Şimdi Ara

iPhone 6, Kılıf Almayı Düşünenlere Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
9
Favori
52.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 4 tane kılıf denedim. Elimden geldiğince yorumlayacağım. Belki kafası karışık arkadaşlar vardır. Faydalı olabilir.

Hemen başlayayım;

1. Apple ın orjinal iPhone 6 Silikon Kılıfı;
    Fiyat: 89 (Nakit: 85)
    http://store.apple.com/tr/product/MGQF2ZM/A/iphone-6-i%C3%A7in-silikon-k%C4%B1l%C4%B1f-siyah?fnode=47

Telefonu alır almaz hemen kılıfı taktım. İlk kez bir telefonu kılıflı kullanacaktım ve açıkçası moralim bozuldu. Hiç alışamadım.
    Hem 85 tl ödedim hem de cihazda incelik adına hiç bir şey bırakmadı. Dokunma hissi mükemmel, o konuda hakkını yiyemem ama estetik sıfır.
    Apple incecik yaptığı cihazı kalınlaştırmayacak ince ve hafif bir şey yapmıştır düşüncesiyle, gözüm kapalı aldım ama şimdi almayı düşünen kimseye tavsiye etmiyorum, aşırı kaba.

Bunun üzerine Hepsiburada.com dan beğendiğim 3 tane kılıf sipariş ettim;

2. Spigen - Aluminum Fit Metal Slate;
    Fiyat: 59.90
    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-6-47-aluminum-fit-metal-slate-kilif-sgp10946/productDetails.aspx?productId=telkilsgp10946&categoryId=16102

Çok şık ama kullanım olarak bence tam bir facia;

1. Hem üstü, hem altı açık.
    2. Ses ve güç tuşları açıkta.
    3. Silikon değil, bildiğimiz sert plastik. Takıp çıkarırken bile sıkıntı yaratabilir. Bu tarz kılıfların telefonu çizdiğine şahit oldum.

Telefonu içine koymaya bile cesaret edemedim. İade etmek üzere kutusuna kaldırdım.
    Kılıf kullanırken amacımız, çiziklerden ve darbelerden korunmak. Bu kılıfın bu işe yarayacağını sanmıyorum ve tavsiye etmiyorum.

3. Spigen - Neo Hybrid Series Metal Slate
    Fiyat: 69.90
    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-6-47-neo-hybrid-series-metal-slate-kilif-sgp11030/productDetails.aspx?productId=telkilsgp11030&categoryId=16102

Hem çok şık hem de telefonu fazlasıyla koruyacağını düşündüğüm bir kılıf.
    Tek dezavantajı Apple ın kılıfı kadar olmasa da bu da birazcık kaba.
    İki parçadan oluşuyor. Telefona temas eden her yer silikon, yan kısımlar sert plastikten. Ama bu sert plastik ne takıp çıkarırken ne de kullanırken hiç bir şekilde telefona temas etmiyor, bu yüzden güvenli. Ayrı satılmasa da bu çerçevenin farklı renkleri de var.

Çok beğendim aslında. Gelen üründe güç tuşunun olduğu kısımda sorun var, bu yüzden iade edeceğim ama belki daha sonra tekrar sipariş edebilirim.

4. Spigen - Capsule Series Black
    Fiyat: 34,89
    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-6-47-capsule-series-black-pet-kilif-sgp11019/productDetails.aspx?productId=telkilsgp11019&categoryId=16102

Aslında kullanmak istediğim ürün 3 numarada bahsettiğim üründü. 3 numara, 4 numaraya göre biraz kaba olduğu için önce bunu (4) deneyeyim ardından 3 numarayı dener, eğer abes gelmezse 3 numarayı alır kullanırım diye düşündüm.
    (Biraz karışık bir cümle oldu, umarım anlatabilmişimdir. )

4 numarayı 4-5 saat kullandım. Çok güzel gerçekten. Silikon, ince, hafif ve diğerlerine göre çok ucuz.
    Görünüş olarak da fena değil. Diğerleri kadar şık değil tabi ama bunun da inceliği ve ucuzluğu o açığını biraz kapatıyor.

Bunu kullandıktan sonra tekrar 3 numarayı denedim ama kaba geldi. Böylelikle kararımı vermiş oldum.

Benim gibi telefon mümkün olduğu kadar ince kalsın istiyorsanız 4 numarayı,
    Biraz kalınlaşabilir şık ve sağlam dursun istiyorsanız 3 numarayı tavsiye ediyorum. 1 ve 2 yi kesinlikle önermiyorum.

Umarım birilerinin karar vermesine yardımcı olur.

• Teşekkürler bilgilendirme için, bende 1 no'lu ürünü düşünüyordum.
  • Benim anlamadığım konu Spigen Disbürtör'ü olan Anka Telekom ürünü 1 haftadır göndermiyor ve 1 hafta daha var diyor ama hepsiburada nasıl bugün teslimat diyor. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 27 Eylül 2014; 21:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Benim anlamadığım konu Spigen Disbürtör'ü olan Anka Telekom ürünü 2 haftadır göndermiyor ve 1 hafta daha var diyor ama hepsiburada nasıl bugün teslimat diyor. ?

Geçen hafta Spigen in sitesinden iPhone 5 için kılıf aldım. 3-4 günde ancak kargoya teslim ettiler. Bir daha güvenemedim.
    Hb den sipariş verdim, ertesi gün elimdeydi.
  • 4. Spigen - Capsule Series Black

bu kılıf baya sade ve şık duruyor, 360 derece koruması ve fiyatıda baya avantajlı, tek sevmediğim yanı arka tarafındaki yüzeyin galaxy s5i andırması keşke farklı bi desen yapsalardı
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Orjinal site diye girdik aldık ama pişman etti.

