< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Ağustos 2025; 21:6:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) AĞUSTOS 2025 GÜNCELLENİYOR (1734. sayfa)

-
-
Gönderildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam, çok teşekkür ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
orayı hiç takmıyor akbank ,cevap vermeye bile tenezzül etmiyor.
-
gönderilen kodlar yeterli mi?
lazım olursa bende atabilirim.
-
Şimdilik yeterli hocam, teşekkür ederim.
Bir dahaki sefere, rica ederim sizden :)
Bu arada, ihtiyacı olana, SAW hızlı geçiş kodu verebilirim ben de; IST de vardı ama emin değilim, ihtiyaç olursa bakarım ona da...
-
rica ederim. Kodların çoğunu kullanmıyorum. lazım olan görürsem,paylaşıyorum.
Mobilin Akbanlısı çok iyi oluyor. Her kullandığım 3-4 kampanya var. Geçen yıl ücret ödemeden bütün sezon maçlarını izledim. İspark kampanyası,Şok market kampanyası benim favorilerimden.
-
Yurt içi geçerli mi :)
-
Altın seviyede Şok 2 kere mi veriyordu?
Geçen ay gümüş olunca almıştım sonra altına geçince ayrı verdi iyi olmuştu. Bu ay girişten sonra altına atmış.
Gümüş havale EFT de daha iyi, altın 0.05 gibi kredi indirimi ve ücretsiz 2 tane havale var, bari EFT olsa.
geçen ay bir tane Şok kodu aldım. önceden gümüş için ayrı,altın için ayrı veriyordu. Şuan tek kod veriyor.
Ben maaş müşterisi olduğum için Havale ve EFT ücretsiz.
-
1000/250 axess bana da vermediler. Müşteri temsilcisine bağlandım bugün sonuna kadar bekleyin gelmezse yazın dedi
Geçerli diye biliyorum...
-
-
Para göndereceğiniz tafar da akbank olursa havale olur hocam.
-
Akbank çirkeflikten hiç geri kalmıyor. Eski yazılarımda kredi kartını iptal ettiğimi söylemiştim. Ve kurtuldum. Şimdi de uygulamaya girişte hemen artı para teklifi kredi kartı teklifi kredi teklifi gözüme sokuyor. Son bir kampanya alacağım kaldı onu da aldıktan sonra komple her şeyimi kapatıp uygulamayı sileceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 6 Ağustos 2025; 11:16:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seviye atlarken ayrı ayrı kodlar açılıyor ama diğer ay altından otomatik devam edince sadece altındakiler çıkıyor :)
-
bu şekilde olabilir.
Ben çok dikkat etmedim, bilgi için teşekkürler.
-
Beyler, bu "Artı Para" kredili mevduat hesabı mıdır? Geçen kampanya yapmıştı: 3 ay boyunca aylık %0,99 faizle 30.000 TL. "Ayın 15’inden 15’ine" diyor. Tam o gün mü ödemem gerekiyor? Kredi kartı gibi 10 gün ek süre yok, değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X