Şimdi Ara

Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
5.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmiste eczaneciler cok kazanirdi simdi nasil bilmiyorum,aile dostlarimizda eczaneci olan var,cok kisa surede villa,arsa her turlu mal varligina sahip olmuslardi .dukkanlari da 20 metrekare ya var ya yok.alti ustu ilac getirtip satmak.sanirim en kontrolsuz meslek gelir konusunda.devletin bu ise daha cok el atmasi temenisiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu para kazanma çaban ile yakında suboxone'ı falan reçetesiz satarsın keşlere.
    Sana yeni bir eczane modeli önereyim. Kargo ile ilaç yolla. Gazetelere bile çıkarsın. Millet sana fakslasın reçeteyi. Sen kapıda ödeme ile kargola. Hadi yine iyisin meşhur edecem seni...

• Kucukken kaz kovalamis sanirim turboyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer para kazanmak için her şeyi yaparsan para çok rahat kazanırsın eczacı isen. Konuşturma beni şimdi.

• KOnu dışına 2 3 gündür bakıyorum para ve iş yeri içerikli konuların sahibi hep sendin herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReMiX_ReLaX

Turbo sen yokluk nedir gormemissin elin isinde ezilerek calismamissin hala da agliyorsun. En kotu bi eczane dukkani öldüm,bittim,perişan oldum, battım diyen isletme sahibine 10bin lira kar birakiyor. Sen ise 20bin niye kazanamiyorum derdindesin
    la bi basgit ya
  • Bu tarz konulara ilk yorumum,

ben bile biktim senin ismini duymaktan gina geldi
    yasin basin kac bilmiyorum ama yasadigin surece bosuna yasiyorsun onu anladim bi amacin yok gibi geldi su hayatta

UCRETSIZ PSIKOLOJIK DESTEK ALABILECEGIN ARKADASIM VAR NUMARASINI VEREBILIRIM

• nasıl bir rahatsızsın vallahi çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

nasıl bir rahatsızsın vallahi çözemedim

Tıpta beyin yetmezliği olarak geçiyor hocam.

Hayırlı bayramlar bu arada.

• Ulan daha dun evin elektriginde 50 tl geldi nereden kissakta bu kis aylarinda rahat etsek diye dusunuyoruz.Adamin degil babasinin dukkaninda calisiyor kendi isini yapiyor hala zirliyor forumda.Allah babana uzun omurler versin yoksa orasi batar birisi basinda olmazsa.Burada hotel,para ve altin fotograflarini biz paylasmiyoruz dimi zaten.Hayatin para olmus hala gelip agliyorsun burada.Eczanesini acan adamlar genelde ikinci isi yapar ise adam alip.Ama sende de o da yok.Gelen iscileri kole gibi goruyor karsi cinslerine de asildigin icin olmuyor.Senin kafa yasanmaz kardes allah anana babana kolaylik versin psikologa falan gitmen sart.Agir trollsun cunku konularina bakacak olursak.Bir daha ki konunu konu disi ozele ac belki yardimci olur esnaf arkadas cok forumda.Ama surekli aileni assagilayarak degil oneri alma bazinda ac.Ailen olmasaydi simdi hala is ariyor olurdun emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReMiX_ReLaX

Turbo sen yokluk nedir gormemissin elin isinde ezilerek calismamissin hala da agliyorsun. En kotu bi eczane dukkani öldüm,bittim,perişan oldum, battım diyen isletme sahibine 10bin lira kar birakiyor. Sen ise 20bin niye kazanamiyorum derdindesin
    ben bıktım lan çalışma o zaman adamı sabah sabah sinir ediyon
  • Kardeşim öncelikle çok haklısın. Bu işin bir kuralı var: sen onu 1.72 ye alıyorsan 3 tl ye satacaksın. Senin emeğin, ailenin emeği, yakıtınız, elektrik, suyunuz, vergileriniz, sizin masraflarınız ve daha bir sürü şey. Ticaret insafa gelmez, batırır götürür adamı. He benim param çok, ben hayır yapacağım diyorsanız o ayrı tabi. Ailene ay sonunda bir tabloyu çıkar, ne kadar kar veya zarar var diye onlar seni daha iyi anlayacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kardeş ilaçların fiyatına internetten bakılabiliyor çok şükür, yoksa senin gibi aç gözlü eczacıların insafına kalmıştık..

