Şimdi Ara

Sevdiğini söyleyememek ve kaybetme duygusu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseyi bitireli iki yıl oldu ve dolayısıyla üniversitede iki yılı geride bıraktım. Ancak lisede sınıftan hoşlandığım bir kız vardı. Lakin lise boyunca ona, onu sevdiğimi söyleyememiştim.

Lise bittikten sonra bu iki yıllık arada kendisini unuttum ama her şey geçen hafta kendisiyle yeniden whatsapp üzerinden konuşmaya başlamamızla sil baştan oldu.

Velhasıl, ona, onu sevdiğimi söylemek istiyorum ancak aksi bir durumda onu kaybetmekten çok korkuyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrboyd -- 12 Ağustos 2014; 18:11:28 >

• Whatsapp'tan veya sanal iletişimle bu işler olmaz kardeşim %99 olumsuz cevap alırsın, önce kızla yüz yüze görüşeceksin bu 2 yılda neler yapmış, hayatında biri var mı onu öğrenmen gerekir ki ona göre bir atak yapasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Whatsapp'tan veya sanal iletişimle bu işler olmaz kardeşim %99 olumsuz cevap alırsın, önce kızla yüz yüze görüşeceksin bu 2 yılda neler yapmış, hayatında biri var mı onu öğrenmen gerekir ki ona göre bir atak yapasın.

Sanaldan, mesajla, whatsapp'la olacak şeyler değil bunlar. Whatsapp'ta kişi listemi kurcalarken denk geldim, epeydir konuşmuyorduk ve öylesine bir yazayım dedim ve olaylar gelişti.Yüz yüze, gözlerinin içine bakarak ne hissetiğini söylemek en iyisi ama işte söyleyebilir miyim emin değilim. Ayrıca sevgilisi yokmuş, geçen konuştuğumuzda söylemişti.
  • Ne hissetiğimi söyleme noktasında "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabı beni çok korkutuyor.
  • Söyle dostum ya her gün öleceğine 1 gün ölürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

Söyle dostum ya her gün öleceğine 1 gün ölürsün.

Aslında ben de böyle düşünüyorum, cesaretleniyorum ama ne oluyorsa "acaba?" deyip bir anda vazgeçiyorum.

Dediğin gibi, her geçen gün benim aleyhime işliyor ama kaybetme duygusu beni yiyip bitiriyor.
  • Dostum onunla ilgili hislerin değişmeyecek neticede. Yani seni arkadaşı olarak görse de arkadaş kalmak istese de bu seni tatmin etmeyecek bu yönden düşün. Kendi içinde muhasebeni yap tabi ki ama ben öyle düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence direk soyleme biraz daha isi ilerlet uygun ortam olusunca soylersin
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albinohastasizenci -- 12 Ağustos 2014; 19:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum onunla ilgili hislerin değişmeyecek neticede. Yani seni arkadaşı olarak görse de arkadaş kalmak istese de bu seni tatmin etmeyecek bu yönden düşün. Kendi içinde muhasebeni yap tabi ki ama ben öyle düşünüyorum.

Dostum kesinlikle yanlış düşünmüyorsun, aslında bir tarafım da senin düşündüğünün aynısını düşünüyorsun ama öbür yanım bana "dur" diyor ve ben de diğer yarımın sözünü dinliyorum.

Genel düşüncem şu aslında. Ben onu artık arkadaşım olarak görmüyorum, daha farklı hisler besliyorum. Yani reddedilsem de onu tekrar arkadaşım olarak görmek abes olur. Dolayısıyla ya herro ya merro.

Genel düşünce bu ama cesaretimi toplamak biraz zaman alacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrboyd

Ne hissetiğimi söyleme noktasında "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabı beni çok korkutuyor.

haftaya kıza acılcam ıns bu lafı duymam

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: jrboyd

Ne hissetiğimi söyleme noktasında "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabı beni çok korkutuyor.

haftaya kıza acılcam ıns bu lafı duymam

Umarım dostum. Ama her şeye hazırlıklı ol yine de.

