Şimdi Ara

iPhone 6, Kılıf Almayı Düşünenlere Öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
9
Favori
52.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Deri kılıfı ben de başta düşündüm ama olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtiğim için hiç bakmadım, bu yüzden silikonla arasında bir fark var mı bilemiyorum maalesef.

• Bence bu kılıfı alın hem ucuz hemde cok ınce hemde 2 adet ekran koruma var
    Ben dun sipariş ettim bugun geldi cidden cok cok iyi
    https://m.gittigidiyor.com/urun/126485847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Eylül 2014; 23:26:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bence kılıfa bu kadar para vermeyin marka olmayan kılıflar çok daha şık oluyor. Hem de daha ucuz çeşit çeşit alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Bence kılıfa bu kadar para vermeyin marka olmayan kılıflar çok daha şık oluyor. Hem de daha ucuz çeşit çeşit alabilirsin.

En ucuzuna karar verdim zaten.
    35 tl de pahali mi diyorsunuz? Biraz marka takintili biriyim ama sizin bahsettiginiz kiliflar ne kadar ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Deri kılıfı ben de başta düşündüm ama olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtiğim için hiç bakmadım, bu yüzden silikonla arasında bir fark var mı bilemiyorum maalesef.

Teşekkur ederım hocam, düzelttik dıyorlar acıklamasında bakalım ben alıp denıycem, alırsam bu konu hala guncel kalırsa cevap yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Teşekkur ederım hocam, düzelttik dıyorlar acıklamasında bakalım ben alıp denıycem, alırsam bu konu hala guncel kalırsa cevap yazarım

Aldiginizda, deri kilifla ilgili kisa bir yorum yaparsaniz hem belki ben de dusunebilirim hem de ilk mesaja ekleriz, mutlaka dusunenler olur.

• 3 numarayı sadece nasıl durduğunu merak etmek için 5 usd ye çinden sipariş verdim 4 numarayıda biraz önce sipariş geçtim güzel bir konu teşekkürler

Aynı konu altında veya başka bir konuda işi bilen arkadaşlar ekran koruyucu hakkında paylaşımlarınıda bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLeon -- 27 Eylül 2014; 23:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

arkadaslar amazonda acayip indirim var %50

http://www.amazon.com/iPhone-Case-Spigen-Hybrid-4-7-Inch/dp/B00LL6ZPXY

Cok iyimis fiyat ama bir vergisi, kargo ucreti falan eklenir mi uzerine? Turkiye gonderimi var mi?
    Hic yurt disi siparisi vermedim daha once.

İPhone 6 için bakmadım da yakında heryerde olur zaten 10-15 liraya bulunur.

• Selamlar,

Dün sabah 64gb gold aldım bende. Aldığım turkcell bayisinde spada kılıf vardı sadece. Smoke renginden aldım. Kullanması çok güzel. İnceliği harika. Kameranın çıkıntısından bile ince. Telefonu güzelce sarıyor, hiçbir köşe açıkta kalmıyor. Sadece sert olduğu için elden biraz kayıyor hissi veriyor. Sert dediysem telefonu çizecek gibi değil yani.

Sanıyorum buradaki ürün. Gerçi ben bayide 30 liraya aldım.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-6-spada-tpu-kilif-128139812

iPhone 6, Kılıf Almayı Düşünenlere Öneriler

• quote:

Orijinalden alıntı: gkirtay

3 numarayı sadece nasıl durduğunu merak etmek için 5 usd ye çinden sipariş verdim 4 numarayıda biraz önce sipariş geçtim güzel bir konu teşekkürler

Aynı konu altında veya başka bir konuda işi bilen arkadaşlar ekran koruyucu hakkında paylaşımlarınıda bekliyorum.

Rica ederim. 4 numaradan memnun kalirsiniz, hem fiyati iyi hem de kaliteli bir urun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Aldiginizda, deri kilifla ilgili kisa bir yorum yaparsaniz hem belki ben de dusunebilirim hem de ilk mesaja ekleriz, mutlaka dusunenler olur.

Alınca yazarım hocam, hatta konu açarım, başkası açmaz ise. benım almam uzun surecek gıbı daha sıparıs verıcem telefonu oda 1 aya gelır buyuk ıhtımal, zorlu centerda stok yok dıyebılıyorum.

• enxdesign E kullanıcısına yanıt
    Telefonda kilif olup olmadigini anlamam icin zoom yapmam gerekti. Hic belli olmuyor, aslinda tam istedigim gibi.

Kamera cikintisi disarida mi kaliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Apple silikon kılıf sipariş ettim umarım pişman etmez.

hocam iptal ettir. git 39 luk spigen al şeffaf lardan hepsiburada daki. daha güzel emin olabilirsin. ben hiç beğenmedim appleın silikonları, çok dandikler ya. değmez o para fln.

Havale ile ödeme yaptım hocam daha onaylanmadı süreç baya uzayacak zaten sagolun öneriniz için

rica ederim hocam.http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-6-47-tough-armor-series-champagne-gold-kilif-sgp10970/productDetails.aspx?productId=telkilsgp10970&categoryId=16102 tavsiyemdir. sipariş verdim kendime de. telefona hiçbişey olmaz bu kılıfta, ve de satılan diğer bu tarz spigen kılıflardan kalınlık olarka çok fark yok. diğerlerinden farkı ne derseniz eğer , yapıldığı madde. diğer kılıflar spigenin eğilip bükülmez arka plastikler, bu gayet elastan. thermoplastic maddesi. ( bilgi:http://tr.wikipedia.org/wiki/Termoplastik ) yardımcı olabildiysem ne mutlu bize ;)

Teşekkür ederim hocam

Ben kılıf kullanmayı sevmiyorum. Şu telefonu içine koyduğun kılıflar aslında daha güzel. Kullanacağın zaman içinden çıkarıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Ben kılıf kullanmayı sevmiyorum. Şu telefonu içine koyduğun kılıflar aslında daha güzel. Kullanacağın zaman içinden çıkarıyorsun.

Onlar da cepte kotu durur dostum. Bir de cikarirken elinden firliyor.

Aslinda ben de sevmiyorum kilif ama mecbur kullaniyorum bunda. iPhone 5 de kullanmadim, kotu oldu.

• quote:

Telefonda kilif olup olmadigini anlamam icin zoom yapmam gerekti. Hic belli olmuyor, aslinda tam istedigim gibi.

Kamera cikintisi disarida mi kaliyor?

Gözle belli oluyor olmuyor o derece. Üzerine diğer telefonu koyunca hafif kameraya çarpma sesi geliyor gibi. Yani ben ince kılıf istediğim için iyi bir özellik. Ama kimine kamerayı korumuyor düşüncesi verebilir.

• dx.com dan şunları isteyeceğim,
    5 parça, ülkemdeki bir parça fiyatına.

deri pencereli kılıf

Alüminyum menteşeli bumper

5 adet ön film

ultra ince şeffaf arka kılıf

kol bandı, eller serbest dolaş, su korumalı

(bluetooth bilezik var onunla kullanacağım, önceden almıştım, aşağıda)

tümü 60 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 28 Eylül 2014; 0:00:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.