Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Part 3 te. Skarlarda öldürdüğümüz iri kıyım kadının kızı intikam için gelecekmiş diyor Neil druckmann hadi yine iyiyiz
  • Hocam tam tersi fanların büyük çoğunluğu sevmedi oyunu. Ilk oyun benim favori oyunlarımdan biridir, bundan dolayı 2.oyundan nefret ettim. Dünden beri kızgınlığım hala geçmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun o kadar kötü mü redditte şuan 157. cenaze namazını kılıyorlar.Baya sövmüşler öyle böyle değil.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Taştaş mı geçiyon bizle ya.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Sevenler de baya var ama o kadarını hakediyor bence. Sanki senarist fanlara 'f you all' demek istemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkenergy90

Oyun bence cok iyi.
    Hocam yeni mi başladınız oyuna? Başlarda ben de muazzam diyordum oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 22 Haziran 2020; 19:54:11 >
  • Blackworms kullanıcısına yanıt
    Bakiyorum kardesim, tesekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu YouTube’dan takip edenlerdenim. PS4’ü ilk aldığımda yanında hediye verilmişti ilk oyun ve aşık olmuştum. Ancak bu oyunu izlerken -belki oynamadığım içindir- ısınamadım. Hele yan karakterlere hiç ısınamadım. Noel dönemi çok ucuzlarsa belki alırım.

Muhtemelen birçok kişi katılmaz ama ben Joel’cuyum. Ölen kişi Ellie olsa, bu kadar üzülmezdim. Başrolünü, daha oyunun ilk yarısı bile olmamışken harcamaları şok etti beni. Hadi öldürdün diyelim. O ölüm hiç yakıştı mı? Bana göre, daha kahramanca bir sonu hak ediyordu Joel. Oyun çıkmadan tahmin ediyordum zaten %90 Joel’un öleceğini fakat bu ölümün, oyunun son sahnelerinden birisinde olacağını ve bu bahaneyle 3.oyuna pas atacaklarını düşünmüştüm.

• konuyu trolleyen atarükçü kardeşimizi neil druckmann banlatmış, kesin bilgi yayalım
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Son günlerde konu neden rahat diyordum bende meğer arkadaş tatile gitmiş.
  • alperci kullanıcısına yanıt
    Her karakterin ismi vs gibi detaylar açıklamışlardı fakat yüz modellemelerinde nedense unutkanlıkları tutmuş
    Oyunun diğer yarısında oynarken karakterin bazı animasyonlarını değiştirip karakter katabilirlerdi
    Temel animasyonlar belki teknik açıdan değiştirmek mümkün değildir bilmiyorum hiç değilse kapı açma vs gibi ufak detayları ekleselerdi

• Bizim ordada var ben her türli yakasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

37 yaşındayım. 25 senedir aktif oyun oynuyorum. Hayatimda sadece 1 oyuna sifir puan vereceksem oda bu oyundur.

Beklentim coktur. Bir kere daha oyun dünyasının en iyi karakterlerinden biri olan joel ile muthis bir yolculuk beklerken yalan bir trailer ile hipe yaptiran ve sacma salak bir karakterle 10 saatten fazla bana bag kurdugum karakterleri öldürten oyuna tepki icin 0 veriyorumdur. Olamaz mi.
    Peki hocam Aksiyon sahneleri Yapay zeka vahşet dehşet sahneleri hiç mi bi heyecan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

20 saati devirdim

Genel olarak oynanis, sure, grafikler, atmosfer, sesler dunya tarihinin en iyilerinden 100/100

Fakat senaryo malum olay tam bir epic fail bu kadar basit olmamaliydi naughty dog içine ettin oyunun aklima geldikce deli oluyorum.
    dunya tarihinin en iyilerinden mi Yavaşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

dunya tarihinin en iyilerinden mi Yavaşş

Alıntıları Göster
    eksik söylemiş arkadaş grafik, oynanış, ses ve atmosfer olarak en iyilerden biri değil en iyisi
  • grafikler iyi derken ps4'e göre iyi, pc'ye göre kaplamalar çok kötü oyunu bugün aldım ve denedim, grafik olarak tatmin olmadım, 4k pc ultra red redemption 2'ye alışan adam grafik olarak bu oyunun yüzüne bile tükürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Part 3 te. Skarlarda öldürdüğümüz iri kıyım kadının kızı intikam için gelecekmiş diyor Neil druckmann hadi yine iyiyiz
    Trollemiyorsun demi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

eksik söylemiş arkadaş grafik, oynanış, ses ve atmosfer olarak en iyilerden biri değil en iyisi

Alıntıları Göster
    Valla bende oynuyorum ama daha öyle öldüm bittim yerlerdeyim bu oyun için dediğim bir sahne ile karşılaşamadım ))
  • Meraktan bilboard reklam fiyatlarına baktım 15 bin ile 200 bin arası değiyormuş acsba ps türkiye bu billboard a kaç para bayılmıştır 😃

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.