Şimdi Ara

Electrolux EUF2042AOW Derin Dondurucu ALINDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aeg ve Electrolux arasında kararsız kalmıştım... ikiside aynı firma oıldugundan tercihim no-frost oldu ve Electrolux EUF2042AOW Çekmeceli Derin dondurucuyu aldım...

Ürünü teslim aldım. Müşteri hizmetlerini arayacagım ? Ama telefon numarası yok, internette yok. Garanti kagıdına bakarak müşteri hizmetlerinin numarasını buldum. onlarda bayii'ye yönlendiriyor.
    Bayii aradım. servis talebinde bulundum. Ek garanti olayi baya bir değişikmiş. bu tarzda olacagını bilseydim Aeg ve Electrolux'e hiç bulaşmazdım. (zanussi'de bunlara baglı)

Hepsiburada keşke Bocsh satsaydı 200-300 lira daha fazla verir alırdım diye düşünüyorum.

Bir kaç resim ekleyecegim konuya belki düşünenler vardır. ama düşünen varsa servis olayını gözardı etmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 28 Ağustos 2014; 12:02:52 >

• Hocam bende derin dondurucu bakıyorum bi süredir araştırıyorum.
    Ben Liebherr almayı düşünüyorum. Dün mediamarkt'ta elemanlarla konuştuğumda servis sıkıntısı olmadığını söylediler(Kocaeli için).
    Liebherr'de servis sıkıntısı olsaydı Aeg/Electrolux almayı düşünüyordum. İki marka da aynı zaten. Logoları bile aynı. Dolayısıyla aynı servis bakıyor.

Bu arada Electrolux almayı düşünüyorsan hepsiburada'da 25.09.2014'e kadar bana özel %7 indirim varmış. Paran boşa gitmesin.

Electrolux EUF2042AOW Derin Dondurucu ALINDI...

• eyw.... biri cevap yazdı

şu benzerlik olayı benımde dikkatimi çekti. int. sitelerine girdim 2'side aynı dedim acaba aynı firmamı yaptı bunların sitelerini diye düşüdüm. dolaplar zaten birbirine benziyor.
    şu garanti olayını netleştirsem kararımı vericem.... bu arada hepsiburadadan sipariş vermeyi düşünüyorum + yanında hediye çekleri gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 25 Ağustos 2014; 10:52:15 >
  • AEG statiktir, No frost değildir. No frost çekmeceli donduruculara ek garanti yapılabiliyor. AEG ve Electrolux aynı fabrikanın ürünüdür ve servisi de aynıdır.

Liebherr de çok iyi ama bildiğim kadarıyla distribütör garantili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @candogan62, teşekkürler.

Statik tam olarak nasıl ? nasıl bir işlevi oldugunu bilmedigim için electrolux daha ağır basıyor...

bu arada dün electrolux müşteri temsilcilerini mail atıp ek garantiyi sordum 90 gün içinde bayiilere ugrayıp yaptırabiliyoruz. fiyat 175 TL.
  • Statik modellerde soğutma raf aralarındaki tellerden sağlanır. Soğutucu borular üzerinde 1-2 yılda bir karlanma olur. Eritilmesi gerekir.

No frost modellerde karlanma ve buzlanma olmaz. Çekmecelerin aralarında cam raflar vardır. Soğutma üfleme ile gerçekleştirilir. Soğutucu ünite tepede olduğundan dış boyutlara göre hacmi daha küçük olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Statik modellerde soğutma raf aralarındaki tellerden sağlanır. Soğutucu borular üzerinde 1-2 yılda bir karlanma olur. Eritilmesi gerekir.

No frost modellerde karlanma ve buzlanma olmaz. Çekmecelerin aralarında cam raflar vardır. Soğutma üfleme ile gerçekleştirilir. Soğutucu ünite tepede olduğundan dış boyutlara göre hacmi daha küçük olur.

Hocam merhaba,

Bosch no frost dondurucu almayı düşünüyorduk koyacağımız yere ebatları büyük geldi vazgeçtik. Electrolux'ü bizimkiler istemediler. Sonradan statik çekmecelilere baktık Altus AL 510 E 6 modelini mağazada inceledik, malzemesi de iyi Arçelik Beko ile arasında 300 lira fark var, 799 liraya alınabilir mi? Media Markt'ta Liebherr'e baktım ama bizim burada servisi yokmuş, sonradan işimiz düşerse diye çekindik açıkcası. Statikler fazla sorun çıkarmaz sanırım her zaman kapısını açmıyoruz zaten.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144091/altus-al-510-e-6-cekmeceli-derin-dondurucu.aspx#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 26 Ağustos 2014; 2:24:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 799 iyi fiyat, ancak bu modellerin plastik malzeme aksamını incelediyseniz biraz zayıf. Bir de sesinden şikayet edenler vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Electrolux'ün EUF1900AOW modeli 999TL fiyatla daha mantıklı bana göre. İncelemenizi tavsiye ederim.

Statik dondurucu bence sorun çıkarmama yönünden daha avantajlı. 2 yılda bir çözmek yeter diye düşünüyorum.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Dış aksam iyi gibiydi ama iç kısmını detaylı inceleyemedim bir daha bakayım. Ses konusunda şikayet vardı hatırlıyorum, Hepsiburadadaki yorumlar da ses az deniliyor ama sonuçta yeni alınmış ürünlerin yoruumu tam tecrübe vermez tabiki.

Dediğiniz Electrolux'e Bimeks'te bakmıştım güzel bir cihaz, ısı ayarında kaç dereceye ayarladığınızı biliyorsunuz, bizimkiler Electrolux'e yabancı olduklarından çekiniyorlar, olmazsa bu modeli de düşünebiliriz, tavsiye için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

799 iyi fiyat, ancak bu modellerin plastik malzeme aksamını incelediyseniz biraz zayıf. Bir de sesinden şikayet edenler vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Electrolux'ün EUF1900AOW modeli 999TL fiyatla daha mantıklı bana göre. İncelemenizi tavsiye ederim.

Statik dondurucu bence sorun çıkarmama yönünden daha avantajlı. 2 yılda bir çözmek yeter diye düşünüyorum.

Candogan hocam şu makineye ne dersin?

AEG A72200GSW0 A++ 225 Lt, hb deki çeklerle falan fiyat çok uygun ya, makine nasıl?

ek: "A++ enerji seviyesi ile son derece düşük enerji sarfiyatlı dikey tip çekmeceli derin dondurucu" diye reklam yapmışlar, yıllık tüketim 260 diyor, boschun A++ ları bile en çok 220???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 12 Eylül 2014; 16:08:11 >

• takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.