Şimdi Ara

Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

nasıl bir rahatsızsın vallahi çözemedim

Tıpta beyin yetmezliği olarak geçiyor hocam.

Hayırlı bayramlar bu arada.

EyvAllah hocam sanada hayırlı bayramlar .
  • Başlığa hak verdim yazıyı okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu konu çok sevildi efsane oldu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

arkadaşlar bu konu çok sevildi efsane oldu arkadaşlar

Millet sana belki faydası olur diye eleştirilerini dile getiriyor, sen hiç birini umursamıyorsun nedeni artık beyin yokluğu mudur veya yetiştirilme tarzın mıdır bilemem. Bu durumla övünüp konu ünlendi demen de cabasıdır. Ciddi söylüyorum git düşün sadece sen mi haklısın yoksa senin dışında kalan çoğunluk mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Yetheer

bakın tekrar söylüyorum işyerimiz para kazanmıyor.

yerine göre 40 kuruş yerine göre 70 kuruş yukarı yuvarlamadığım zaman İŞYERİMİZ İYİCE İFLASA GİDER ARKADAŞLAR.

sabah 09.00 da işyerini açtım şu an halen işyerindeyim.

ben işyerinde durmam zaman harcamam bile paradır arkadaşlar.

LÜTFEN SEN HAKSIZSIN DEMEYİN PSİKOLOJİM BOZULUYOR

babam 20 senedir saat 7 de gidip akşam 12 de dönüyor bakkal.
    Ulan memur gibi saat 9 da gidiyorsun.Ecza dükkanın var hala ağlıyorsun be.
    Ayrıca diploma kimin ?

• hocam geçen gün günde 2bin lira para kazandırıyorum ama yaranamıyorum diyen de sen değil miydin? şimdi az mı kazanıyosunuz çok mu ben çözemedim
  • quote:

arkadaşlar bu konu çok sevildi efsane oldu arkadaşlar

Millet ana avrat dümdüz kayıyor içinden la neresi çok sevildi?

Troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim inan ben seni anlıyorum da fakat sorun şu ki sen yunanistan bulgaristan fransa gezerken bile biz ** gibi çalışıyorduk ama buraya gelip konu açmadık hiç bir zaman o zamanki durumlarla şimdi farklı olabilir anlıyorum ama herşey para değil , unutma ki annen baban bile olduğu için şanslısın. Hayatından trollün eksik olmaması dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuygaar

Kardeşim inan ben seni anlıyorum da fakat sorun şu ki sen yunanistan bulgaristan fransa gezerken bile biz ** gibi çalışıyorduk ama buraya gelip konu açmadık hiç bir zaman o zamanki durumlarla şimdi farklı olabilir anlıyorum ama herşey para değil , unutma ki annen baban bile olduğu için şanslısın. Hayatından trollün eksik olmaması dileği ile.

eğer troll olsa idim kalkıp da avrupa gezisi yaptığım zaman ss atamazdım
  • Kardeşim 2007 Renault Clio var avrupa gezisi var , Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bir çoğunun sahip olamayacağı şeylere erişmiş ve sahipsin , elindekilerin kıymetini bil , ben 3 yıldır bilgi işlem personeliyim gecem gündüzüm yok ( bu işi bilen herkes bilir ) ne bir arabam var ne bir evim var , sana şu kadar söylim sen daha annenin babanın kıymetini bilemiyorsan durumun zor , dükkanı kendin mi kurdun da bu kadar konuşuyorsun kendi paranla mı gittin avrupaya , senin gözünü kısacası para bürümüş arkadaşım geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuygaar -- 4 Ekim 2014; 17:27:19 >
  • quote:

Kardeşim 2007 Renault Clio var avrupa gezisi var , Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bir çoğunun sahip olamayacağı şeylere erişmiş ve sahipsin , elindekilerin kıymetini bil , ben 3 yıldır bilgi işlem personeliyim gecem gündüzüm yok ( bu işi bilen herkes bilir ) ne bir arabam var ne bir evim var , sana şu kadar söylim sen daha annenin babanın kıymetini bilemiyorsan durumun zor , dükkanı kendin mi kurdun da bu kadar konuşuyorsun kendi paranla mı gittin avrupaya , senin gözünü kısacası para bürümüş arkadaşım geçmiş olsun.

