biter
  • quote:

Hocam benim sürüm 8.1.1 idi şuan 8.1.2 ye güncelle dersem jb olduğu halde günceller mi restore etmek istemiyorum. içindekiler lazım çünkü yedekleyip öyle restore yapayım diyorum kurtarabilir miyiz bu şekilde

Bak aalıntı yaptım yazdığını, restore restore etmene gerek yok. Home+power tuşlarına basılı tutarsan elma geliyor, elma gelince ses açma tuşuna basılı tutmaya başla.

Ben de denedim, aynısı bana da oldu. Dediğim gibi açıp kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 15 Aralık 2014; 0:10:21 >
  • Güncellediğim zaman içindekiler silinmiyor diye biliyorum öyle değil mi ? restore değil sadece 8.1.1 in üzerine ota gibi 8.1.2 yi kuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erturrk -- 15 Aralık 2014; 0:12:12 >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Bende alacağım bugün öğlen artık paypalda para kalmadı hocam deneme yaptın mı sorunsuz çalışıyormu alma ve göndermede
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    @Tunyukuk gibi oldu hocam safe moda alamadım ekran açıldı ama..
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar uğraştım geçiremedim birtürlü ne safe moda geçti ne de farklı bir tepki verdi. Birkaç kere açmayı başardım ama takıldı kaldı çok saçma bir şekilde sorun oldu bu sefer daha önce hiçbirşey böylesine zorlamamıştı açıkçası. Enteresandı yahu
  • sim kart olmadan iphone 6 kullanmaya başlanabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.