Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evlat büyütür gibi stad büyütüyoruz. nereden nereye duygulandım yahu.

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• JıGsAw GaMe

Kamera açısından dolayı bu tarafta ki yükselmesi tamamlanan D blok tribünlerini göremiyoruz. D blok tribün yükselmesi bitti. Oraya bakarak sorunuza cevap bulabilirsiniz. Diğer taraflar daha D blok kadar yükselmediğinden sorunuzun cevabı bi nevi evet daha yükselecek
  • stat sona yaklaşıyor
  • Çatı makasları tam olarak hangi gün takılacak. Çok merak ediyorum şu vincin hareketlerini falan Ona göre izleme şansımız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Çatı makasları tam olarak hangi gün takılacak. Çok merak ediyorum şu vincin hareketlerini falan Ona göre izleme şansımız olur

20 nisan sabahı plana göre :)
  • İlerki bir zamanda köşelerdeki çıkışları teke indirmek gibi bir durum olabilir mi ?
    Üç gereksiz gibi, tabi proje sahibinin bir planı vardır ama yine de bana fazla gibi geldi 3 tane çıkış.
  • 3-4 ay sonra koktuklar takılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

İlerki bir zamanda köşelerdeki çıkışları teke indirmek gibi bir durum olabilir mi ?
    Üç gereksiz gibi, tabi proje sahibinin bir planı vardır ama yine de bana fazla gibi geldi 3 tane çıkış.

Sadece futbol olarak ele almayın çok amaçlı bir spor kompleksi yapılıyor buraya. Konserler felan filan bir sürü şey olacak inşallah burada. Tabii Allah korusun olası bir deprem veya afet sonucunda hastane görevini de görecek stadımız. Bu nedenle 3 çıkış var, tek çıkış yetmez bu tür şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

İlerki bir zamanda köşelerdeki çıkışları teke indirmek gibi bir durum olabilir mi ?

Sadece futbol olarak ele almayın çok amaçlı bir spor kompleksi yapılıyor buraya. Konserler felan filan bir sürü şey olacak inşallah burada. Tabii Allah korusun olası bir deprem veya afet sonucunda hastane görevini de görecek stadımız. Bu nedenle 3 çıkış var, tek çıkış yetmez bu tür şeylere.

Bak bu yönden hiç düşünmemiştim.

• İkinci çatı vincinin montajı başladı.
  • Liebherr LR 1750

Demag CC 2800

Çatı makaslarını bu 2 vinç kaldıracak. Şu anda demag olan monte ediliyor, diğeri hazır durumda. İkisinin toplam kaldırma kapasitesi 1350 ton.

• 1350 ton mu? Vay be maşallah, Allah nazarlardan korusun
  • taner abi, beni de kaldırır mı bu alet [: P

76 kiloyum. sanırsam kaldırabiler
  • Çim işine ne zaman geçilecek yazın diye duymuştum doğru mu ?.Çok özen gösterilmeli bence.Anfield Road un çimleri gibi olsa

bir de seyirciler 5 metre den izlese maçları premier lig teki gibi çok şey istedim galiba

• Büyük boyutlu ve yüksek çözünürlüklü resimleri tekrar tekrar alıntı yapmayın lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

taner abi, beni de kaldırır mı bu alet [: P

76 kiloyum. sanırsam kaldırabiler

100 tondan aşağısını hissetmiyordur o aletler
  • Futbol takımı hakkını verirse yenii stadta 2-3 senede 1 kere filan yeniliriz en fazla.

Yeter ki yönetim gerekenleri yapsın.
  • Bu vinçler kaldıramazsa biz gidip omuzlarız çatıyı dert etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Bu vinçler kaldıramazsa biz gidip omuzlarız çatıyı dert etmeyin

Artık halatlarla bağlarız sonra stadın tepesinden hep beraber aşağı atlar dikeltiriz
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.