Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyunperver

LG G2'nin D801 T-Mobile versiyonunu kullanıyorum.Miui rom buna uyar mı?

Support All Variants:
    F320S (Korean SKT model)
    F320K (Korean KTF model)
    F320L (Korean LGU model)
    D800 (AT&T model)
    D801 (T-Mobile model)
    D802 (International model)
    D803 (Canadian model)
    D805 (Latin America model)
    D806 (Argentina model)
    LS980 (Sprint model)
    VS980 (Verizon model)
    L01F (Docomo model)
    L22 (Isai model)

uyumlu modeller
  • Yalnız stock tabanlı romlarda beni deli eden YouTube background playback miuide çok iyi çalışıyor

.26 sürümünü deneyen oldu mu bide ben hala .15 olanındayım çok da memnunum gerçi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Yalnız stock tabanlı romlarda beni deli eden YouTube background playback miuide çok iyi çalışıyor

.26 sürümünü deneyen oldu mu bide ben hala .15 olanındayım çok da memnunum gerçi

ben deniyorum yeniliklerde camera battery optimize edilmiş deniliyor tecrübe edinebilmek için henüz erken en az bir gün geçmesi lazım az çok ne olduğu belli olur
  • Otomatik dns ile 20 30 kb/s indirme görebildim en fazla.
    Google dns
    (8.8.8.8
    8.8.4.4) ile 200 300kb/sn gördüm. Bi deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Yalnız stock tabanlı romlarda beni deli eden YouTube background playback miuide çok iyi çalışıyor

ben deniyorum yeniliklerde camera battery optimize edilmiş deniliyor tecrübe edinebilmek için henüz erken en az bir gün geçmesi lazım az çok ne olduğu belli olur

İngilizce olarak sürüm notlarını nerden buluyorsunuz. Hep çin japon işi buluyom ben.
    Paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

quote:

quote:

İngilizce olarak sürüm notlarını nerden buluyorsunuz. Hep çin japon işi buluyom ben.
    Paylaşırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar arkadaşlar LG G2 kullanıcısıyım mıuı roma ne zaman lolipop güncellemesi gelir bu konuda bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

quote:

Paylaşırsanız sevinirim.

güncelleme merkezinde yenilikler kısmından bakabilirsiniz zaten 2 3 parça ingilizce yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: corsair61

İyi akşamlar arkadaşlar LG G2 kullanıcısıyım mıuı roma ne zaman lolipop güncellemesi gelir bu konuda bilgisi olan var mı ?

bu konuda resmi bir açıklama yok ama gelecektir yakın bir zamanda
  • Hayırlı olsun üstad eline sağlık güzel olmuş bu arada ses yükseltme zipini denesem cızırtı yapar mı flaşlayan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

Hayırlı olsun üstad eline sağlık güzel olmuş bu arada ses yükseltme zipini denesem cızırtı yapar mı flaşlayan varmı

teşekkür ederim elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıcaz ses yüskeltme zipini kullanıyorum oldukça başarılı fakat son ses açtığımda hafiften kesik kesik geliyor medya sesi benim kulaklığımdanmı ziptenmi anlayamadım ama çok az bi tık kısınca gümbür gümbür
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun üstad eline sağlık güzel olmuş bu arada ses yükseltme zipini denesem cızırtı yapar mı flaşlayan varmı

teşekkür ederim elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıcaz ses yüskeltme zipini kullanıyorum oldukça başarılı fakat son ses açtığımda hafiften kesik kesik geliyor medya sesi benim kulaklığımdanmı ziptenmi anlayamadım ama çok az bi tık kısınca gümbür gümbür

Eyvallah cevabın için deneyeyim öleyse zipi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık, güzel derleyip toparlamışsın konuyu.

• Beyler bir sorunum var otadan inmediği için romu indirip wipe yapmadan flaşladım çalışıyor sorun yok ama play store çlışmıyor

• quote:

Beyler bir sorunum var otadan inmediği için romu indirip wipe yapmadan flaşladım çalışıyor sorun yok ama play store çlışmıyor

google installer kurulumu ?
  • quote:

Beyler bir sorunum var otadan inmediği için romu indirip wipe yapmadan flaşladım çalışıyor sorun yok ama play store çlışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

@djvietnam Eline emeğine sağlık hocam. Konu gayet güzel sağde ve anlaşılır olmuş.

sağolun teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Evet kurulu

Edit : play store u kaldırıp google installer ile tekrar kurunca sorunum düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 30 Ocak 2016; 3:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastiansyzmanski

quote:

quote:

Evet kurulu

Edit : play store u kaldırıp google installer ile tekrar kurunca sorunum düzeldi :)

Alıntıları Göster
    Konuyu devralmanız iyi olmuş ilk mesaja inceleme tadında romun + ve - özelliklerini yazsanız güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Konuyu devralmanız iyi olmuş ilk mesaja inceleme tadında romun + ve - özelliklerini yazsanız güzel olur

yazıcam hocam yarın bugünkü update ile birlikte her hafta yazmaya çalışıcam gelen yenilikler ile ilgili
  • quote:

quote:

quote:

Evet kurulu

google installeri komple silin tekrar yükleyin

edit: sorun düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 30 Ocak 2016; 3:11:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.