Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
260.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diski taktiginizda herhangi bir format islemi gerceklestirilmiyor. Cihaz hemen okuyor diski. Ayrica cihazin flash bellegi yeterli. SDCard'a tasimayi denemedim herhangi bir uygulamayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garu

Samba performansi tamamen ev aginizda kullandiginiz bilesenlere baglidir. Bu arada buil.prop hilesini denedim. Ancak malesef calismiyor. :(

Eyvallah hocam, umarim himedia bir sonra fwde sunu kaldırır iskence gercekten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvven kullanıcısına yanıt
    futeko'da yeni fw ile ilgili istek, oneriler toplaniyor ve bu navbar olayi da listenin en baslarinda. Bir cok kisi bizim gibi sevmemis. O yuzden benim tahminim yakin zamanda cikacak bir fw ile durumu duzeltecekleri yonunde.
  • saimari S kullanıcısına yanıt
    Yok ne yazik ki. Bence de eksiklik. yine de standart bir dosya aplikasyonu kurup calistirabliyorsunuz. Ben oyle yaptim. File Explorer kurdum, ana menuye ekledim

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Ustat iki isi bir cihaza yaptırın ca hep bu sıkıntı oluyor malesef ben sadece torent icin zyxel nsa225 nas Aldim o yapıyor benin torrent islerini

Bence forum da bir ruh hastası var eksi ye basıp duruyor eksi de ona bassın bence

Bencede....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

quote:

Ustat iki isi bir cihaza yaptırın ca hep bu sıkıntı oluyor malesef ben sadece torent icin zyxel nsa225 nas Aldim o yapıyor benin torrent islerini

Bence forum da bir ruh hastası var eksi ye basıp duruyor eksi de ona bassın bence

Bencede....

Birden fazla bence cunku - gorduklerime ben + basıyorum hep, ben + bastıktan sonra bile - olabiliyor hala.

• Daha önceki sürümde q3 de iphone airplay çalışıyordu şu an çalışmıyor çalıştırabilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdeniz

Daha önceki sürümde q3 de iphone airplay çalışıyordu şu an çalışmıyor çalıştırabilen varmı

3.0.2de happycast geldi, mirroring calisiyor, musicler calisiyor, sadece videolarda airplay baglandi diyor ama oynatmıyor bende..

• Q10 da Media oynatıcıda film oynatırken ses aç kapa çalışmıyor yani seste artma azalma olmuyor. Tv den açıp kapatmam lazım. Çözümü nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 24 Kasım 2015; 23:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Q10 da Media oynatıcıda film oynatırken ses aç kapa çalışmıyor yani seste artma azalma olmuyor. Tv den açıp kapatmam lazım. Çözümü nedir

Dıgıtal seslerde müdahale edilmiyor.
    Avr kullanmıyormusunuz.
  • Arkadaşlar Web Sitesi veya logo yaptırmak isteyenlerwww.vebarocco.com sitesini ziyaret edebilir , aysegul@vebarocco.com mail adresime bilgi ve sorularınızı iletebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyşegülAltıparmak

Arkadaşlar Web Sitesi veya logo yaptırmak isteyenlerwww.vebarocco.com sitesini ziyaret edebilir , aysegul@vebarocco.com mail adresime bilgi ve sorularınızı iletebilirsiniz..

Ne alaka simdi bu konu

• Erdoğan abi sizde _1 almisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 25 Kasım 2015; 13:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Erdoğan abi sizde _1 almisiniz

Siz böyle yaptıkça adam killigina yapıyor. Zaten bunu yapanda ergenin biridir. Umursamazsaniz bir zaman sonra birakir.

• quote:

Erdoğan abi sizde _1 almisiniz

Hehehe.. lan denyo sen eksiye bas ekside sana,,

Sabaha kadar eksi yap ben gene bu yukardaki mesajı yazmaya, yazanı da desteklemeye devam ederim...

Eksilere gelesin inşallah.
  • aynen abi tuğrul candır
  • volkan biz ne yapıyoruz anlamadım
  • Bence etekli bu erkek olsa yazar

Neyse etek yakışır böyle arkadas lara

Ac karnını doyursa yeter

• quote:

aynen abi tuğrul candır

Kesinlikle
  • quote:

volkan biz ne yapıyoruz anlamadım

Ustunde durdukça güzel kardesim. net yazdim ama anlamadin sanirim, birakin eksilesin ne olucak tatmin etsin kendini sallayın gitsin

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.