Bildirim
Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (542. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Taraftarımıza Teşekkür Mesajı
Dün akşam oynanan Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında, soğuğa, yağmura ve tüm eksikliklere rağmen yeni stadımız Ali Sami Yen Kompleksi Türk Telekom Arena'ya gelerek takımına destek veren tüm Galatasaraylılara içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Galatasaraylıların tribünlerde yarattığı müthiş ambiyans ve olağanüstü etkileyici boyutlara ulaşan destek düzeyi, Taraftarın takımını nasıl pozitif yönde etkileyebileceğine dair en güzel örneği vermiştir.
Sadece ülkemizin değil, dünyanın en güçlü taraftar desteğini simgeleyen bu gurur verici manzara, takımımızın bugünlerde ihtiyaç duyduğu en önemli manevi güçtür. Bu desteğin devamıyla birlikte, Galatasaray profesyonel futbol takımı, bu sezon yaşadığı talihsizliklerin tümünü tek tek bertaraf edecek ve Taraftarının desteğine layık, her zaman gururla seyredeceğimiz Galatasaray takımı olduğunu herkese gösterecektir.
Dün akşam bir kez daha göstermiştir ki, Galatasaray taraftarı, Galatasaray'ın ruhudur.
Kulübümüzün itici gücünü oluşturan Galatasaray taraftarına dün akşam verdiği örnek destekten dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
tuvaletler çok küçük pegasus trübününde bir tuvaletin içinde 3 tane normal klozetli, 3 ya da 2 tane de küçük ayakta yapmalı klozet , 2 lavabo var.
Hocam ona pisuvar diyoruz
bilmiyorum ne derseniz diyin de ben sırada beklememek uğruna tt arenada lavabo önüne işeyen gördüm.varın siz düşünün
-
@smd ve dostlarım zaman bulamadım inanın upload etmeye yeni başladım ilk yükleneni hemen vereyim
fotoğraf maçtan sonra çekilmiştir
isterseniz orjinal boyutlarındaki linkleri de ekleyebilirim -
-
ayrıca bu sayfada ki... tıklayın
resimde bana ait(tıklayarak orjinal boyutta bakabilisiniz
)
maç öncesi warchant ve atkı şov
vikipedi sayfamızıda güncellemiş oldum bu fotoğraf ile
-
nasıl olduysa artık
-
Şu stad ne zaman full çekecek?Fener maçından önce bir maçta dolduğunu görseydik keşke.
Beyler stad 5 dakikada boşalsın diye o kadar ayar yapıldı ama staddan çıktıktan sonraki durumu hiç mi hesaplamadılar? 15-20 dakikada boşalması trafik ve ulaşım açısından daha mantıklı olmaz mıydı? -
Bursayı yenersek eskişehir maçına fullenir tamamen... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
tuvaletler çok küçük pegasus trübününde bir tuvaletin içinde 3 tane normal klozetli, 3 ya da 2 tane de küçük ayakta yapmalı klozet , 2 lavabo var.
Hocam ona pisuvar diyoruz
bilmiyorum ne derseniz diyin de ben sırada beklememek uğruna tt arenada lavabo önüne işeyen gördüm.varın siz düşünün
ua lı ise normaldir. Koltuğa oturamayan adam nereye işeyeceğini de bilemez elbette.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
Pegasus'a fazladan tuvalet gerekmez, onlarıda kırarlar. Neme lazım, açılır kapanır koltuğu kıran klozetinde üstünde de zıplar.
kırarlar öyle zıplarlar. neticede klozet yer kaplıyor.
3 kişi çıkıyolarmış hocam klozetin üstüne. yoksa ambiyans iyi olmuyomuş, yeterince iç içe olmuyomuş.
