Şimdi Ara

Böyle birşey mümkün mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben şimdi originden bf4 alsam arkadaşın Teknosa'dan aldığı limited edition bf4 cdsi ile kurup kendi product code umu girip oynayabilir miyim? Originde limited edition diye ayrı bir oyun yok sanırım stok durumunu gösteren bir ifade.

• Zaten onun içinde de normal oyun var China Rising DLC'sini internetten indiriyor bildiğim kadarıyla. Yani kurabilirsin problem olmaz. Ben BF3'te arkadaşa benim CD'yi vermiştim kurmuştu o normal almıştı GG'dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro
    MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz
  • Mümkün olsa gerek ben oyunu torrentten indirip origini üstüne kurmuştum,çalışmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | AMD FX-8350 @4.5GHZ | COOLER MASTER HYPER 212X| ASUS M5A97 EVO R2.0 | ASUS GTX 760 DIRECTCU II O.C 2GB 256 BIT | GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1600MHZ RAM | SEAGATE 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200 RPM | XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W |

• Teşekkürler beyler. Umarım olur birazdan oyunu arkadaşımdan almaya gideceğim. Sonuçları yazarım.
    ZOTAC GTX 670 4GB DDR5 256Bit - HITACHI 500GB 7200Rpm - Casper 20" LCD

• Valla sağda solda Bf4 oynayan arkadaşın varsa direk git evine at harici harddiske oyunu. Patch match uğraşmazsın hiç. Bir repair yapar bakarsın keyfine.
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkürler oldu oynuyorum şuan. 2.5 GB lık update yaptı indikten sonra.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.