Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
449.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar temalara nerden bakıp secicez ve nasıl bulucaz ? Cydiadan mı aratcaz direk ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    hocam kullandığım interneti canlı olarak bana ıleten bir tweak varmıdır
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    Repolara girip temalar katagorisinde seçebilirsin

• Blurslide lisans hatası veriyor :(

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    hocam daha güncellenmedı bende bekliyorum valla twıtterın varsa cp dıgıtal darkoom takıp ede bılırsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gosson -- 7 Aralık 2014; 17:24:28 >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Siz doğmadan önce ben C64 ile programlama yapıyordum büyük ihtimalle. :D O yüzden sizinle bilgi yarışına girmeyecem adil olmaz.

Hacklenen iCloud'un kendisidir, cevap vermeyecem dedim ama vazgeçtim, her değildir dediğiniz mesaja öyle olduğuna dair cevap yazacam :D

Sinirlenip hakaret etmeye devam edebilir veya gidip araştırıp ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Tercih sizin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

hocam daha güncellenmedı bende bekliyorum valla twıtterın varsa cp dıgıtal darkoom takıp ede bılırsın ;)

tamam hocam sağolun :)

ben eskı surumunu kurmuştum zamanında hiç beğenmemiştim çünkü kocaman bi slide to unlock yazıyordu ama yeni versiyonda özelliştirmeler gelmiş şahane olmuş valla
  • mrb arkadaşlar linkstore güncellenmiş yukledım ama istediğim uygulamayı ındırıp kuruluma geçiyor son aşamada uygulama indirilemedi uyarısı geliyor nedeni nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Flipcontrol center bende aynı hatayı veriyordu (sessiz ve titreşim toggle larını kullanınca) kaldırdım şunan sıkıntı yok.

Sorun flipswitch tweakinden kaynaklaniyor.kac aydir betadan cikamadi. Saurik tatilde herhalde. Ya da sallamiyor artik.

• muratmoon M kullanıcısına yanıt
    Pardon ben sizi olgun biri sanmıştım, sizinle muhattap olduğum için özür dilerim. Bir gün olur da olgunlaşır ve ön yargılarınızı bir kenara bırakırsanız tekrar konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 7 Aralık 2014; 17:49:39 >
  • Güncellenen ve Yeni Çıkan Tweak'ler :

New: WhatsApp Stealth Mode 0.0.1-79
    New: Dim 1.0-1
    New: NoAudioRecorder 1.0-1
    New: Power Informer 1.0-17

Updated: LockGlyph 1.0.8-1
    Updated: iTunes Sync Flipswitch 1.0-4
    Updated: AboutUDID 1.1
    Updated: StopAlarm iOS 8 1.0.4
    Updated: UpNext 1.3
    Updated: FBNoNeedMessenger 1.0-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 7 Aralık 2014; 18:10:59 >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    O yüzden mi sürekli hakaret edip duruyordun her mesajında :D

Neyse en azından bu mesajında hakaret etmemişsin, demek ki tavır değişikliği işe yaradı.

Bu da bana sosyal bir gözlem olmuş oldu teşekkürler.
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam bkgbackup yuklıyım herseyi yedeklesem daha sonra cıhazı restolesem jb yüklesem :D bkg backupdan tweaklerı yükleye bılırmıyım ?
  • clex 2 yükledim ama klavyeye zararı var sağ üst köşe tuşlarla çakışıyor sildim sorun kalktı
  • Sprintomize 3 yerine geçebilecek bir tweak var mı acaba ? Sprintomize 3 fena sarj yiyo ve bu hiç bi uygulamada belli olmuyor... bi kaç kez denenmiştir.
  • Hocam app storeden uygulama indirelemiyor diyor bunun bir çözümü var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 7 Aralık 2014; 20:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

Hocam bkgbackup yuklıyım herseyi yedeklesem daha sonra cıhazı restolesem jb yüklesem :D bkg backupdan tweaklerı yükleye bılırmıyım ?

Restoreden Sonra PKGBackup'u Kurduktan Sonra Tabiki de yedek aldığınız tweak'leri kurabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

clex 2 yükledim ama klavyeye zararı var sağ üst köşe tuşlarla çakışıyor sildim sorun kalktı

Valla Hocam Güncellenme Beklyeceğiz Hangi Tweak İle Çakışıyorsa Artık :)
  • Basima bi is gelmiycekse 8.1.1 > 7.1.2 diyorum.

Gercekten cc den 3g kapatip acma sorunuda cozulurse cok guzel bir surum bence. Tek eksik sarjda iyilestirmeler...

• Beyler sağlam bi dns programı var mı cydiada ? Okul eduroam kullanıyo ve çoğu şey engelli
    Bunu nasıl halledebiliriz bi yardım lütfen.

• 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.