quote:Orijinalden alıntı: bdurmusişte böyle saçma sapan ıslıklamalar protestolar falan yapılmasın diye belli sayıda seyirci aldılarAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Seyr-i Além IŞIKLAAAAAR AÇILDI OHAAAAAAA Alıntıları Göster Asıl şov başlıyor
quote:Orijinalden alıntı: .Tolga.Nasıl bir stadyumdur bu ya Alıntıları Göster Almayada oynadığımız avrupa ligi maçları gibi.. dahada güzel.. şükürler olsuuun..
quote:Orijinalden alıntı: profiteer Bir Beşiktaş'lı olarak ciddi anlamda stad mükemmel olmuş.. UEFA kupası finaline gidersek final bu stadda oynansın hala aklınız bizim stadta Allah herkese gönlüne göre versin
quote:Orijinalden alıntı: Assasinate quote:Orijinalden alıntı: AbaraiRenji OFFF STAD MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR IŞIKLARI AÇTILAR... ŞAMPİYONLAR ligi nede güzel oynanır burda
quote:Orijinalden alıntı: Gang Starr200200200200200200Alıntıları Göster ananı avradını bi an san siro sandım yemin ediyorum stadı
quote:Orijinalden alıntı: muskeder[bscfp=200 geliyorrr]Alıntıları Göster beyler 200 sayfa başı benimdir
quote:Orijinalden alıntı: bdurmusişte böyle saçma sapan ıslıklamalar protestolar falan yapılmasın diye belli sayıda seyirci aldılarAlıntıları Göster 200
quote:Orijinalden alıntı: .Tolga.Nasıl bir stadyumdur bu ya Alıntıları Göster abi sırf bu maçı izlemek için kebapçıya gidecem tok karnıma ah d-smart ahhhhhhhhh ne hallere düşürdün beni kabız olup çıkıcam senin yüzünden
quote:Orijinalden alıntı: AbaraiRenjiquote:Orijinalden alıntı: Assasinate quote:Orijinalden alıntı: AbaraiRenji OFFF STAD MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR IŞIKLARI AÇTILAR... ŞAMPİYONLAR ligi nede güzel oynanır burda Alıntıları Göster ☝
quote:Orijinalden alıntı: justrealquote:Orijinalden alıntı: profiteer Bir Beşiktaş'lı olarak ciddi anlamda stad mükemmel olmuş.. UEFA kupası finaline gidersek final bu stadda oynansın hala aklınız bizim stadta Allah herkese gönlüne göre versinAlıntıları Göster ruhun download işlemi bitmiş beyler maça başlayabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: Tirion FordringHaldun reyiz çıktı yayını kestiler :(Alıntıları Göster Gösteri yapanlar berbattı ama stad muhteşem ötesi Bende izlemek istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: grafikertakla atıyo bizimkisi Alıntıları Göster Sampiyonlar Ligine Ozel Stad olmus ya Takimda SL ye gore olsa keske...