TOKİ BAŞKANI GÖREVDEN ALINMALI. RESMEN HAKARET ETTİ ALAY ETTİ KULÜPLE.. AZİZ YILDIRIM ÇIKIP KONUŞSA BUNDAN İYİYDİ..
Ne dedi tam olarak anlaşılmadı ıslıklardan.
Alıntıları Göster
ne diyor bu adam yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
TOKİ BAŞKANI GÖREVDEN ALINMALI. RESMEN HAKARET ETTİ ALAY ETTİ KULÜPLE.. AZİZ YILDIRIM ÇIKIP KONUŞSA BUNDAN İYİYDİ..
Alıntıları Göster
Toki başkanı tam oalrk ne dedi yahu =?
quote:
Orijinalden alıntı: justreal
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sinem kobal
Ne diyor eleman?
Adam aptal ya, tuttu tokinin yaptıklarını sayıyor. Tamam dersin şunu yaptık bunu yaptık diye ama lafa bir girdi ki resmen " hiçbir işi beceremeyen Galatasaray yönetimi bi stadı da yapamayacaktı biz olmasaydık vs. " Salacan ultraslanı üzerine parçalasınlar şu malı.
ALİ SAMİYEN STADININ ÜST KULLANIM PARASINI BİLE VEREMEYEN GS YÖNETİMİ VARDI, BİLMEM NE Bİ SÜRÜ ŞEY DEDİ BİZ YAPTIK ETTİK DİO.
quote:
Orijinalden alıntı: WickedDogg
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leone dOro
quote:
Alıntıları Göster
Toki Başkanı alkol mü almış napmaya çalışıyor? Ben böyle bir şey görmedim. Adam bodoslama eleştirerek girdi konuya.
Nerede olduğunun, bunun bir açılış olduğunun farkında mı bu adam?
O değil yazık günah birazdan sövecekler resmen adama. Bütün taraftarı çileden çıkardı, kanal d hemen banttan bir kaset koydu.
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
Toki başkanı tam oalrk ne dedi yahu =?
Propaganda yapmaya çıkmış AKP' yi övüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcbc
ne diyor bu adam yahu
Alıntıları Göster
harbi sorunlu bu adam ya. ne saçmaladı öyle. millet dalacak en sonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
sinem kobal
Alıntıları Göster
Toki başkanının kafa yerinde değil
quote:
sinem kobal
Alıntıları Göster
GALATASARAY KİRACILIK GÖREVİNİ ALİSAMİYENDE YERİNE GETİREMEMİŞTİR DEDİ
GÖREVİNİ YAPAMAMIŞTIR DEDİ ŞOK OLDUM ZATEN GERİSİ YUHALAMADAN DUYULMADI MANYAKMI LAN BU GÖRDÜĞÜM YERDE TAŞ YUMURTA ATMAZSAM ŞEREFSİZİM
quote:
sinem kobal
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR BÜYÜK SÜRPRİZİ AÇIKLIYORUM. SUAREZ GALASARAY FORMASIYLA MAÇA ÇIKACAK.
(Keşke )
Ne çene varmış adamda :D
quote:
sinem kobal
Alıntıları Göster
bu herif ne diyor böyle
quote:
Orijinalden alıntı: emreee85
şu toki başkanı mıdır nedir ne diyor ya
Alıntıları Göster
stadın yapımından bitişine kadar bu geceyle beraber güzel full hd bir dvd yapıp satışa çıkarsınlar. arşiv için harika bir dvd olur
quote:
ALİ SAMİYEN STADININ ÜST KULLANIM PARASINI BİLE VEREMEYEN GS YÖNETİMİ VARDI, BİLMEM NE Bİ SÜRÜ ŞEY DEDİ BİZ YAPTIK ETTİK DİO.
quote:
Orijinalden alıntı: WickedDogg
quote:
Alıntıları Göster
Islıklamak az bile bunlara tekme tokat dalmak lazım
Neler diyor tokici ya merak ettim?
quote:
Orijinalden alıntı: Gang Starr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
GALATASARAY
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Adam aptal ya, tuttu tokinin yaptıklarını sayıyor. Tamam dersin şunu yaptık bunu yaptık diye ama lafa bir girdi ki resmen " hiçbir işi beceremeyen Galatasaray yönetimi bi stadı da yapamayacaktı biz olmasaydık vs. " Salacan ultraslanı üzerine parçalasınlar şu malı.
Şerefsiz..
quote:
Orijinalden alıntı: Gang Starr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ali samiyende yükümlülüklerini yerine getirmeyen galatasaray yönetimi vs. diye zırvalamaya başladı...kafan çok güzelmiş sayın başkan güle güle kullan