Bildirim
Böyle birşey mümkün mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zaten onun içinde de normal oyun var China Rising DLC'sini internetten indiriyor bildiğim kadarıyla. Yani kurabilirsin problem olmaz. Ben BF3'te arkadaşa benim CD'yi vermiştim kurmuştu o normal almıştı GG'dan. _____________________________ Ölümüne Sıcak Fırsatçıyız, SF Müdavimi olmak bir hastalıktır!
-
Limited Edition = Battlefield 4. Sen oyunu indirmeyi istemiyorsun sanırım ondan mı bu dvd muhabbeti? Bir dene bakalım dvd den Serial isterse kendi keyini gir olur muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Software (Fullstack + AWS) Engineer
CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro — MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz -
Mümkün olsa gerek ben oyunu torrentten indirip origini üstüne kurmuştum,çalışmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ | AMD FX-8350 @4.5GHZ | COOLER MASTER HYPER 212X| ASUS M5A97 EVO R2.0 | ASUS GTX 760 DIRECTCU II O.C 2GB 256 BIT | GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1600MHZ RAM | SEAGATE 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200 RPM | XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W |
-
Teşekkürler beyler. Umarım olur birazdan oyunu arkadaşımdan almaya gideceğim. Sonuçları yazarım. _____________________________ -
-
Valla sağda solda Bf4 oynayan arkadaşın varsa direk git evine at harici harddiske oyunu. Patch match uğraşmazsın hiç. Bir repair yapar bakarsın keyfine. _____________________________ -
Hepinize teşekkürler oldu oynuyorum şuan. 2.5 GB lık update yaptı indikten sonra. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler