Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labkamil

Statushud2 safariye girince sesi açıp kısınca ve tam ekranlarda bende reset problemi oluşturuyor. Sizdede öylemi?

statushud2 biraz sıkıntılı bi tweak özellikle protean ile çok çakışıyor safe moda filan atabiliyor kullanmanızı tavsiye etmem
  • Battsaver için çözüm varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

iconoclasm 4x4 w Blank Middle Layout veya
    4x4 w Blank Middle Layout for Iconoclasm olarak arayın butür bir tweak aradığınız. Linkte farklı çeşitler de mevcut

http://planet-iphones.com/cydia/section/addons+%28iconoclasm%29

peki ana sayfaya aşağıya 2 sıra dizmek istiyorum iconları. yukarısı boş kalsın istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

Alıntıları Göster
    5x2 layout for iconoclasm
    BigBoss da mevcut anladığım kadarıyla

http://moreinfo.thebigboss.org/moreinfo/5x2layoutsiconoclasmSS.php

• quote:

Orijinalden alıntı: burakpadir

Battsaver için çözüm varmı?
    Beyler herkes kolay gelsin. 8.1.2 de jailbreak ne durumda çok değil 8-10 tane işlerini kolaylaştıracak tweak kurmak istiyorum 4 4lük stabilitye geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Beyler herkes kolay gelsin. 8.1.2 de jailbreak ne durumda çok değil 8-10 tane işlerini kolaylaştıracak tweak kurmak istiyorum 4 4lük stabilitye geldi mi?

Alıntıları Göster
    Kaç tweak kullanıyorsunuz arkadaşlar?

Fotolarda görünenler ayarları olanlar. Bunların dışında ayarları olmayan tweakler de yüklü.

Merak ettiğim kaç tweak yüklemek sistemi yormaya başlar? Ben bu kadar tweak il takılma olmadan kullanıyorum cihazı. Ne kadar iyi optimize bir sistem bu dedirtiyor insana!!

Sizde durum nedir?
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Ben bu akşam geçtim henüz kurduğum hiçbir tweak hata vermedi geçebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Ben bu akşam geçtim henüz kurduğum hiçbir tweak hata vermedi geçebilirsin
    Macbook için gelmeyecek mi ya bu program haberi olan var mı
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    hocam bir bu kadar da bende var. aslında şu an bile sistem normalden fazla efor sarfediyor, aynı tel aynı sürüm benchmark yapınca farkediyorsun, ama dediğin gibi kullanıcı deneyiminde farkedilmiyor bu yorgunluk. sınıra gelince 50'den fazla kaldırmıyor diye okumuştum bir yerde sanki ama tamamen afaki konuşuyorum hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    8.1.2 ye lockglyp kuran var mı? ben kurdum ancak programları göremiyorum içinde. yani hangi programlar için aktif edeceğim seçenekler yok tweak içinde.
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Bizimkide Böle bi Moda :D
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• sarolious kullanıcısına yanıt
    Şimdilik virtual machine ile mecburen;

http://www.idownloadblog.com/2014/12/05/how-to-jailbreak-ios-8-1-1-on-mac-os-x-using-a-virtual-machine/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Cydia nın açık kalmasıyla mı alakalı acaba, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarolious

Bende beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

quote:

Orijinalden alıntı: sarolious

Bende beklemedeyim

Alıntıları Göster
    Değerli iFenix kardeşim :

İos 8.1.1 de çalışan tweakler ios 8.1.2 de çalışıyor mu ? Yoksa
    güncelleme mi beklicez. bilgi verirseniz sevinir hayırlı akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Tage 1.0.9 guncellemesinden sonra aktivasyon istiyor. Kalora repodan yuklemistim. Silip tekrar kurup cracktool ile crackledim ama ise yaramadi. Cozum nedir ?

Birde fenix hocam blurslide 2 diye attiginiz resimdeki saati hangintweak ile yaptiniz ?
    Arkadaşlar torrent indirmek için tweak var mı ios 8'de ? En son itransmission vardı o da çalışmıyor maalesef.
  • Orijinalden alıntı: Erturrk

Orijinalden alıntı: musty78

Orijinalden alıntı: Okan DEMİR

Arkadaşlar safe moddan nasıl çıkıyoruz ? Tema kurdum safe modda açılıyor telefon.
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Arkadaşlar bu temanın adını bilen var mı ?

Tema Adı : Circly Olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Hocam telefonda KİK messenger calistiramiyorum. Bir turlu online olmuyor baglaniyorda kalıyor. Ancak ipadde çalıştı. Jb ile ilgisi olabilir mi? Deneme imkanınız var mi :)

Kullandığım tweakler bunlar

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam Malesef Deneme İmkanım Yok Nasıl Kullanıldığı Hakkında Bir Bilgim Yok Ama Diğer Arkadaşlar Elbet imdadınıza koşacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Gridlock çalışmıyor.

Kısa Süre İçerisinde Güncelleme Alacaktır Umarım :)
    O Zaman HomeDesingScreen Tweakinin Denemenizi Tavsiye edebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Orijinalden alıntı: Erturrk

Orijinalden alıntı: musty78

Orijinalden alıntı: Okan DEMİR

Arkadaşlar safe moddan nasıl çıkıyoruz ? Tema kurdum safe modda açılıyor telefon.

Arkadaşlar bu temanın adını bilen var mı ?

Tema Adı : Circly Olabilir :)

Alıntıları Göster
    Gerçekten Güzzel Bir Kilit Ekranı ve Ana Menününz var :)
    Gayet Başarılı Hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Hocam telefonda KİK messenger calistiramiyorum. Bir turlu online olmuyor baglaniyorda kalıyor. Ancak ipadde çalıştı. Jb ile ilgisi olabilir mi? Deneme imkanınız var mi :)

Kullandığım tweakler bunlar

Hocam Malesef Deneme İmkanım Yok Nasıl Kullanıldığı Hakkında Bir Bilgim Yok Ama Diğer Arkadaşlar Elbet imdadınıza koşacaktır :)

Hocam yakalamışken sorayım. DetailedBatteryUsage yükledim daha sonra sildim ancak şuan kullanım ve bekleme sürelerim gözükmüyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim yada iFile ile onun dosyasını silip yeniden oluşturmasını sağlasam? Konumunu biliyor musunuz acaba? Yada böyle bir sorun gördünüz mü hiç

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.