Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anestezicik

Teşekkür ediyorum Hocam.
    Bugün başıma ilginç birşey geldi , şöyleki bugün telefonu %77 iken şarja taktım evden çıkarken ne dolarsa dolsun mantığında , 15 dk sonra çıkartınca yine %77 olarak gözüküyordu , tekrar şarj aletine takınca %97 olarak gözüktü , şimdi sizce bu yazılımsal mı yoksa telefonda mı bir sıkıntı var ? Sürüm iOS 8.1.2 Cihaz iPhone 6 64GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bugün başıma ilginç birşey geldi , şöyleki bugün telefonu %77 iken şarja taktım evden çıkarken ne dolarsa dolsun mantığında , 15 dk sonra çıkartınca yine %77 olarak gözüküyordu , tekrar şarj aletine takınca %97 olarak gözüktü , şimdi sizce bu yazılımsal mı yoksa telefonda mı bir sıkıntı var ? Sürüm iOS 8.1.2 Cihaz iPhone 6 64GB

Alıntıları Göster
    OpenShh hakkında temel bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.
  • Valla ara sıra bende de oluyordu o. Taa ios 5den beri gördüm öyle Şeyler artık takmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

whatsappda bana gelenler tuş klidini açınca geliyor sebebi nedir acaba bir ayarı falan var mı?

Ayarlar>bildirimler> Ordan watsapp bul kilit ekranında göster

hocam bildirimlerdeki bütün ayarlar aktif ama gelmiyor

Hocam ben öyle Yaptım ayarı kilitli ekranda göster var mutlaka onu aktif etmelisin sadece bildirimi aktif etmekle olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nefer34

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: nefer34

Merhaba arkadaşlar paylaşımlar 10 numara emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Sizden yardım talep edeceğim; bluetooth ile dosya (resim,video,not vb.) gönderip alabileceğim tweakler hakkında yardımcı olur musunuz.

Üstteki mesaj :)

Dikkatten kaçmış :)

iOS8 uyumlu bulamadım varımdır acaba?

Bildiğim kadarıyla hackyouriphone reposunda çalışan var. Bütün özellikleri çalışmıyor ancak ios 8de kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vahapylmaz

Yardımcı olurmusunuz lütfen
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
    AirBlueSharing iOS 8 Güncelleme Aldı ve Diğer Tweak'ler de Öyle Birazdan Listeleme Yapacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

AirBlueSharing iOS 8 Güncelleme Aldı ve Diğer Tweak'ler de Öyle Birazdan Listeleme Yapacağım :)
    Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: RoundDock 1.0.0-1

Updated: AirBlue NG 1.2.0
    Updated: AirBlue Sharing 1.8.0
    Updated: Cydget 0.9.4013
    Updated: Veency 0.9.3500
    Updated: AlipayBioEnabler 0.0.2-1
    Updated: Asuo 1.0.4-1
    Updated: Googiri 2.1.3-1
    Updated: CustomMessages 1.0.2-2
    Updated: WorldShaper 1.0.1-12
    Updated: FolderIcons 3.1-1
    Updated: Filza File Manager 1.5-211
    Updated: Automa 1.0.3-1
    Updated: 微信隐私保护 (SafeWeChat) 1.0.2-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: RoundDock 1.0.0-1

Updated: AirBlue NG 1.2.0
    Updated: AirBlue Sharing 1.8.0
    Updated: Cydget 0.9.4013
    Updated: Veency 0.9.3500
    Updated: AlipayBioEnabler 0.0.2-1
    Updated: Asuo 1.0.4-1
    Updated: Googiri 2.1.3-1
    Updated: CustomMessages 1.0.2-2
    Updated: WorldShaper 1.0.1-12
    Updated: FolderIcons 3.1-1
    Updated: Filza File Manager 1.5-211
    Updated: Automa 1.0.3-1
    Updated: 微信隐私保护 (SafeWeChat) 1.0.2-1
    appstoreden uygulama nasıl indire bilirim ve bedava dergi olayı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