sen bunu yapmaktan acizsen ben ne yapabilirim?

bugün avrupa ya git gel kısarak gidip gelirsen arabanla 1000tl ye bile gider gelirsin bir kaç gün dolaşıp

clio diyelim herkesin altında var.

dükkanı ben kurmadım.

kendi biriktirdiğimle avrupa ya gittim.

beni lütfen anlarsan sevinirim. kötü biri değilim ben. istesen sen de gidersin ama gitmiyorsan bana deme... Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bir çoğu eğer kapasite yoksa ben ne yapabilirim? bir avrupa gezisine 1000tl harcamayı bilmiyorsa ben ne yapabilirim? ama düğüne gelince 30.000tl bir gecede harcarlar. Onun için haksız mıyım? düğüne neden o zaman o paraları veriyorlar?

• turbo hocam size hak verdim kendinizce haklı olabilirsiniz ama sizin durumunuza sahip olmak isteyen binlerce insan var birazda şükretmeyi bilin.
  • türkiye istatistik kurumu diye bir kurumumuz var kurum diyor ki ey kardeşim 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1200 küsür lira , şimdi düşün 1200/4 =300 lira ( bu 2 kişinin bebek olduğunu hastalığı hastanesi doğumu vs. saymıyorum direk lise çağında bir çocuk olarak düşünebilirsin ) Bununla ilgilenecek bir ANNE olması lazım ( Hani senin şu beni anlamıyor dediğinden ) anne çalışamıyor 2 çocuğunada temiz bir evde sıcak yemek yesin diye , babada sadece 937 lira asgari ücretle çalışıyorsa gelelim senin şu avrupa ziyaretine şimdi bu adam neresinden arttırsında 1000 lira çocuğunu avrupaya götürsün baba hiç bişey yemesin 300 liradan 900 tl harcadı 37 tl kendine kaldı gerisini sen hesap et sana dert anlatmaktan yoruldum , insan azıcık elindekinin kıymetini bilir arkadaşım çok şükür bi işin araban var bunlara sahip olamayan o kadar çok kişi var ki ülkemizde sen birde buraya konu açıyorsun benimde zoruma giden, seni anlayamadığım yer burası.

• quote:

Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor

Babam şu an bile savurgan durumda hiçbir şey umrunda değil arkadaşlar.

Annem ise halen beni anlamıyor.

İŞYERİMİZ PARA KAZANMIYOR ARKADAŞLAR.

Beni anlamanızı rica ediyorum.

allah rızası için beni anlamanızı rica ediyorum. haklıyım haklığımı kabul edin.

ben km düşürücem diyorum sen haksızsın diyorsunuz.

ben küsüratları yukarı yuvarlıyıcam diyorum bunu devletin yaptığına dair de konu açtım. beni halen anlamıyorsunuz.

içimde birikiyor bundan dolayı sinir krizi geçiyorum.

bizim burada diazomid diye bir ilaç var. 2.14 kuruş ben küsüratı yukarı yuvarlamadığım sürece PARA KAZANAMAM Kİ.

bu ürünün bana gelişi 1.72 tl... müşteri yakama yapışıyor 2 tl ye alıyor. bu ürünü en az 3 tl ye satmam lazım ki rafım da buldundğuma değsin

28 kuruşu ben çöpe atıyorum. ben o ürünü rafımda bulundurmamın anlamı yok ben küsüratları yukarı yuvarlıyorum annemler aşağı.

sabahtan beri insanların kahrını çekiyorum. midem bulanıyor nefret ediyorum insanlardan

beni anlayan kimse de yok.
    ------------------------

Bir de sizi eleştirmek istiyorum. Peki ben hatalıyım kötüyüm diyelim.

