Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
260.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Easy Ice

quote:

Orijinalden alıntı: tema59

volkan biz ne yapıyoruz anlamadım

Ustunde durdukça güzel kardesim. net yazdim ama anlamadin sanirim, birakin eksilesin ne olucak tatmin etsin kendini sallayın gitsin

Alıntıları Göster
    birkaç mesaj yukarıda bende aynısını yazmıştım boş geç diye ama konuyla alakası olmayana bile eksi basmış eksiye basacağına konuya girip yanlışı veya doğruyu yazsa daha iyi olmazmı

• Cinsmi ararsin cok basedilmez. Bahsedip te onemsemenin manasi yok adam yerine koymaya bile degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksiye basan arkadaşlar hadi basın artık da görelim.

Forum yönetimi mail e duyarsız kalmadı

• Arkadaşlar bende q10 ile q12 ii arasında kaldım 4k tv sahibi değilim belki 3-4 sene sonra alırım sizce hangi ürünü almalıyım izlediğim filmler ortalama 30gb ve bd iso

• sayko83 kullanıcısına yanıt
    Q10 q12 arasında kalınmaz q3 q10 arasında kalınır q12 yi geç çöp

• Q3 ile q10 arasında ne fark var peki

• quote:

Orijinalden alıntı: sayko83

Q3 ile q10 arasında ne fark var peki

İşlemci ve Rem ve dahili Hdd takılma olayı

• Hiç maceraya gerek yok ozaman alayım q10 bitane teşekkürler yardımın için

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Q3 ile q10 arasında ne fark var peki

İşlemci ve Rem ve dahili Hdd takılma olayı

Peki Q3 ile Q10 arasında görüntü kalitesi olarak bir fark gözlemlediniz mi hocam? Q10 üstün müdür yoksa bu konuda aynılar diyebilir miyiz? İki aletten birini almayı düşünüyorum.
  • quote:

Hiç maceraya gerek yok ozaman alayım q10 bitane teşekkürler yardımın için
    Şimdi gördüm birde dark evobox 4k satılıyor fiyatı 400tl bu nasıl sizce
  • quote:

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Yeni film ve dizilerin cogu 24Hz. Player UI ayarini 24Hz e getirme yolunu bilen var mi? Ayarlarda misal 1080p icin 50 ve 60 Hz var. Android sistem dosyalarini kurcalayip 24Hz yapmak istiyorum. Player projektore bagli, 24Hz ve 50/60Hz gecislerinde senkronizasyon icin bir on saniye goruntu gidiyor. Kil adamin derdi de boyle oluyor iste

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

Selamlar,

Yeni film ve dizilerin cogu 24Hz. Player UI ayarini 24Hz e getirme yolunu bilen var mi? Ayarlarda misal 1080p icin 50 ve 60 Hz var. Android sistem dosyalarini kurcalayip 24Hz yapmak istiyorum. Player projektore bagli, 24Hz ve 50/60Hz gecislerinde senkronizasyon icin bir on saniye goruntu gidiyor. Kil adamin derdi de boyle oluyor iste

Hormetler

Settings playback altinda 1080p 24hz on/ off var is gorur mu benimki offta duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Selamlar,

Hormetler

Settings playback altinda 1080p 24hz on/ off var is gorur mu benimki offta duruyor

Alıntıları Göster
    Q3 alalı yaklaşık 1 ay oldu.4k film seyretmek istiyorum.Nereden indirebiliriz.Şimdiye kadar 1 tane bulup indirdim oda birkaç sayfa üstteki Chappie filmi.Onuda açmadı.Başka film olarak nereden indirebiliriz.Belgesel yada 4k tanıtım reklamı olmasın ama.Onları ezberledik çünki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomusga -- 27 Kasım 2015; 19:47:22 >

• tomusga T kullanıcısına yanıt
    Su an sadece dizi var film olarak rip sıkıntısı var daha karman çorman bir piyasa 4K isi

• quote:

quote:

Selamlar,

Hormetler

Elbette iş görür onu on yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

quote:

Selamlar,

Hormetler

Elbette iş görür onu on yapın

Ben ztn tvde izliyorum 200hz neden 24hz on yapmam gerek anlatabilir misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• guvven kullanıcısına yanıt
    Sinema cekimi orjinalini 24 p

Yanı siz görüntü yu sanallastiriyorsunuz

Gözü yormayan akıcı görüntü 24 p

• quote:

Dark'ın ürünleri bedava olsa alınmaz.
  • Herkese selamlar. Bu cihazlardan birini edinmeyi düşünüyorum. Avr ile birlikte kullanacağım için hangisi daha iyi sonuç verir. Yada hepsi medya oynatmada aynı performansı sergiliyor mu? Q3 de 7.1 den bahsedilmezken q5 ve q10 da bahşedilmiş. İleride 7.1 düşüncem olduğu için önem arzediyor. Çin versiyonları ile ilgili bir sıkıntı var mıdır? İngiliz versiyonları tercih etmek hangi açıdan önem arzediyor. Şimdiden teşekkürler.

• senol1979 S kullanıcısına yanıt
    İngiliz'ce daha rahat güncellemesi bulunan modeli heleki tr den sancaktan alırsan garantisi de olur

Uzun sureli kullanacak sanız dahili Hdd de takılabilen q10 alırsanız rahat edersiniz işlemcisi ve Rem İ çok başarılı

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.