quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`Of 3 lüye bakAlıntıları Göster Mehmet Ali Birand Tayyip'in Ardından Nası Sinirli Ve Gıcık Oluyorum Haliyle Baktı Öyle
quote:Orijinalden alıntı: CaPAxA- Galatasaray'a niye stad yapalım demişsiniz , Adnan Polat'a. - Öyle bir şey olmuş mu Alıntıları Göster fenerbahçenin yenilgisine alışdık diyor tayyip...
quote:Orijinalden alıntı: YigitheSezeryıllardır bu anı bekledimAlıntıları Göster bu m.ali birand kadar yalaka bi adam gormedim
quote:Orijinalden alıntı: grafikerooo baba geldi direk adnanı sallamadı rahmetli özhan dedi helal başbakan... Olm seviyom ben bu adamı yaa....Alıntıları Göster Heh iyi ya, Sabri Ugan geldi.
quote:Orijinalden alıntı: ImperioNErdoğan: Alıştık.Alıntıları Göster oh be ilker anlatım pozisyonuna geçmiş
quote:Orijinalden alıntı: Enchantedd200'e giden yolda benim de bir katkım olsun Şuanda orada olmaz için neler vermezdimAlıntıları Göster Ohh beee Sabri Ugan geldi.. İlker Yasin kabusu son buldu..
quote:Orijinalden alıntı: razor9119Anadolu atesi gelseydi. Mustafa Erdogan hangi takimli? Is paraya bakardi aslinda da.Alıntıları Göster Oh be Sabri Ugan geçti İlker Yasinin yerine
quote:Orijinalden alıntı: grafiker ooo baba geldi direk adnanı sallamadı rahmetli özhan dedi helal başbakan... Olm seviyom ben bu adamı yaa.... kendisini sevmem ama, Özhan Canaydın'ı anan tek kişi oldu. İnanın. Bizim başkandan bir kere duymadım bu lafı. Helal olsun başbakana...
quote:Orijinalden alıntı: Enchantedd Tayyip'in boyu kaç acaba Yeni Malatya yenilgisini sordular az önce - Tayyip: Alıştık artık koptum yemin ederim yaa Alıştık o işlere artık diyor
quote:Orijinalden alıntı: John LockeOhh beee Sabri Ugan geldi.. İlker Yasin kabusu son buldu..Alıntıları Göster Oh be Sabri Ugan geldi..
quote:Orijinalden alıntı: joedumarsalıştık bu işlere Alıntıları Göster niye ıslıklıyolar anlamak mümkün değil yaaa ayıptır günahtır ya
quote:Orijinalden alıntı: _kerem Maçı isteyenler el kaldırsın :) pw atarım EL BUARADA İNŞALLAH GÜZEL BİR KAYIT YAPILIYORDUR FULL HD FALAN MUHTEŞEM ARŞİVLİK OLUR ....
quote:Orijinalden alıntı: sizler için20000000Alıntıları Göster iyi haber maça kadar ilker yasin yok..... Amaaaa maçı o anlatacak, allahımm sana geliyorummmmmmmm Neler saçmalıyacak acaba hadi hayırlısı
Sabri Ugan geldi beyler izleyebiliriz rahatca. Bu arada taraftar isliklamasin su acilista kimseyi, yakismiyor acilisa.
quote:Orijinalden alıntı: Enchantedd200'e giden yolda benim de bir katkım olsun Şuanda orada olmaz için neler vermezdimAlıntıları Göster Arkadaş bu ıslıklar felan nedir nekadar ayıpdır yav Adamlar kocaman stad yaptılar ıslıklanıyorlar yazık gerçekden.
quote:Orijinalden alıntı: OOFajax maçı hangi kanalda olacak?Alıntıları Göster Birand'dan nefret ediyorum resmen