Şimdi Ara

Sevdiğini söyleyememek ve kaybetme duygusu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim sen o zaman yavaş yavaş ona ilgini belli edeceksin, dışarı gezmeye, bişeyler yapmaya davet edebilirsin, gelirse bu senin için olumlu zemini hazırlıyor demektir, seninle konulmak onun hoşuna gidiyorsa bunu anlarsın zaten ancak sana kısa kısa cevaplar veriyorsa da bu da olumsuz sonuçtur, ona göre kendini ayarlayacaksın.
  • jrboyd kullanıcısına yanıt
    Kazanmadığın bir şeyi nasıl kaybedebilrsin ki? Söylersen kazanacaksın söylemezsen kaybedecek bir şeyin yok çünkü senin değil o şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decvarım

Kazanmadığın bir şeyi nasıl kaybedebilrsin ki? Söylersen kazanacaksın söylemezsen kaybedecek bir şeyin yok çünkü senin değil o şimdilik.

haklısın esasında. Tek bildiğim şey; şu an kafam çok karışık.
  • Bu arada geçen gün yazlıklarının bulunduğu Sakarya'ya davet etti, "günübirlik de olsa gel, en azından bir kahve içeriz" dedi. Bunu iyiye mi yormalı?
  • Git söyle.Olmadı mı ksmet değilmiş dersin yeni birini bulursun. Severken kızlar gibi düşüneceksin yeni biri her zaman çıkar.Evlenince erkek gibi düşüneceksin bir daha böyle birisini bulamam. Hayırlısı diyelim aman ilk önce belli et sevdiğini öğren öyle konuş.Ama ciddi ol espri yapma sakın.Kızla arandaki seviyeyi iyi ayarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyosan git konus bence, he derse senindir demezse zaten senin olmamistir

• Damdan düser gibi seviyorum denmez. Önce kizla samimi ol, güven yarat. Ne biliyim kafeye davet et, lunaparka götür, her seyden konusun. Sonra kiz senden hoslaninca sevgili olursunuz.

Daha kiz sizi tanimiyor, unutmustur. Sevdigimi söylicem diye tutturuyorsunuz. Bu yüzden yalnizsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Damdan düser gibi seviyorum denmez. Önce kizla samimi ol, güven yarat. Ne biliyim kafeye davet et, lunaparka götür, her seyden konusun. Sonra kiz senden hoslaninca sevgili olursunuz.

Daha kiz sizi tanimiyor, unutmustur. Sevdigimi söylicem diye tutturuyorsunuz. Bu yüzden yalnizsiniz.

Doğru söze ne denir?

kaybetme korkusu evet bended var hocam cidden kötü duruma düyme korkusu var ama şunu düşün o şun zaten senin değil yani zaten elinde değil kazanmayı denemelisin kmazanmayı denemed nkaybetmiş durmdasın unutmasan ne olcak hayatın kararı yapma dene şansınıseni sevmeyecek birine bağlanma zaten seninki aşk ve aşk çok ciddi tehlikeli sana yazımın lnkini atıyorum bi oku belki yardımcı olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_94255779/tm.htm
  • bende senin durumundaydım,korkuyordum ama sonra bir anlık cesaretle söyledim.Pişman mıyım hayır hiçte bile.
    Yav kardeşim bi sensin seven sanki öyle bir yazmışsınki biz insan değilmiyiz hadi çıktın karşısına konuştun bi şans verdi denemek istedi n'olucak eninde sonunda ayrılacaksın sonra nolucak yine kaybettin(kızı).Bunu diyen insanlara kıl oluyorum o yüzden.Lisede bi arkadaşım bi severdi 8 ay peşinde koştu 2 kere açıldı kız reddetti ama herifin düşünce şuydu " çok seviyorum tekrar açılıcam bidaha deniyicem şansımı ama aksi bi durum olursa kaybetmekten çok korkuyorum ona değer veriyorum" diyordu aptal ulan beyinsiz 8 ayını harcamışsın 2 defa denemişsin olmamış hala daha inatla peşindesin kızın,e noldu o kız 2 gün sonra bana seni seviyorum dedi

• Benim durumum da ayni seninki gibi 1 sene oldu lise biteli bu kizla samimi olarak 1,5 senedir konusuyorum ama acilamadim. Kizin beni sevdigine bir turlu emin olamiyorum, mesela beni ruyanda gor diyordu aksam yatarken heralde arkadas olarak gorse bunu demez. Veya benim galatasaray bilekliklerim vardi ara sira takardim on istedi lisedeyken verdim o da bana kendi bilekligini vermisti parfumum olsa sikarim falan demisti. Ancak bende bu olaylarin sanaldan olmayacagini biliyorum ama kizi 1-2 kez yemege cagirdim hepsinde ayarlamaya calisacagim diyerek gecistirdi. Gecen sene ona bir bileklik gibi birsey aldim bulusalim vereyim dedim konuyu degistirdi vs. 5-6 gundur konusmuyoruz ve hissettigim kadariyla baskasini seviyor napacagim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

kaybetme korkusu evet bended var hocam cidden kötü duruma düyme korkusu var ama şunu düşün o şun zaten senin değil yani zaten elinde değil kazanmayı denemelisin kmazanmayı denemed nkaybetmiş durmdasın unutmasan ne olcak hayatın kararı yapma dene şansınıseni sevmeyecek birine bağlanma zaten seninki aşk ve aşk çok ciddi tehlikeli sana yazımın lnkini atıyorum bi oku belki yardımcı olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_94255779/tm.htm

ilginç bir bakış açısı hocam. Ben ona bir adım attığımda o kendini geçerse o bende saplantı olmaktan çıkar. Her zaman böyle olmuştur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Benim durumum da ayni seninki gibi 1 sene oldu lise biteli bu kizla samimi olarak 1,5 senedir konusuyorum ama acilamadim. Kizin beni sevdigine bir turlu emin olamiyorum, mesela beni ruyanda gor diyordu aksam yatarken heralde arkadas olarak gorse bunu demez. Veya benim galatasaray bilekliklerim vardi ara sira takardim on istedi lisedeyken verdim o da bana kendi bilekligini vermisti parfumum olsa sikarim falan demisti. Ancak bende bu olaylarin sanaldan olmayacagini biliyorum ama kizi 1-2 kez yemege cagirdim hepsinde ayarlamaya calisacagim diyerek gecistirdi. Gecen sene ona bir bileklik gibi birsey aldim bulusalim vereyim dedim konuyu degistirdi vs. 5-6 gundur konusmuyoruz ve hissettigim kadariyla baskasini seviyor napacagim bilmiyorum.

dostum bu olayda aradan geçen zaman çok önemli bence. yani sana verdiği ilk tepkilerden sonra senden ışık alamadıysa ve şimdi aradan epey bir zaman geçtiyse başka birini sevmesi kuvvetli muhtemel.

Bu tip durumlarda ben de "doğru zamanı yakalamak" konusunda hep ikileme düşüyorum.

• Ağustos sonu gibi buluşacağız bakalım, gidişat neyi gösterecek çok merak ediyorum.
  • Hocam 1,5 senedir dogru zamani yakalayamadim dedigin gibi. Kaybetme korkusu cok agir basiyor onunla bir daha konusamamak.. Konusmalarimla cogu kez belli ettim cogu kez bir yerlere davet ettim ama birsey demedi. Davetimi kabul etse yuz yuze soylesem hersey cok farkli olacakti. Daha dogrusu ben davetlerime gelmedigi icin acilamadim. Sen sen ol o kizin davetine git yoksa pisman olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Hocam 1,5 senedir dogru zamani yakalayamadim dedigin gibi. Kaybetme korkusu cok agir basiyor onunla bir daha konusamamak.. Konusmalarimla cogu kez belli ettim cogu kez bir yerlere davet ettim ama birsey demedi. Davetimi kabul etse yuz yuze soylesem hersey cok farkli olacakti. Daha dogrusu ben davetlerime gelmedigi icin acilamadim. Sen sen ol o kizin davetine git yoksa pisman olabilirsin.

Burada bazı arkadaşlar "senin olmayan bir şeyi kaybedemezsin" diyor. Aslında kaybetmekten kasıt, olumsuz bir durumda arkadaş olarak bile yüzüne bakamama korkusu.

Valla dostum allah kaza bela vermezse muhakkak gideceğim ve artık bir şeylerin sinyalini vereceğim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.