Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (968. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 25 Haziran 2020; 3:10:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 25 Haziran 2020; 2:37:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum narcos da oynayan adamda normalde saç modeli bu değil diye biliyorum. Neil e daha çok benziyor zaten ondan dedim art niyet arıyorum diye.
Kesinlikle katılıyorum birçok kişi sanırım ilk oyunun etkisinde kalmış çok fazla acımasızca gömülüyor.quote:
Orijinalden alıntı: En az 4 Ps
Oyunu dün gece itibarıyla bitirdim. Çok subjektif bir hikayesi var gerçekten.Benim gözümde daha iyi bir senaryo yazılamazdı.Oyun, başından sonuna kadar inanılmaz bir deneyim sunuyor.Beklenmedik olayları, beklenmedik zamanda, hiç beklenmedik bir biçimde sunmuşlar. Muazzam bir iş... -
-
-
İngilizce oynarken Isaac karakterinin sesi çok tanıdık gelmişti ve Westworld'de ki Bernard mı acaba diye bir an düşünmüştüm.
Cidden Bernard (Jeffrey Wright) seslendirmiş bu karakteri, hatta motion capture da yapmış.
-
Oyun Bitti
Credit’i akarken bir yandan yorumumu yapayım.
Oyun tek kelime ile 10 üzerinden 11.
Grefik oynanış atmosferi söylemiyorum bile; herkesin derdi hikaye olmuş ama spoiler vermeden devam etmek istiyorum oyunu oynayıp bitirsinler bu yorumu kayıt etsinler bana hak verecekler.
Neyse çok konuşursam dayanamayıp ağzımdan kaçırıcam bişeyler,
Tek kelime ile Mükemmel bir devam oyunu olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 25 Haziran 2020; 3:40:28 >
Arkadaşlar ignde bir haber gördüm ilk oyunla alakalı. Haber 2013'te yapılmış. Haberin içeriğinde de aslında ilk oyunun hikayesinin çok farklı olduğu yazıyor.
IGN
The Last of Us Original Plot, Ending and Villain Revealed - IGNhttps://www.ign.com/articles/2013/08/09/the-last-of-us-original-plot-ending-and-villain-revealed
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada Metacritic te artık negatif yorum yapılmıyor oyun için. Yorum göndermeye bastığınız zaman hata mesajı çıkıyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu koleksiyon kartlarını çok acımasız yerlere koymuşlar tribe girdim tüm arabaların camlarını kırmaya başladım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
plat trophy ödülü belli oldu mu bu arada
Oyunda zorla yaratilmaya çalisilan algi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 25 Haziran 2020; 5:8:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sırf exclusive oyunları oynamak için PS4 aldım. Hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunlardan iksi PS4 exlusive. Bu yaşıma kadar başka konsolum dahi olmadı. Neyi kıskanmış olabilirim?
Amazon Almanyada satılıyor bu versiyon, içinden artbook çıkmıyor steelbook edition diye geçiyor. Diğerlerinden çıkan tasarımdan farklı. -
Feda olsun kardesim gule gule kullan :)
Spoiler butonu ile hikaye ile olan fikirlerim şöyle; ciddi Spoiler vardır aman dikkat
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 25 Haziran 2020; 10:6:54 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X