Şimdi Ara

Pıano

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben pıano muzıklerı arıyorum tavsıye edermısınız boyle rahatlatıcı yada ne bılıyım muzıgı kendını dınlettırebılen bısey olmalı mesela pıanıst fılmının bazı yerlerınde calan muzıklere hayran kalmıstım sımdı var hepsı ındırdım gercı ama dınleyen varsa aranızda boyle ınsanı sakınlestıren hatta aglatabılen bıseyler ıstıyorum ama bana boyle cok da resmı bıseyler bulmayın yanı

İnanmamıştım gittiğine,seni aradım beni beklediğin o soğuk pencere kenarında..Düşlerimizi göğe yazdığımız o deniz fenerinin altında...Ne zamanki seni gördüm benim olmadığın beyazlarda,o zaman anladım..Sevdamız yaşanmamış bir kasımdaSevdan benim olmadığın bir pembe masalda...Affet,gözlerin gözlerimde bir damla olsada,senle süslenmiş hayallarim,affet!...
  • maksim - exodus
    vanessa charlton - a thousand miles (bunu biraz gürültülü bulabilirsin ama güzel bir şarkı bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asean20 -- 25 Eylül 2006; 1:48:15 >
    "Sene bin dokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez ama baban belki bilir. Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe yürüyoruz. Çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri. Çektim kılıcımı iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hasteneye son sürat arabayla gidiyoruz. arabada damla benzin yok. Neyse eve geçtik o zamanlar elektrik yok. Mum ışığında televizyon seyrediyoruz."
  • bence chopin ağlatabilir hakikaten. örneğin waltz in c minor op64 inanılmaz.
    beethoven den piana sonata no14 in c minor bileklere zarar bir eser. aslında tek tek bestelerini önermek yanlış bence ama özellikle duygusal olanlarına ilgiliyimdir ben de ondan yazdım.
    chopin ve rachmaninoff un eserleri piano üstünedir.
    bu arada çok çok az bilgili olduğum bir konuda yazdım. daha bilgili üstadlar yazar da bilgilendirirse bizi güzel olur
    geçen ay açıldı
    SATILDI - AOC I2757FM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.