Esra erol a çıkan doğukan da sizden şikayetçi ona da demediğinizi bırakmıyorsunuz.

demek oluyor ki sorun sizde...ben de değil yani.

artık seni ciddiye almıyorum. Popi olmak için böyle konular açmadığın ne malum .Kardeş biz sana ne yapalım, yardım edelimde nasıl

? Burda herkes bir dükkan işletmiyor.Sorunlarını arkadaşlarınla meslektaşlarınla paylaş

• quote:

türkiye istatistik kurumu diye bir kurumumuz var kurum diyor ki ey kardeşim 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1200 küsür lira , şimdi düşün 1200/4 =300 lira ( bu 2 kişinin bebek olduğunu hastalığı hastanesi doğumu vs. saymıyorum direk lise çağında bir çocuk olarak düşünebilirsin ) Bununla ilgilenecek bir ANNE olması lazım ( Hani senin şu beni anlamıyor dediğinden ) anne çalışamıyor 2 çocuğunada temiz bir evde sıcak yemek yesin diye , babada sadece 937 lira asgari ücretle çalışıyorsa gelelim senin şu avrupa ziyaretine şimdi bu adam neresinden arttırsında 1000 lira çocuğunu avrupaya götürsün baba hiç bişey yemesin 300 liradan 900 tl harcadı 37 tl kendine kaldı gerisini sen hesap et sana dert anlatmaktan yoruldum , insan azıcık elindekinin kıymetini bilir arkadaşım çok şükür bi işin araban var bunlara sahip olamayan o kadar çok kişi var ki ülkemizde sen birde buraya konu açıyorsun benimde zoruma giden, seni anlayamadığım yer burası.

peki madem durum böyle kötüyse EN AÇI BİLE NEDEN 30.000TL harcıyor düğün yapıyor evleniyor? Bunu söyle bakim?

• Kardeşim senin gerçekten forumdan değil başka birinden destek alman gerekiyor , 30.000 tl harcayan kişiler bu benim söylediğim insanlar değil merak etme 30.000 tl harcayabilecek insanın ailesinden akrabalarından bir destek bulmuştur hadi hepsini geç belki söylediğim aileye gelin/damat gelecek kişi karşılayabilecek durumdadır karşılar olur biter gelen takıya görede masrafı düşer zaten verdiğin örnekle açtığın konunun hiç bir dayanağı yok
  • quote:

Kardeşim senin gerçekten forumdan değil başka birinden destek alman gerekiyor , 30.000 tl harcayan kişiler bu benim söylediğim insanlar değil merak etme 30.000 tl harcayabilecek insanın ailesinden akrabalarından bir destek bulmuştur hadi hepsini geç belki söylediğim aileye gelin/damat gelecek kişi karşılayabilecek durumdadır karşılar olur biter gelen takıya görede masrafı düşer zaten verdiğin örnekle açtığın konunun hiç bir dayanağı yok

işine gelmeyince de böyle sıyrılıyorsun? ailesi yapıyorsa vardır parası elbette. senin amacın beni haksız buldurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bildigim kadariyla babanin eczanesi var.vok merak ediyorum yillar once kondomu nicin kullanmadi hem de elinde onlarcasi varken

Ben o kadar hayırsız evlad değilim...emin ol ki bu ülkede nadir olan insanlardanım. onun için israf değilim.
  • Seni anlıyom. İyi para kazanmak istiyon. Mutlu olmak istiyon. Hayırlısı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bildigim kadariyla babanin eczanesi var.vok merak ediyorum yillar once kondomu nicin kullanmadi hem de elinde onlarcasi varken

Ben o kadar hayırsız evlad değilim...emin ol ki bu ülkede nadir olan insanlardanım. onun için israf değilim.

üstad ticaret sana göre değil. ticarette dalgalanma hep olur. bir gün çok kazanırken, ertesi gün sinek avlama ihtimalin vardır.
    sen iyisi mi ol devlet memuru, gelirin belli, giderin belli, kafan rahat eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.