Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
449.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Activator ile ekranin ortasindan asagiya kaydirinca ekrani kilitleyebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: Cthulhu Fhtagn

kalora repo sundaki archer 1.0.8.6 sürümü sorunlu sanırım. respring sonrası elma da kalıyor.

Yok hocam hiçbir sıkıntı sende uyumu olmayan eklenti olabilir siz dediniz diye tekrar kurdum tage kullanmama rağmen yanında kusursuz çalışıyor. Yanında kurulan lisanslama aracı ilede tek tık yaparak problemsiz kullanırsınız .

Başka bir tweak le çakışıyor o zaman hocam. 2 3 kere denedim güncelleme yaptıktan sonra açılmıyor telefon. Önceki sürümü sorunsuz kullanabiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

evet haklı olabilirsiniz hocam teşekkürler bilgilendirme için
    TaiG V1.1.0 Ana Sayfaya Eklendi :)

Alternatif Link Upload Ediliyor :)
  • a_king kullanıcısına yanıt
    Ilginiz icin cok tesekkur ederim hocam. Ios 8.1 flex kurulu dediklerinizi yapmaya calistim ama olmadi. Eger sizin imkaniniz varsa songstudio programini indirip bir baksaniz bana da nasil yaptiginizi anlatsaniz. Bilgisizce yapinca olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

TaiG V1.1.0 Ana Sayfaya Eklendi :)

Alternatif Link Upload Ediliyor :)

Alıntıları Göster
    KillBackground8 v1.0-2 submitted to BigBoss.

Add: The position of the button can adjust.

(Big Buttons does not apply.)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Submitted #PreferenceTag2 to BigBoss
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cydia üzerindeki repolarda sorun var hata veriyorlar sanki cydia problemli gibi
    sizde çalışıyormu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

TaiG Jailbreak aracı V1.1.0 sürümüne güncellendi. TaiG 8.0-8.1.1 Untether güncellemesi yayınlandı. Güncellemeyi yüklemek için kaynaklara apt.taig.com reposunu ekleyin.

TaiG Update Log

V1.1.0 (2014-12-05)

Avoid sandbox generate redundant info.
    Officially built TaiG source(apt.taig.com), users who Jailbroke with TaiG before V1.1.0, can fix this problem by install TaiG 8.0-8.1.1 Untether.

V1.0.2 (2014-11-30)

You can delete 3K assistant from Cydia.

V1.0.1 (2014-11-29)

Accelerate Jailbreak speed.
    Improve the stability of Jailbreak.

V1.0 (2014-11-29)

Officially released TaiG Jailbreak Tool, which support all device with iOS8.0-8.1.1.

bu repodaki "TaiG AFC2" nedir ?

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Aslock ile yapabiliyorsunuz. En çok kullandığım tweak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

TaiG Jailbreak aracı V1.1.0 sürümüne güncellendi. TaiG 8.0-8.1.1 Untether güncellemesi yayınlandı. Güncellemeyi yüklemek için kaynaklara apt.taig.com reposunu ekleyin.

TaiG Update Log

V1.1.0 (2014-12-05)

Avoid sandbox generate redundant info.
    Officially built TaiG source(apt.taig.com), users who Jailbroke with TaiG before V1.1.0, can fix this problem by install TaiG 8.0-8.1.1 Untether.

V1.0.2 (2014-11-30)

You can delete 3K assistant from Cydia.

V1.0.1 (2014-11-29)

Accelerate Jailbreak speed.
    Improve the stability of Jailbreak.

V1.0 (2014-11-29)

Officially released TaiG Jailbreak Tool, which support all device with iOS8.0-8.1.1.

bu repodaki "TaiG AFC2" nedir ?

Alıntıları Göster
    iFunBox Aracılığı İle System Dosyalarına Erişmeye Yarıyor "AFC2" Diğer Bir Adıyla " Apple File Condiut 2"

• quote:

iFunBox Aracılığı İle System Dosyalarına Erişmeye Yarıyor "AFC2" Diğer Bir Adıyla " Apple File Condiut 2"

Tşkler... afcd2 nin aynısı sanırım.. ama jb yı bu adamlar yaptıgına göre diğerini silip bunu kurmak mantıklı olacaktır...
    bu arada hocam bır soru sormustum.. daha onceden kurulu olan Sygic veya baska bır programın tum ayalarını yapıyorum ındırmesı gereken ek programlar neyse ındırıyor dıl yaması vs.. vs... ve bunun itools ise yedegını alıyorum ama ılerde yada aynı versıyon ıcınde yenıden sıfırlayıp kurdugum tele bu yedegı gerı attıgımda prgram sıfırmıs gıbı kuruluyor.. sılbastan dıl lerı yukluyor vs.vs.. bunun aşmanın bir yolu var mı
  • quote:

quote:

