Bildirim
5 Kutu ve sonuç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi gibi en azindan saçma champlara cikmamis _____________________________ Ayni evrende yasamamali Cellatlar ve Çocuklar;
Ya ölmeli Cellatlar,
Yada hiç dogmamali Çocuklar.
-
Aynen yine şanslısın bana bugüne kadar çıkanlar
Kraliçe Ashe
Lejyoner Pantheon
Gladyatör Pantheon
Cici Kedi Katarina
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur -
-
Bana göre Hakem Kata ve Ori kostümü iyi değil. Ama Rammus ve Xin güzel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur -
hepsi güzel
_____________________________ -
yine iyi bence bana noxus poppy çıktı
E güzel işte daha ne istiyorsun abi. Şampiyonların en güzel skinleri çıkmış sana. _____________________________ -
special forces gp
toy soldier gp
su 520 lik gp
tradational karma
simdi soyleyin bana hanginiz sanssiz ?_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı