Bildirim
1,8' hdd bulabileceğim yer bilen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
laptoplarda 1,8" diskler kullanılmaya başlandı mı cidden? ben daha zaman var diye biliyordum. senin laptop diski 2,5" olmasın sakın -
sony vaio t ve tx serilerinde çok uzun zamandır 1,8" kullanılıyor . 10" 1,25kg alete 2,5"zaten büyük olur.
hala bulamadım bilgisi olan var mı? -
dönüş hızı kaçtı sizinkinin -
4200rpm, ama önemli olan bu değil 1.8" hdd de zaten seçenek fazla yık, bilen var mı yok mu önemli olan bu ama anlaşılan yok -
yanlış bilmiyorsam zen touch lar ipodlar 1.8" hdd kullanıyor bozuk bir mp3 çalar işini görecektir bence -
bnde aynı şeyi düşünüyorum bi ipod olurda tutup bu durumda ararsan bizim fırsatçılar anında 200 dolardan açar kapıyı, almanyadan getirtmeye karar verdim orda 110 € ya var 60 gb hitachi ya da seagte . ilgilenenlere teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X