Tşkler... afcd2 nin aynısı sanırım.. ama jb yı bu adamlar yaptıgına göre diğerini silip bunu kurmak mantıklı olacaktır...
    bu arada hocam bır soru sormustum.. daha onceden kurulu olan Sygic veya baska bır programın tum ayalarını yapıyorum ındırmesı gereken ek programlar neyse ındırıyor dıl yaması vs.. vs... ve bunun itools ise yedegını alıyorum ama ılerde yada aynı versıyon ıcınde yenıden sıfırlayıp kurdugum tele bu yedegı gerı attıgımda prgram sıfırmıs gıbı kuruluyor.. sılbastan dıl lerı yukluyor vs.vs.. bunun aşmanın bir yolu var mı

Hocam Yedeği Aslında Kabul Etmesi Gerek,
    Programı Kurup Yedeği Atmayı Denediğinizde de mi Aynısı Oluyor ?

• AFC konusu biraz karışık. Açıklamasında jailbreak ile otomatik yüklendiğini söylüyor ama öyle değil. Ayrıca Saurik'in sunduğu bir AFC hali hazırda var zaten. TaiG neden kendi AFC tweakini çıkardı bilemiyorum. Bizim için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Zaten iFenix'in dediği gibi bilgisayardan sistem dosyalarına erişim sağlıyor yani jailbreake bir etkisi yok.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Tsprotector uygulamasi icin verdiginiz repo adresini ekleyemiyorim kac defa denediysem olmuyor hep hata veriyor.

• iFenix kullanıcısına yanıt
    tage daha pratik geliyor çok daha fonksiyonlu olduğu için sanırım
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Flex2 uygulamasinda da indirmiyor surekli bekliyor nerde hata yapiyorum bir turlu anlamadim. Denemedigim yol kalmadi bir turlu yapamadim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam Yedeği Aslında Kabul Etmesi Gerek,
    Programı Kurup Yedeği Atmayı Denediğinizde de mi Aynısı Oluyor ?

ıtool da hem program backup var hemde program ve dokuman backup var... ben her ıkısını olanı alıyorum ipa olarak alıyor... ama daha sonra sıstermı sıfırdan kurdugumda sadece program kuruluyor.. daha once ınen 100mb lık dıl dosyası vs ortalarda yok yenıden ındır..

• westlain61 W kullanıcısına yanıt
    Bende çalışıyor, linki kontrol ettim de doğru yazmışım. Belki başına http:// eklememişsinizdir. Flex'i de şimdi denedim evet onda sıkıntı var. Tweakler inmiyor sanırım yeni bir crackli versiyon yayınlanması gerekecek.

http://typ0s2d10.appspot.com/repo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 5 Aralık 2014; 15:08:06 >
  • quote:

Bazı uygulamlar telefonda jailbreak olduğunu anlıyor ve çalışmıyor, aramızda çok soran oluyordu bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Bu olayı çözmek için iOS 8'de kullanılabilecek 2 tweak var. Birincisi tsProtector. Sadece jailbreak denetimi kaldırmak için geliştirilmiş bir tweak. Bigboss ve Xarold repolarında eski yani iOS 7 için olan versiyonu var. Aşağıda geliştirici test reposunu veriyorum. Burada tsProtector'un iOS 8 ile uyumlu Alpha versiyonu var. Telefonunuza kurunca ne anasayfaya ikon geliyor nede ayalarlara bir tsProtector seçeneği geliyor fakat uygulama çalışıyor. Şu an alpha versiyonunda olduğu için bazı uygulamalarınızda çalışmayabilir. Alternatif olarak ise Flex 2 adlı uygulama var. Flex ile telefonunuza bir sürü tweak ekleyebilirsiniz bunlardan biride Jailbreak Denetimi kaldırma. Flex uygulamasını açıp Recent bölümü altından "Bypass Jailbreak Detection 8.1" diye arama yaparsanız rahatlıkla bu işi de halledebilirsiniz.

tsProtector 8 v0.1.2-1; Jailbreak denetimi kaldırma iOS 8 ile uyumlu;

Cydia repo: typ0s2d10.appspot.com/repo

Flex 2 v1.950k (Xarold reposunda mevcut)

Alıntıları Göster
    Flex2 uygulamasinda da soylediginiz dosya inmiyor diss mis yazip duruyor. Ne yapacagim lutfen yardim edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: westlain61

Flex2 uygulamasinda da soylediginiz dosya inmiyor diss mis yazip duruyor. Ne yapacagim lutfen yardim edin.

Alıntıları Göster
    springboard'u yeniden başlatan bir tweak var mı?
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.