Şimdi Ara

LG mi Samsung mu? 55UB850 - 55UB950 - 55LA970 - 55HU7500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
3
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir araştırma yapıyorum. Daha önce samsung üzerine yoğunlaşmıştım fakat yoğun Lg önerisi karşısında kafam karıştı açıkçası. 5 inç 3D 4K bir tv istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Düşündüğüm modeller 55HU7500 55UB850V 55UB950V 55LA970V
    Ürünlerin artıları eksileri nelerdir? Hangi özellik gereksizdir? Nasıl bir Tv almak gerekir Vs. Yardımlarınız için teşekkür ederim.



  • Şöyle söyleyeyim..Dün LG 55UB850V aldım.. Görüntü kalitesi çok iyi..Tv de bile..Ama Lg nin sayfasındaki IPS panel 178 dereceye kadar renk ve kontrast kaybı olmadan görüntü veriyo falan yazıyo,bu tamamen yalan..Azıcık sağa yada sola kayın kontrast bitmeye başlıyo resmen..Bu yüzden bugün gittim değişim talep ettim samsung 55hu7500 aldım..Bakalım onda durumlar nasıl..Umarım değişime değer.
  • Bende bu üründen aldım. Yorumlarını bekliyorum. Ses kalitesi nasıl bir de onu yorumlarsan sevinirim.
  • Hayırlı olsun. 55Hu7500 hakkında ki görüşlerini de yazarsan sevinirim.
  • TV nin izleme açısı lg den çook iyi..ışık renkler vs.ekrana eşit dağılıyomuş gibi sanki,tv gözü yormuyor..şöyle bir sorunla karşılaştım çözümünün kolay olduğunu düşünüyorum,dsmart hd film kanallarını açınca direkt ingilizce dille açılıyor ses,türkçe yapınca ses gidiyor filmde..tv, lg nin aptal webos undan çook hızlı ve kullanıcı dostu..şimdilik testlerim devam ediyor.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG'nin IPS paneline sağdan soldan bakınca renk kaybı yaşamazsınız fakat ekrana karanlık çöker. samsung'un ekranı her açıdan parlaktır fakat sağdan soldan bakınca renkler bozulur. kullanım şekline göre satın almak gerekir. şu incelemelere gözatmanızda fayda var:http://www.rtings.com/info/reflections-tvs-matte-and-glossy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararma olduktan sonra ne yapayım ben rengi,kaldıki samasungda bahsettiğiniz renk kaybı çok çok az gibi bişey,göze batan bişey yok..ama lg çok felaketti ya iyiki değiştirmişim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 12 Ekim 2014; 16:51:16 >
  • 3d açısından Pasif gözlüklü olduğu için LG derim. Aktif gözlükler şahsen beni rahatsız ediyor (baş ağrısı, mide bulantısı vs.), ayrıca kullanışlı değiller ve pahalılar. Ama renklerin canlılığı açısından samsung daha iyi (hatta haddinden fazla canlı )
  • Dün 55UB850V yi mağazada inceledim. açıyı iyice daralttım ama hiç bir renk kayması vs yada kontrast kaybı olmadı.
  • bende 55ub850 yi bugün mağazalarda inceledim. dediğiniz problemle karşılaşmadım.. 4 tane tekno market gezdim hepsinde ki çalışanlar lg yi aynı fiyat aralıklarında samsunga tercih ettiler.
  • Magazada değil ev ortamında bakacaksınız..mağaza moduna aldıktan sonra anlaşılmaz zaten..e evdede o kadar kontrastla izleyemeyeceğinize göre..kaldıki bunu artık lg de kabul etti..bu arada türkçe ses dili olayı çözüldü..sadece şu kadarını söyleyeyim çok titiz ve gözü kulağı keskin biri olarak,keşke bu tv 4500 veya 5000 falan olsaymış o zaman tam olurmuş..ha ben 3 yıl garanti+kasko lu aldım indirimde yaptılar sağolsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 13 Ekim 2014; 3:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D ile ilgilide şunları söyleyeyim buraya dikkatinizi verin..LG deki pasif 3d olayı evet iyi ve evet 1080p değil..ama eski pasif 3d ler gibide değil baya iyileştirilmiş..görüntü kalitesi yeterli..Samsun aktif 3d dede eski ağır gözlükler gibi değil kutudan çıkan kendi gözlükleri baya hafif 24 gr mı ne öle bişey..başımı ağrıtmadı mağazadaki eski aktif gözlük gibi çok şükür..titreme olayı ise gün ışığı ortamında oluyo biraz ama akşam %2 gibi, tam karanlıkta ise hiç olmuyo..TV nin kendi ses kalitesi hiç hoşuma gitmedi hatta sinirimi bozdu bende kendim Edifier 2500 ü bağladım optic kablo ile şimdi herşey harika oldu..Şu an yazılımsal olarak beklediğim tvden youtube açtığımda 1080p veya 4k videoları açtığımda çözünürlük olarak 720p de sabit kalmaması..Umarım buda hallolur.
  • 55h7500'ün en kötü yanı fazla elektrik tüketiyor olması, B sınıfı elektrik tüketimine sahip, benzer ürünler bu kadar tüketmiyor.
  • 55HU7500 ü kaça aldınız? Fiyatı uygun olsa hemen alacağım ama çok pahalı bir ürün.
  • 3 YIL GARANTİ+KASKO 5600TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 17 Ekim 2014; 4:00:29 >
  • Nerden aldınız? Teknosa mı? ürün hakkında yeni yorumlar alamadık sizden :)
  • Evet teknosadan..ama dikkat edin açılmamış kutu diyolar ama kutunun içinden başka ürünün fiyat etiketi falan çıkıyo..nasıl açılmamış anlamadım..lg de öyle olmuştu..nasıl bilgiler alamadınız anlamadım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testlerin devamı gelecek sanıyordum. Memnun kaldınız mı? genel olarak LG öneriyorlar ben ise samsungcuyum. kafam karıştı çok fazla.
  • Testlerim devam ediyor..Şu an motion plusla uğraşıyorum..LG yi tavsiye eden kimse gerçekten konuşmak isterdim onunla..Baya memnunum şimdilik..Şu motion plus olayı biraz yoruyo beni..Sanırım onun için bir yazılım güncellemesi isteyeceğim..Bi kaç saattir Logitech wireless gamepad F710 u taktım smart hub dan nfs mw ı indirdim oynadım gayet güzeldi..Dışardan kendim bi kaç oyun daha yükleyeceğim..Bunda bu performans oldukça..bilmiyorum artık valla..Sormak istedikleriniz varsa özellikle cevaplarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 18 Ekim 2014; 20:14:32 >
  • Marka tercihi kişiye kalmış lakin azıcık sağa-sola kaymakla renkler değişiyor kısmı LG'ye çok haksız bir eleştiri olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 18 Ekim 2014; 21:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.