Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas 980 ti diyorsunuz incelemelere bakiyorum full hd + ultra ayarlarda altina vermis kart,bu invidianin yeni nesli gelecek deniliyordu ne zaman gelir bu kartlar,ve gelincede boyle yurt disi fiyati 2.500 civarini gecermi dersiniz.

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    parasının değerini bilmeyenlere satılan Titan X mi?
  • Veysel arkadasimizdan almis oldugum 980ti evga sc+ geldi arkadaslar bugun yarin detayli incelemesini foruma koyarim

• Nova'ya referans 980Ti gelmiş sanırım ya da daha önceden de vardı, emin değilim. Ben yeni gördüm.
  • Güle güle kullan kartını. Backplate olan modeli mi? Kaça geldi kart?
    Performans değerleri ortada lakin kullanıcı incellemesi güzel olacaktır. Merakım OC performansı.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    backplate i olan model 2250 e geldi
  • iyi fiyata gelmiş.
    aynen iyi fiyat olmasa almazdım şeytan dürttü
    kart şu anlık canavar gözüküyor default testlerini yapıyorum ama sesi gtx980 e kıyaslandığında biraz fazla
  • Yorumunu okudum zaten konudaki Soğutucudan dolayı almam falan demişsin ama kart elinde

Ses ise ısıdan dolayıdır. 980 den güçlü olan GPU fazla ısınıyor haliyle. Bir ara OC değeri paylaşırsan merakım gider
    öyle oldu biraz fiyat ağır bastı diyelim bir de baktım g1 dahi kartı iyi soğutamamış diğerleri de soğutamaz diye evga alayim dedim
  • 980 neyine yetmedi vijdansız kanıma giriyorsunuz varya Benim mevcut performansa ek %30 daha lazım malum 2k 144 hz bozuyor adamı. Ben bir sonra ki seriyi beklerim her halde Aralık Ocak gibi yenilerim.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

pascal ın ne olacağı belli değil maxwell maxwell deniyordu gtx980 780ti nin biraz daha iyi performanslısı ama sıcaklık konusunda baya iyi bir karttı
    ilk pascal da amd den cevap gelene kadar 980ti nin az ısınan versiyonu olur ki zaten amd nvidia ya ayak uydurmada zorlanmaya başladı intel gibi nvidia dan aynı gpuları yeniden isimlendirerek görmeye başlayabiliriz
    bu tarz rekabetlerde öne geçen intel ve nvidia gibi firmalar dikkat ederseniz performansı yaklaşık olarak aynı tutmaya ama p/w ı artırmaya odaklanırlar durum oraya gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Haziran 2015; 19:30:19 >
  • Pascal 2-3 çeyrek zaman dilimine kadar beklemeyin ama söylenenlere göre çok farklı geliyor Ana konu açıp buradan sizi bilgilendireceğim
  • Gelsin gelsin de dersine çalışıp gelsin bu saatten sonra 2k nin ve 144 hz altına inmem.Pascal efendi istediğimi verebilecek mi acaba dolarda aldı coşkuyu 1000-2000 derken bir sonraki kartim 3000 olacak gibi his var içimdeGerçi şeytan diyor ver 980 ti siparisi sat 980 ni takribi 500 700 tl arasi cepten para cikacak değer mi acaba foruma girmeyeceğim çalışan şeyi kurcalatıyor millet.

-erna-

Hangi linkten aldın ürünü bak aklımı çeldin bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 29 Haziran 2015; 21:32:30 >

• Asus, msi ve Zotac'in kartları nedense Avrupa'da Amerika'dan daha önce çıkıyor. Ve OC3D'de bu kartları ilk inceleyen sitelerden birisi oluyordu haliyle. Gtx 980Ti'da da kural değişmemiş.
    MSI GTX 980Ti Gaming İncelemesi:
    http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/msi_gtx980ti_gaming_6g_review/1

Zotac GTX 980Ti Arctic Storm İncelemesi:
    http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/zotac_gtx980_ti_arctic_storm_review/1

• son driver pek stabil değil gibi bir öncekini kullanarak testleri gerçekleştiriyorum
  • Amazondan evga ne zaman türkiyeye gönderim yapacak bekliycek sabrım kalmadı 980 alıp geceçem bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Pascal 2-3 çeyrek zaman dilimine kadar beklemeyin ama söylenenlere göre çok farklı geliyor Ana konu açıp buradan sizi bilgilendireceğim

Pascal için Maxwell'den işlem gücü olarak daha üstün olacağından bahsediliyor, işin içinde 16 nm'ye geçiş olacağı da düşünülürse orta seviye GP104, GM200'den güçlü de olabilir, NVLINK pciex bant genişliği artışı gibi yenilikler de var, getirileri ne olacak göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Haziran 2015; 11:09:55 >

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    MSI 980Ti 4K testlerinde sanırım yanlışlık yapılmış. Referans kart tüm oyunlarda daha yüksek sonuç almış gibi.
    Muhtemelen Tablo ayarlanırken grafikte hata yapıldı. Ayrıca MSI 980Ti için OC değerleri paylaşılmamış.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.