Şimdi Ara

phoenix.com.tr hakkında (güncellendi 16 ekim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 16 Ekim 2014; 18:21:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu siteden alinacaksa bile tek sebebi gainward marka ekran karti ile sistem toplamis olmalari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 15 Ekim 2014; 12:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerenlerden biriyim çünkü fiyat araştırması yaparken banada site önerildi girdim baktım amazondan ürünleri topladım daha uygun çıktı ürünler kaliteli dediği gibi gainward marka kullanılıyor ekran kartlarında , ben kişilerle iletişimede geçtim alıcı olduğum için 900 serisi gelecek dilerseniz bekleyin dediler hala araştırıyorum tabiki bence gayet iyiler f/p açısından değerlendirecek olursak en iyi ürünler diyebilirim ne yapalım asus rog serisi mi alalım ??
  • Ben haftaya bu arkadaslari ziyarete gidiyorum daha once vatan ve buna benzer firmalarda oem sıkıntısi yasadim ve bu firmalar yuzunden markaya yoneldim. Rebirth x on siparis vermiştim simdi bekledigim tek şey 900 serili ekran kartlari. Ilgi alaka ust seviyede. Arkadaslari tebrik ediyorum.

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Ulaş Bey,

Ürünlerimiz pahalıdan ziyade yüksek bütçeli müşterilere yöneliktir. Ürünlerimizin fiyatlarını hesaplarken, muadil ürünler ile değil, parçaların aynıları ile sistem toplayarak karşılaştırma yaparsanız, yurtdışından sipariş ettiğiniz taktirde dahi bizim daha

uygun bir fiyat politikamız olduğunu göreceksiniz. Dilerseniz ayrıntılı bilgi almak için iletişime geçebilir ya da bizzat gelerek ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Konu başlığı açarak bizlere cevap verme hakkı tanıdığınız için teşekkür ederiz.

Saygılar,

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO

www.phoenix.com.tr

• Abartma kardeşim ben de girip baktım fiyatlara hiç de öyle 2 katı falan değil. Tabiki kendi topladığın gibi olmaz ama sonuçta ortada bir hizmet var.
  • Fiyatları yurtdışı ile kıyaslarken türkiyenin vergi sisteminide düşünmek lazım sadece doları türk lirasına çevirip pahallı demek yanlış olur.
    Biraz önce ps4 e amazondan baktım 400 dolar burda 1300tl arada yüzde 40gibi fark var o zaman buda senin deyiminle 2kat pahallı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ulaş Bey merhabalar,

yaptığınız işlem doğru fakat birkaç ufak hatırlatmam olacak;

El yapımı örgü kablolamanın işçiliğine ve maliyetine bakmanızda fayda var.

Immortal serisi ekran kartı Gainward GTX 780 Phantom değil GTX 780 Phantom GLH' dir.

Amazondan satın aldığınız ürünün Türkiye muhattabı olmadığını biliyorsunuzdur.

Birebir değişim stratejisini benimsemiş Türk ya da yabancı çok fazla marka yoktur. (Phoenix bilgisayar, birebir değişim sunar.)

Ürünün kargo bedelini takip etmenizi rica ediyorum.

Ürün gümrüğe geldiğinde, şanslıysanız sadece %18 KDV ödeyeceksiniz.

Online teknik destekten mahrum kalacaksınız.

Test edilmemiş ve Türkiye' de 21 adet teknik servisten yararlanamayacağınız bir sisteminiz olacak.

Kısa süre içerisinde hazır olan 900 serisi ekran kartlı sistemlerimizde ürün fiyatlarının değişmeyeceğini daha önce belirtmiştim. Dilerseniz o şekilde hesap yapabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi sebeplerden ötürü böyle bir risk almak isteyeceğinizi sanmıyorum. Zaten ürün daha önce belirtildiği gibi yurtdışında toplatılırsa bizim fiyatlandırma politikamızın üzerinde bir maliyete ulaşıyor.

Sizi tatmin edebilmeyi çok isterdim.

Bana cevap hakkı sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim.

Saygılar,

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO

www.phoenix.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgn13 -- 16 Ekim 2014; 17:30:50 >

• Haklısınız, yaptığım kıyaslamadan dolayı özür dilerim.Fiyatlar uygunmuş aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 16 Ekim 2014; 18:08:48 >
  • İ7 4790k ve gtx 980li bir sisteminiz çıkacakmı?.çıkarsa alırım :D

Rica ederim hocam ne demek. Bana cevap şansı tanımanız, düşüncelerinizi paylaşmanız benim için çok büyük bir şanstı.

Teşekkür eder saygılar sunarım.

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO

www.phoenix.com.tr
    Çok yakında 4790K+ Gainward GTX 980' li sistemimizi sunacağız Ulaş Bey. Dilerseniz almadan önce test etmeniz için sizleri ağırlayabiliriz.

Saygılar,

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO

www.phoenix.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgn13 -- 16 Ekim 2014; 18:27:51 >
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    biraz sitenize baktım.. Gerçekten iyiymiş. Yani casper exper gibi asus gibi gt630 koyup yada 9 bin liralık pcsinde gtx760 koyup satan firmalar bunlar. Gayet mabuk.. Ve parçalar bir o kadar bilindik.. En azından sorunlarla ugraşmak istemeyenler için.. güzel bir alternatif.. Ne yazıkki yurtdışınada baksanız.. gt630 ları koyup oyuncu pc si diye satıyorlar.. keşke 2000-2500 segmentinede ürünleriniz olsaydı
  • Mustafa Bey,

Desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Gerçekten bizi çok mutlu ettiniz.

2000-2500 aralığında sistem çıkartmamamızın nedeni; firma olarak sistemlerimizin en üst performansı elde etmesini hedeflememizdir ki söz konusu aralıkla bunu sunmamız mümkün olmuyor ne yazıkki.

Başka önerileriniz olursa değerlendirmek isteriz.

Saygılar,

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO

www.phoenix.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.