Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iFenix

Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: FBCopyTXT 1.0-1
    New: InstaOpenIN 1.1-3
    New: wxhide 0.0.1-4
    New: Battery Passcode 1.0
    New: FileBrowser 1.0
    New: Keyboard Flipswitches 0.0.1-1

Updated: SBFlip 0.1.3-1
    Updated: VirtualHome 8 (iOS 8) 1.1-1
    Updated: Volume Amplifier 1.53
    Updated: Dictation Flipswitch 0.0.1-2
    Updated: DataMeter 1.2-10
    Updated: NoGrayContrast 1.0-4
    Updated: HideCameraGrabber 0.0.3-1
    Updated: NC Date Customizer 2.0-1
    Updated: VerticalVideoSyndrome 0.0.1-43
    Updated: JODebox 1.3-1
    Updated: Safari Downloader+ 3.4-1

Virtual home güncellenmesi iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cthulhu Fhtagn kullanıcısına yanıt
    kardeşim sürekli giremiyorum geriye gidipte bakma şansımda yok yorum yapma o zaman sessiz kal sanamı soruyorum bi tek,daha güncellenmedi demek bu kadarmı zor
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Harikasınız sayın Hocam,iphonemu buldan olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

kardeşim sürekli giremiyorum geriye gidipte bakma şansımda yok yorum yapma o zaman sessiz kal sanamı soruyorum bi tek,daha güncellenmedi demek bu kadarmı zor

mesaj kalabalığı oluyor o yüzden söylüyorum. ben takip ediyorum uygulamayı, güncellendiğinde mention atarım size de.
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Kardeşim safari upload ile alakalı bi bilgi varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Kardeşim safari upload ile alakalı bi bilgi varmı

Malesef Şuan Takipteyim, Güncellenme Geldiği An Haber Ederim :)
    8.1.1 İçin Daha Hızlı Olacaktır Güncellemeler Konusunda :)
  • Beyler telefondaki müzikleri ifilede nerden görebilirim, hangi dosyada acaba ?

• Arkadaşlar bu touchid muhabbetini ben (activator veya quickDo ile) tek dokunuş geri, iki kere hızlıca dokunmak reachibility ve dokunup bir süre tutmak ise multitask şeklinde ayarladım.

Ama bu durum touchid ile uygulama açmak için yapılan tweaklerle çakışıyor. Yani parmak izimi okutmaya kalktığım anda atadığım görevler oluyor.

Bu durumun tek çözümü atadığım görevleri iptal etmek midir? Yoksa sizlerin Çözümü var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 1 Aralık 2014; 19:38:47 >
  • İPade whatsapp yükledim bunu retina görüntüsüne nasıl dönüştürebilirim net değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar yanlış bir şey yapmamak için önerilerinize ihtiyacım olacak,
    Şuanda 4s 8.1 Jb kullanıyorum. 8.1.1 jb yapmak istyorum.

Aşamaları aşağıdaki gibi gerçekleştireceğim, öneriniz tavsiyeleriniz neler olur?

İtunnes yedeği alacağım - cihazı sıfırılacağım - +Shift ile 8.1.1 'i yükleyeceğim - JB yapacağım - Yedeklemeyi geri yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Arkadaşlar bu touchid muhabbetini ben (activator veya quickDo ile) tek dokunuş geri, iki kere hızlıca dokunmak reachibility ve dokunup bir süre tutmak ise multitask şeklinde ayarladım.

Ama bu durum touchid ile uygulama açmak için yapılan tweaklerle çakışıyor. Yani parmak izimi okutmaya kalktığım anda atadığım görevler oluyor.

Bu durumun tek çözümü atadığım görevleri iptal etmek midir? Yoksa sizlerin Çözümü var mı??

Ben açıkcası hiç o tip bir kullanıma girmediğim için birşey diyemeyeceğim.
  • ios 8.0 - 8.1.1 için güncellenmiş tweak liste halinde gösteren bir internet sitesi aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Ben de jailbreak konusunda yeniyim ne kadar işe yarar anlayanlar cevap verirse sevinirim.
    Bu arada böyle bir paylaşım yasakmıdır onu da bilmiyorum :)

https://docs.zoho.com/sheet/published.do?rid=z1v909ff833ece6824400b4d4095ac3a277ac
  • Lock down pro uygulamasının ücretsiz hali varmıdır ?
  • Tema ve gorsellik olarak ne onerirsiniz?

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    NewOS, Andora, Ayecon ve daha yayınlanmamış olan Amury.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 1 Aralık 2014; 22:26:37 >

• Selam , Jailbreakla ilgili bir kaç soru işareti var aklımda yardımcı olabilecek birisi var mı ? Jb ile ilgili bilgisi olan birisiyle pm üzerinden görüşmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

NewOS, Andora, Ayecon ve daha yayınlanmamış olan Amury.

Hocam farkında mısınız mesela mesajdaki bildirimler veyahut başka uygulanacaktı bildirimler o uygulamanın ikon renginde oluyor. Ben de bütün bildirimler kırmızı renk. Daha önce bi tweak vardı bildirimlerin rengini değiştiriyordu ama icon renginde değildi galiba.

Düzenleme: fotoğrafları yavaşlatması sebebiyle sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativist -- 1 Aralık 2014; 21:41:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Bende sıkıntısız çalışıyor hocam.. Kalordan kurdum. 8.1 iPhone 5S

Sanırım 8.1 de çalışıyor. Ben de 8.1.1 var safe moda atıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nativist kullanıcısına yanıt
    Farkındayım tabi :) Uygulamanın ismi ColorBadges.
  • Arkadaşlar cydia üzerinden kurduğumuz .deb dosyalarını iFile veya PC üzerinden almak veya dışa aktarmak mümkünmüdür. iOS 7'de bunu yapabiliyordum ama iOS 8'de ne yaptıysam .deb dosyalarını bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.