Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Konuyu toparlaman iyi olmuş sağol ama bence şu tarayıcı ve diğer bazı şeyler için verilen Modları da konuya eklersen iyi olur. ios bar düzeni falan bazı işe yarar modlar var onları da eklersen konu biraz daha içeriğe sahip olur diye düşünüyorum.

Güzel fikir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

4.9.26 kurdum multi değilmiş. multi olanı

buradan indirdim. acaba farklı bir link mi var ?
    gtbluesky İÇİN 6.1.30 YAYINLANDI DİREK İNDİRME LİNKİ GÜNCELLENDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Konuyu toparlaman iyi olmuş sağol ama bence şu tarayıcı ve diğer bazı şeyler için verilen Modları da konuya eklersen iyi olur. ios bar düzeni falan bazı işe yarar modlar var onları da eklersen konu biraz daha içeriğe sahip olur diye düşünüyorum.

eklemeler yapıcam aklımda yavaş yavaş tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

hocam ben 2 saat öncesine kadar bundan bi önceki sürümü indirdim şimdi kuruluma başlayacağım ama şimdi güncellendi diyorsunuz bi önceki sürümü kursam otadan bu güncelleme gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay60

quote:

hocam ben 2 saat öncesine kadar bundan bi önceki sürümü indirdim şimdi kuruluma başlayacağım ama şimdi güncellendi diyorsunuz bi önceki sürümü kursam otadan bu güncelleme gelirmi?

gelir güncellemeyi denetle dediğinizde son sürümü indirebilirsiniz
  • Cihaz modelim vs980 baseband kurmadan kurabiliuoruz degilmi
    Suanki romum 5.0.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Cihaz modelim vs980 baseband kurmadan kurabiliuoruz degilmi
    Suanki romum 5.0.2

kurmayabilirsiniz şebeke çekimi ile sıkıntı yaşarsanız daha sonradanda kurabilirsiniz
  • quote:

quote:

Suanki romum 5.0.2

kurmayabilirsiniz şebeke çekimi ile sıkıntı yaşarsanız daha sonradanda kurabilirsiniz

Tesekkur ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

quote:

quote:

Suanki romum 5.0.2

Tesekkur ederim hocam

Alıntıları Göster
    TEMALAR XPOSED VE MODÜLLERİ EKLENEREK KONU GÜNCELLENMEYE DEVAM EDİYOR DEVAM EDİCEKTİR KEYİFLİ FORUMLAR

• Hocam romu yukledim bi kac seyi bulamadim ana menude uygulamalar nasil gizleniyor ve rehberimdeki kisiler gitmis bunlari sim karttan iceri aktaricam ama oyle bi secenegi bulamiyorum

• quote:

Hocam romu yukledim bi kac seyi bulamadim ana menude uygulamalar nasil gizleniyor ve rehberimdeki kisiler gitmis bunlari sim karttan iceri aktaricam ama oyle bi secenegi bulamiyorum

bende telefon hafızasında olduğu için numaralar buna hiç dikkat etmedim şimdi bakındım evet öyle bir şey yok içinde önceki romda iken google ile senkronize ettinizmiydi kişileri eğer öyle yaptıysanız hesaplar kısmından senkronize ederek tekrar alabilirsiniz kişileri
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam sagolun bu cince uygulamalari dediginiz uygulamayla kaldirsak sorun olurmu acaba

• quote:

Buldum hocam sagolun bu cince uygulamalari dediginiz uygulamayla kaldirsak sorun olurmu acaba

sistem uygulamalar kişilerdeymiş çince yazılar bu hiç bir şey mıunun önceki sürümlerinde resmen bir işkenceydi mıu7 ile o kadar kalmadı

çinceyi kaldırmak için sistem uygulamaları mesajlar ek ayarlar kısmından çince yazıları gizle seçeneğini seçin

dediğim uygulama ben bi kere mi hesabını kaldırdım romu tekrardan kurmak zorunda kaldım bazıları sistemin stabil çalışması için gerekli ama hangileri onu bende bilmiyorum örneğin galeri ve müzik çaları silip yerine alternatif uygulamar yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 31 Ocak 2016; 14:54:05 >
  • Root izni veremedim nerde bu güvenlik :)
    Birde bildirimler gelmiyor whatsapp ve messengerdan ve son olrakta ikidebir google play hizmetleri durduruldu hatasi var bu sorunlarida cozmeme yardimci olursaniz bisey kalmiyor

• quote:

Root izni veremedim nerde bu güvenlik :)
    Birde bildirimler gelmiyor whatsapp ve messengerdan ve son olrakta ikidebir google play hizmetleri durduruldu hatasi var bu sorunlarida cozmeme yardimci olursaniz bisey kalmiyor

root izni cihaz güvenlik tıkla içinde izinlere gir root erişim göreceksin tıkla root isteyen programlar orda olacak seçip root verebilirsin uygulamaya bildirimler için ayarlar bildirimler tıkla bildirim simgelerini göster google play sil tekrar yükle sorun düzelecektir
    Cok sagolun hocam

Hocam d802 basebandı vs980e kurdam sorun olurmu

• quote:

Hocam d802 basebandı vs980e kurdam sorun olurmu

uyumsuzluk olabilir deneyin olmazsa vıpe yapmadan romu tekrar kurun
    yada modele uygun verdiğim linkteki basebandı kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 31 Ocak 2016; 15:20:06 >

• Yok hocam messengerdan sohbet balonu gelmiyor sadece yukarda bildirim cikiyor

• quote:

Yok hocam messengerdan sohbet balonu gelmiyor sadece yukarda bildirim cikiyor

bildirimlerden baktınızmı kapalı bi şey olabilir messenger kullanmadığım için bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.