-
LİG TV nin kameralarının oturduğu yerdenmidir açısındanmıdır nedir TV de HD yayında dahi hem uzaktan gördüğü yer/dik lik nedeniyle hemde ışıklandırmadan yayın hiç te beklediğim gibi güzel&kaliteli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
quote:
Pegasus'a fazladan tuvalet gerekmez, onlarıda kırarlar. Neme lazım, açılır kapanır koltuğu kıran klozetinde üstünde de zıplar.
kırarlar öyle zıplarlar. neticede klozet yer kaplıyor.
3 kişi çıkıyolarmış hocam klozetin üstüne. yoksa ambiyans iyi olmuyomuş, yeterince iç içe olmuyomuş.
gece gece deli gibi güldüm
allahta seni güldürsün
-
@vipracing,
1024 plazmada çok güzel görüntü alıyordum sd de ama bu maçta dedigin gibi kötüydü -
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
LİG TV nin kameralarının oturduğu yerdenmidir açısındanmıdır nedir TV de HD yayında dahi hem uzaktan gördüğü yer/dik lik nedeniyle hemde ışıklandırmadan yayın hiç te beklediğim gibi güzel&kaliteli değil.
HD yayın kullanıyorum ve televizyonumun müsait olmasına rağmen görüntü hiçte kaliteli değil. Bu can sıkıcı vaziyet benim de dikkatimi çekmiş durumda. Şikayette mi bulunsak ne yapsak? -
Eveeeeet... Haydi buyrun cenaze namazına..
Stadın üstünü kapatmayacağız
STADIN üstünü mayıs ayı gibi kapatmayı planlıyorduk. Avrupa’yı inceledik. Oradaki büyük kulüpler bunu yapmıyor. Biz de bu yola gidebiliriz. Çünkü bu çok maliyetli ve masraflı bir konu.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16843194.asp?gid=373
-
Çok doğru bir karar olmuş. En azından çatıyı kapatmak 10-15 milyon dolara mâl olacaktı. Oraya harcanacak parayı transfere yatırsınlar. -
Tamam kapatmayabilirler, ona bir şey demem. Ama niye şimdi karar veriyorlar buna? 866543 senedir neredeydiler? Bilmiyorlarmıydı diğer stadların kapanmadığını.
@Kénan
Stadı kapatırsak yapacağımız reklamla 10-15 milyon doları 1-2 seneye çıkartırız bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Çok doğru bir karar olmuş. En azından çatıyı kapatmak 10-15 milyon dolara mâl olacaktı. Oraya harcanacak parayı transfere yatırsınlar.
Belki 2-3 sene öncesi böyle bir şey olsaydı sana hak verebilirdim, ama milyon dolarlar verdiğimiz transferleri görünce ve bir daha bunların tekerrür edecek olma ihtimaliyle kesinlikle çatının yapılması taraftarıyım. Bu staddan hiç olmadığı kadar para kazanacak Galatasaray, Adnan Polat'ın belirttiği rakam senelik 60 milyon dolar gelirdi. Adnan Paşa kimi almış bu paranın çeyreği ile. Bırakın 10-15 milyona yapılsın çatı.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Çok doğru bir karar olmuş. En azından çatıyı kapatmak 10-15 milyon dolara mâl olacaktı. Oraya harcanacak parayı transfere yatırsınlar.
Belki 2-3 sene öncesi böyle bir şey olsaydı sana hak verebilirdim, ama milyon dolarlar verdiğimiz transferleri görünce ve bir daha bunların tekerrür edecek olma ihtimaliyle kesinlikle çatının yapılması taraftarıyım. Bu staddan hiç olmadığı kadar para kazanacak Galatasaray, Adnan Polat'ın belirttiği rakam senelik 60 milyon dolar gelirdi. Adnan Paşa kimi almış bu paranın çeyreği ile. Bırakın 10-15 milyona yapılsın çatı..
belki de gelirlerin tamamı transferde kullanılmadığı için 15milyon euro luk transferler yapılmamıştır ha? hani borçlarımız neyimiz vardır? belki?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X