Şimdi Ara

Torrent OS/Downloader OS gibi bir şey var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • torrent istemcili 100 liralık ikinci el bir modem alın hem yazıcı hemde ftp sunucusu olarak kullanırsınız...
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Aslında elimde Popcornhour A200 media player var. Aslında bunda ftp server, samba server, DLNA server torrnet iştemciliği vs var.. Elimdeki Atom pc boşa çıktı ne yapmak lazım satsam beş para etmez atsam atılmaz yazık..

Şimdilik win8 kurulu utorren istemcili olarak kullanıyorum.. Yoksa pfsense türü bişiler kurup kullansam elimde mikrotik var..
    Bu PC yi Nasıl değerlendirsem??
  • Benimde aklımda bu şekilde bir mail server kurmak var. Şu cihazı iyi bir alternatif olarak düşünebilirsin:

pcduino-2:
    www.robotistan.com
    Robotistan | Elektronik Malzeme Satışı ve Marketi (Hızlı Teslimat)
    http://www.robotistan.com/pcDuino-v2-Wifi-Modullu-Mini-PCArduino,PR-1935.html
  • Arkadaşlar banada böyle bişi gerek Rassbery PI düşünüyordum ama hem ülkemizde değerinden daha pahalıya (25 $ olan model memlekette 105 tl!!) hemde çeşitli ağ sorunları mevcut
    Rassbery PI altarnatifi olabilecek bişi varmı? 1 ghz işlemcisi 512 MB bellekli usb portlu bişi işimi görür.Dosyaları senkorize edip en azından TeamViewer üstesinden gelecek güçte olmalı.100 TL bu işi görecek aksa dizebilirim hatta elimde fazladan HDD ve 1 GB DDR2 ram var ama yer kaplıyor miniATX bile büyük geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

Arkadaşlar banada böyle bişi gerek Rassbery PI düşünüyordum ama hem ülkemizde değerinden daha pahalıya (25 $ olan model memlekette 105 tl!!) hemde çeşitli ağ sorunları mevcut
    Rassbery PI altarnatifi olabilecek bişi varmı? 1 ghz işlemcisi 512 MB bellekli usb portlu bişi işimi görür.Dosyaları senkorize edip en azından TeamViewer üstesinden gelecek güçte olmalı.100 TL bu işi görecek aksa dizebilirim hatta elimde fazladan HDD ve 1 GB DDR2 ram var ama yer kaplıyor miniATX bile büyük geliyor

Aliexpress.com'da $50 a Banana Pi adlı Raspberry Pi klonu var. Donanım olarak Raspberry Pi'den daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 20 Kasım 2014; 19:38:35 >
  • Growlithe kullanıcısına yanıt

Torrent OS/Downloader OS gibi bir şey var mı?

cubietruck
    Bunun fiyatı $92.60. Dualcore cpu ve 2GB RAM olması dikkat çekici. Biraz tuzlu ama wifi, bluetooth, vga, hdmi, sata hdd, ethernet, usb, uart... herşeyi var. Bunu getirip kullanan var mı arkadaşlar? Sipariş versek gelir mi? Yoksa gümrüğe filan takılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 21 Kasım 2014; 0:30:11 >

• Konuyu buldum nihayet

Böyle bir şey var mı harbi?
  • Arkadaşlar biraz geç oldu ama cevap vereyim.

İndirme için raspberry,mini-pc falan yapamadım benim de aklıma güzel bir fikir geldi.Şimdi herkes bilir ki akıllı telefon/tabletler uzun süre açık durmaya müsaittir ve ayrıca az da elektrik harcar.Bir tane tabletim vardı ben de ona utorrent yükledim.Sonra gereksiz bütün uygulamaları ve servisleri kapadım.HDD'mi taktım,indirme dizinimi HDD'ye ayarladım sonra indirmeye başladım.Ekran da kapalı,fişe de takılı bi öyle yarım ay durdu hiç bir şey de olmadı.
  • Gorkemq kullanıcısına yanıt
    Gayet uygun HDMI çyky?yndan da TV ye tak anynda izle.. Yada online Dizi vs de rahat izlersin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.