Hocam bunun uzun versiyonu , hani animasyonla Aslan adam yapmışlardı ok sallamıştı bulutlara doğru daha sonra o oku çizgiye saplamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
3 tane var. olimpiyat stadıda 5 yıldızlı...
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: Assasinate
Türkiyede 3 tanemi 5Yıldızlı stad varmış ??? BJK'nin stadı yokmu resmi bu bilgilerin bulunduğu bir site var mı ?
2 tane 5 yıldızlı stad var. TT Arena ve Şükrü Saraçoğlu stadı.
Haklısın. Görmediğimizden unutmuşuz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
3 tane var. olimpiyat stadıda 5 yıldızlı...
quote:
quote:
Türkiyede 3 tanemi 5Yıldızlı stad varmış ??? BJK'nin stadı yokmu resmi bu bilgilerin bulunduğu bir site var mı ?
2 tane 5 yıldızlı stad var. TT Arena ve Şükrü Saraçoğlu stadı.
Haklısın. Görmediğimizden unutmuşuz.
Alıntıları Göster
Bi kaç koltuk kırılmış, gs fansın yeni fotoğraflarında gördüm... Kullanmayı bilmiyen insanlara verirsen böyle imkan.
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Bi kaç koltuk kırılmış, gs fansın yeni fotoğraflarında gördüm... Kullanmayı bilmiyen insanlara verirsen böyle imkan.
Alıntıları Göster
burası TT arena hariç güzel ama orası tt arena değil ne o öyle reklam gibi orası SAMİYEN
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
burası TT arena hariç güzel ama orası tt arena değil ne o öyle reklam gibi orası SAMİYEN
Alıntıları Göster
ultrA medeniyetsizlerin koltukları soktugu hal.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
- Türk Telekom Arena - Olimpiyat Stadyumu - Şükrü Saraçoğlu
Wikipedia'da var tam liste.
kadir has olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
Alıntıları Göster
Bu taraftara Ali Sami Yen bile çok fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Bu taraftara Ali Sami Yen bile çok fazla.
Alıntıları Göster
Beyler koymayın şöyle fotolar birazdan gelip ne olmuş yeaaaaaa 2-3 koltuk kırılmış onun hesabını mı yapıyorsunuz ua olmasa vs vs diye başlayan tonla saçma duyacaksınız.
Bugün Milliyet gazetesinde Mehveş Evin'in yazısını okuyunca daha bi sinirlendim,buraya taşımadım tartışma çıkmasın diye stadımız resmen birilerinin isteğine göre düzenlenmiş,yazıklar olsun böyle yönetime...
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Bugün Milliyet gazetesinde Mehveş Evin'in yazısını okuyunca daha bi sinirlendim,buraya taşımadım tartışma çıkmasın diye stadımız resmen birilerinin isteğine göre düzenlenmiş,yazıklar olsun böyle yönetime...