19'unda aldım ürünü ayın 27'sinde (bugün) maile gelen cevap "önümüzdeki hafta gönderilmesi planlanmaktadır."
  • www.monofe.com adresinden de bakabilirsiniz. 5s için sipariş vermiştim. Ertesi gün elimde oldu.. Hem taksit de yapıyorlar. Kargo da bedava.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Orjinal site diye girdik aldık ama pişman etti.

19'unda aldım ürünü ayın 27'sinde (bugün) maile gelen cevap "önümüzdeki hafta gönderilmesi planlanmaktadır."

Ben de ayni dusunceyle Spigen in sitesinden siparis verdim. Ustelik "hizli gonderi" yaziyordu. Pisman etti, bir daha siparis vermem oradan.

Zaten ayni urunler baska sitelerde de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya millet gold rengini alıyo sonra kılıf takıyo renk falan kalmıyo telefonda. Ee ben ne anladım gold renginden. Apple'ın kendi deri olan kılıfında arka görünmüyordur ama silikonda durum ne o da mı kapatıyor rengi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

Ya millet gold rengini alıyo sonra kılıf takıyo renk falan kalmıyo telefonda. Ee ben ne anladım gold renginden. Apple'ın kendi deri olan kılıfında arka görünmüyordur ama silikonda durum ne o da mı kapatıyor rengi?

Tabi, hepsi kapatiyor tamamen arka ve yanlari.
    Seffaf kiliflar var onlar da denenebilir.

• peki iphonun kendi deri kılıfları nasıl ben onu dusunuyorum.
  • Apple silikon kılıf sipariş ettim umarım pişman etmez.

• ben tough armor serisi şampanya rengini aldım. gold iphone umda, yotube da baya video var kılıflarla ilgili bakabilirsiniz aratın, bence hoş ve göründüğü gibi kaba fln değil. bide en iyi malzeme onda. 89 a aldım, çek vs bulamadım uygun olabilirdi bulsam. yarın da kargoya verilcek. spigen şu an galiba sadece hepsiburada ve resmi sitesi satıyo. bide arkşadalar bence spigen harici pek kılıfa bakmayın, adamlar sadece bu işi yapıyor ve cidden malzeme kaliteleri çok iyi, s4 ve s5 için aldığım kılıflardan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 27 Eylül 2014; 22:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Apple silikon kılıf sipariş ettim umarım pişman etmez.

hocam iptal ettir. git 39 luk spigen al şeffaf lardan hepsiburada daki. daha güzel emin olabilirsin. ben hiç beğenmedim appleın silikonları, çok dandikler ya. değmez o para fln.

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

quote:

hocam iptal ettir. git 39 luk spigen al şeffaf lardan hepsiburada daki. daha güzel emin olabilirsin. ben hiç beğenmedim appleın silikonları, çok dandikler ya. değmez o para fln.

Havale ile ödeme yaptım hocam daha onaylanmadı süreç baya uzayacak zaten sagolun öneriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

peki iphonun kendi deri kılıfları nasıl ben onu dusunuyorum.

Deri kiliflar 1-2 aya hasat oluyor diye yorumlar okudum. Hatta iPhonedo incelemesinde bahsediyor.

• Gerçekten Güzel bi paylaşım Elinize Sağlık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

quote:

Havale ile ödeme yaptım hocam daha onaylanmadı süreç baya uzayacak zaten sagolun öneriniz için

rica ederim hocam.http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-6-47-tough-armor-series-champagne-gold-kilif-sgp10970/productDetails.aspx?productId=telkilsgp10970&categoryId=16102 tavsiyemdir. sipariş verdim kendime de. telefona hiçbişey olmaz bu kılıfta, ve de satılan diğer bu tarz spigen kılıflardan kalınlık olarka çok fark yok. diğerlerinden farkı ne derseniz eğer , yapıldığı madde. diğer kılıflar spigenin eğilip bükülmez arka plastikler, bu gayet elastan. thermoplastic maddesi. ( bilgi:http://tr.wikipedia.org/wiki/Termoplastik ) yardımcı olabildiysem ne mutlu bize ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

peki iphonun kendi deri kılıfları nasıl ben onu dusunuyorum.

Deri kiliflar 1-2 aya hasat oluyor diye yorumlar okudum. Hatta iPhonedo incelemesinde bahsediyor.

Aynen bende çok duydum bunu, fakat iphone 6 için daha kaliteli yapmıilar diyorlar. bakınız açıklamasına:

Apple tasarımı bu kılıflar, ayrıcalıklı bir his vermesi için birinci sınıf deriden üretilmiştir. iPhone 6 Plus için büyük bir titizlikle üretilen kılıflar, telefonunuzla mükemmel uyum sağlar ve telefonunuz kılıflıyken bile olağanüstü inceliğini korur. İç kısımdaki yumuşak mikrofiber kaplama, iPhone'unuzu korumaya yardımcı olur. Dış yüzeyini incelediğinizde ise, boya deriye iyice nüfuz ettiği için rengin yüzeyde kalmadığını, derinlere işlediğini fark edeceksiniz. Telefonunuzla uyumlu altı renk arasından seçiminizi yapın.

Bir sorum vardı size, slikon kılıf ile derı kılıf aynı kalınlıktamı ?

• http://www.amazon.com/gp/product/B00N169D3U/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    Ben bunu aldım arkadaki elmanın kapalı olanından

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.