Keşke devlet ülke çapında meyve sebze hal'lerine de taban fiyat koyabilse, aç gözlü kürt hal'cilerden gına geldi...

Rekolte diyor limona 6 lira zam çakıyor 8 küsür liraya limon'u dayıyor, az soğuk geliyor o hafta herşey 1 lira daha pahalı.

Az soğuk geliyor domates 2 lira artıyor....

Ben levent'de eyestil 10ml damla aldım adam 16.5 liralık ürünü 16 liraya bıraktı.

http://www.ilacrehberi.com/v/diazomid-250-mg-tablet-b4ea/kub/klinik-ozellikler/

http://www.ilacrehberi.com/v/eyestil-goz-damlasi-10-ml-c4a8/

Bu ülkede rant'a dur denmesi gereken bir sürü sektör var..

eyestil in geliş fiyatı çok düşük.
    5.88 i 16.5 tl ye sattığım zaman beni çok çok kurtarır.
    yerine göre 16.53 olduğu için 17.50 ye de satabilirim. ama 15 e satsam bile beni kurtarır.
    ama malesef ki her ilaçta böyle kar oranları yok.

AÇIM KURTARMIYOR AMA BENİ ÇOK KAZANMAM LAZIM.
    AÇ OLMASAM BU ECZANEDE ZATEN ÇALIŞMAM BU HESAPLARI DA YAPIP BAŞINIZI AĞRITMAM
     Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor

5.88 e mal olan ilacı sen hangi akla hizmetle 17 tl ye satmaya çalışıyorsun,sattığın ürün lüks tüketim malı değil,ihtiyaç satıyorsun alan var alamayan var,sen bunu yazınca şimdi düşündüm eczacıların bundan dolayımı altlarında mersedesleri var

• Abi gözünü seveyim bari bayramda isyan etme. Bak bugün bayram mutlu ol neşeli ol, hayata birde iyi yönünden bak.
  • Depresyonun kokusuna geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Abi gözünü seveyim bari bayramda isyan etme. Bak bugün bayram mutlu ol neşeli ol, hayata birde iyi yönünden bak.
    Birinin bu elemana küfür edip en beğenilen mesajlarda olduğu günü bekliyorum bu elemanı blocklamak için. Bu kadarda olmaz resmen konuyu kimin açtığını tahmin ettirtmeye başladı.
  • Baslıktan konuyu açanın sen oldugunu tahmin edebildim...
    Gözünü allah doyursun turbo kardeşim ne diyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

ben işyerine el attıktan sonra işyeri para kazanmaya başladı.

özellikle mama şampuan gibi irtiyat ürünlerine zam oranlarını çok çok koymaya başladım.

çok koymasam da şu var. para kazandıracak şekilde oldu.

ama malesef bunu ilaç da yapamıyorum çünkü fiyat belli.

SANAYİ MANTIĞI GİBİ YÜKSEK KARLA ÇALIŞMASAM DA YEDEK PARÇACI MANTIĞI İLE ÇALIŞIYORUM.
    SANAYİ YE GİDİN. BİR ÖZEL SERVİSE YEDEK PARÇACI DA PARÇA 50 TL İSE PARÇAYI SİZE 100 TL DEN SOKMAYA ÇALIŞACAKLARDIR. EMİN OLUN BUNU SÜREKLİ YAŞADIM.

Kayserili misiniz hocam

Butdaki arkadaşlar ticaretten anlamaz müşteri kafasıyla yorum yapıyorlar kendilerini esnafın yerine koysalar anlarlar bence çok haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sukretmeyi ogren lo.

• Mümessiler el altından para veriyor da ondan duruyor o ilaçlsr azıcık kafanı çalıştır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.