Şimdi Ara

bi yardım etseniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 17 yaşındayım. web sitesi kurmak istiyorum bunun için nerden başlamalıyım ? Yani ilk ne öğrenmeliyim ? Programlama dili olarak php öğrenmek istiyorum ancak sadece bildiğim dreamweaver da html site kurmak bu kdr az bilgiyle dimdirek php öğrenilmez onuda biliyorm. Kısacası ben ilk neleri öğrenip daha snra .php programlama dilini öğrenmeliyim ?

• fkkiyak F kullanıcısına yanıt
    ilk once kolay gelsin sana bence

kendını html css javascprit vs bunlarda biraz daha geliştir

sonra php gecersın

ben wordpress ogrndım php html ... biraz birşeyler biliyorum ama benı suan wordpress kesmıyor içime sinmiyor kısacası

bn suan kendı bogumu gelıstıyorum

www.zekaikilic.com bu hazır tema benım tasarım kısmım bıraz zayıf

bn bunu php ile geliştiyorum ama suan is yerımde oldugum ıcın pek de zman ayıramıyorum
  • günde kaç kişi aynı başlıktan konu açıyor. Oncelikle başlamadan sana söylim araştırma yapman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinc20

günde kaç kişi aynı başlıktan konu açıyor. Oncelikle başlamadan sana söylim araştırma yapman gerekiyor.

yaptım tabikide 1 haftadır arastırıyorm Ancak ortalıkda o kdr bilgi kirliliği varki kafam karıştı o yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum. Yardımlarınız olursa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

ilk once kolay gelsin sana bence

kendını html css javascprit vs bunlarda biraz daha geliştir

sonra php gecersın

ben wordpress ogrndım php html ... biraz birşeyler biliyorum ama benı suan wordpress kesmıyor içime sinmiyor kısacası

bn suan kendı bogumu gelıstıyorum

www.zekaikilic.com bu hazır tema benım tasarım kısmım bıraz zayıf

bn bunu php ile geliştiyorum ama suan is yerımde oldugum ıcın pek de zman ayıramıyorum

Teşekkür ederm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    5 yıl önce açıldı
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.