arkadaşlar öncelikle konuyu çok beğendiğimi belirtmek isterim; güzel bir dayanışma var burada ve sürekli olarak ben de takipteyim. benim de bir sorum olacak: çok uzun zamandır aradığım bir şey fakat çözümü var mı bilmiyorum, şimdi bildiğimiz üzere ios 7 ile birlikte ses açarken ekranın ortasında çıkan karede ses arttıkça önce beyaz sonra bir adet sarı sonra da kırmızı barlar geliyor ve ekran kilitli müzik dinlerken sesi arttırmaya başladığımızda, ses sarı veya kırmızı barlara geldiğinde ekran kendi kendine açılıyor. benim sorum acaba ekranın bu şekilde açılmasını engelleyecek bir tweak var mıdır? gerçekten ios 7 kullanmaya başaladığımdan beri bu tarz bir şey arıyorum şu an ios 8.1.2'deyim ve hala bulamadım. teşekkür ederim.

Statushud kullan ses acma girselini status bara tasiyorsun buda engelliyor o dedigin durumu

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam düzeldi. Music Box çalışmıyor ayrıca çözümünü bilen var mi ?

• TuRKuaZ_Cafe kullanıcısına yanıt
    silip tekrar yükledim hocam sonra dediklerini yaptım oldu sıkıntı kalmadı çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kaos

Arkadaşlar yeni versiyon çıkmış: http://taig.wc.lt/

Yeni Versiyon iyiymiş Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodeo_27

quote:

Orijinalden alıntı: _kaos

Arkadaşlar yeni versiyon çıkmış: http://taig.wc.lt/

Yeni Versiyon iyiymiş Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Velox 2'den Yeni Bir görüntü!!

• iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsappın hem ipadde hem iphoneda çalışmasını sağlayacak tweak var mı ! Birde 8 sürümleri içinden 8.1 mi yoksa 8.1.2 mi jb ile daha iyi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

arkadaşlar öncelikle konuyu çok beğendiğimi belirtmek isterim; güzel bir dayanışma var burada ve sürekli olarak ben de takipteyim. benim de bir sorum olacak: çok uzun zamandır aradığım bir şey fakat çözümü var mı bilmiyorum, şimdi bildiğimiz üzere ios 7 ile birlikte ses açarken ekranın ortasında çıkan karede ses arttıkça önce beyaz sonra bir adet sarı sonra da kırmızı barlar geliyor ve ekran kilitli müzik dinlerken sesi arttırmaya başladığımızda, ses sarı veya kırmızı barlara geldiğinde ekran kendi kendine açılıyor. benim sorum acaba ekranın bu şekilde açılmasını engelleyecek bir tweak var mıdır? gerçekten ios 7 kullanmaya başaladığımdan beri bu tarz bir şey arıyorum şu an ios 8.1.2'deyim ve hala bulamadım. teşekkür ederim.

Statushud kullan ses acma girselini status bara tasiyorsun buda engelliyor o dedigin durumu

hocam denedim ama olmadı. yani tamam ses artınca ekrana o şey gelmiyor ama ekran yine açılıyor. benim bunu istememin sebebi telefon cebimdeyken kulaklıktaki mikrofon parçasından sesi açtığımda ekranın sürekli olarak açılıyor olması yani sesi kırmızı seviyelere getirince dahi ekranın kendi kendine açılmasını engellemek istiyorum mevcut mudur bu tarzda bir şeyler?

• quote:

Repo: http://skyfrost.github.io/repo

Tweak : BottomBar

• quote:

arkadaslarım protubeyı bırturlu aktıf edemedım.her turlu repodan protubeyı brıdgeyı falan kurdum olmadı brıdgede lısans sorunu var dıyo. tool dıye bı program onerdıler gene olmadı connetıng hatası verıyor muzıklerı bır turlu muzıklerıme atamadım lutfen yardım edın.

• ma junior kullanıcısına yanıt
    O sana özel birşey değil hocam herkeste oluyor o sorun kesin çözüm satın almak
  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    anladım kardesım tsk edrım pekı wifi kalitesi arttıran bır tweak varmı??
  • 8.1.2 8.1den iyi mi geceyim mi bunda cihaz epey ısınıyor.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.