• O zaman uygun zamanı beklemekten başka çare yok. Senin için hayırlısı olsun :)
  • quote:

O zaman uygun zamanı beklemekten başka çare yok. Senin için hayırlısı olsun :)

Sağolasın dostum. Hakkımda hayırlısı olur umarım.
  • Valla dostum ben liseyi yeni bitirdim kızla herkes beni sevgili vs. zannediyordu öyle söyleyim liseden sonra açılırım dedım 1 ay falan yıne gece gunduz konustuk her zaman ki gibi dedim bu işi bitirelim söyledim ve laga luga etti arkadaş olarak görüyormuş. Orada patlayacaktım insan arkadaşına bu şekilde davranır mı falan ama kısa bir kelime Tamam ile bitirdim. 2 hafta sonra dogum gunumde mesaj attı arkadaşlıgımız hatrına çok dusundum yazayım vs. kutladı dedim bu kadar düşünmene gerek yoktu, teşekkür ederim ve bitti Özlüyor muyum? Evet. Arada böyle canım acıyor mu ? Evet. Kaybettim mi? Evet.
    Ama Pişman mıyım HAYIR. Belirsizlik inan bana çok daha kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Valla dostum ben liseyi yeni bitirdim kızla herkes beni sevgili vs. zannediyordu öyle söyleyim liseden sonra açılırım dedım 1 ay falan yıne gece gunduz konustuk her zaman ki gibi dedim bu işi bitirelim söyledim ve laga luga etti arkadaş olarak görüyormuş. Orada patlayacaktım insan arkadaşına bu şekilde davranır mı falan ama kısa bir kelime Tamam ile bitirdim. 2 hafta sonra dogum gunumde mesaj attı arkadaşlıgımız hatrına çok dusundum yazayım vs. kutladı dedim bu kadar düşünmene gerek yoktu, teşekkür ederim ve bitti Özlüyor muyum? Evet. Arada böyle canım acıyor mu ? Evet. Kaybettim mi? Evet.
    Ama Pişman mıyım HAYIR. Belirsizlik inan bana çok daha kötü.

Emin ol belirsizlik insanı yiyip bitiriyor. Ama öte yandan da hep bir "acaba?" kuşusuyla yaşamak da söz konusu. En azından şu an sağlıklı bir karar veremiyorum.

• jrboyd kullanıcısına yanıt
    sakın whatsapp üzerinden söyleme.Sonuç hep hüsran kendimden biliyorum. yine söylemek istiyorsan, kendine güveniyorsan biraz konuşmanı geliştir.EN azından bir kere buluş bir şeyler yapın.Söylemek istiyorsan yine de kendini tutamıyorsan sakın yazma.En azından telfonla ara.Sonuç %99.67546534453453 hüsra olacak.Ve şöyle de bir şey var.Bunu söyledikten sonra tekrar konuşamıyorsun.Çok farklı bir durum.Önerim şimdilik bir şey yapma.Daha uzun konuş.Bir kere buluş bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgknaks

sakın whatsapp üzerinden söyleme.Sonuç hep hüsran kendimden biliyorum. yine söylemek istiyorsan, kendine güveniyorsan biraz konuşmanı geliştir.EN azından bir kere buluş bir şeyler yapın.Söylemek istiyorsan yine de kendini tutamıyorsan sakın yazma.En azından telfonla ara.Sonuç %99.67546534453453 hüsra olacak.Ve şöyle de bir şey var.Bunu söyledikten sonra tekrar konuşamıyorsun.Çok farklı bir durum.Önerim şimdilik bir şey yapma.Daha uzun konuş.Bir kere buluş bari.

Üstteki mesajlarda da dediğim gibi, whatsapp vb. yerlerden sonuç elde etmek imkansız. her şey yüz yüze olur.
  • Hocam yüzyüze konuşmak daha sağlıklı.Ve gözlerinin içine bakarak söylersen ayriyetten bi etki bırakıyor üzerinde. Sana tavsiyem,ilk buluşmada eski günlerden,üniversite hakkında vs. vs. konuşun. Daha sonra işi biraz ilerletip niyetinizi belli etmeniz daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de vardı, düşündüm söylesem mi diye, vazgeçtim. Lisede söylesem olurdu sonuçta seni tanıyor falan ama 2 yıl geçiyor ve yüzünü bile hatırlamıyor ki senin.
    Kısaca boşa hayal kurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

Hocam yüzyüze konuşmak daha sağlıklı.Ve gözlerinin içine bakarak söylersen ayriyetten bi etki bırakıyor üzerinde. Sana tavsiyem,ilk buluşmada eski günlerden,üniversite hakkında vs. vs. konuşun. Daha sonra işi biraz ilerletip niyetinizi belli etmeniz daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

en sağlıklı yol bu gibi gözüküyor dostum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.