Güvenlik ayarlarından kapatılabiliyor ama bende açık tutuyorum hepsini daha güvende hissettiriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Güvenlik ayarlarından kapatılabiliyor ama bende açık tutuyorum hepsini daha güvende hissettiriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam, akbank mimli bu konuda... Hesaptan para çıkışını kapattım zaten. Olabildiğince güvenli alanda kalmak taraftarıyım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam aylar önceki olaylardan sonra güvenlik bölümüne bu kapatma seçenekleri geldi zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanyanın açıklama kısmında; "Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir." yazıyor. Digiturk'ü anlık/otomatik fatura olarak sayıp MCC kodundan bonus vermeyebilir mi acaba? Bir bilginiz var mı bu konuda? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halen bir kahraman çıkmadı, bu ay nadas benim aslında nk yapılabilir de. Akbank 2 güne kampanyayı kaldırmazsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de dün harcadım,2-3 gün bekler kayıt açarım artık |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Axess’ten 250 TL Chip-Para Fırsatı! https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/8976/axessten-250-tl-chip-para-firsati |