Şimdi Ara

İşlemci ve ekran kartının üzerinde ki jelatin(Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus n56v laptopumun termal macununu tazeliyor idim bir yerde işlemci ve ekran kartı üzerinde ki o koyu sarı jelatinin işe yaramaz olduğunu soğutmayı engellediğini duymuştum o yüzden çıkardım. Fakat tam bilgisyarı birleştirirken içime bir kurt düştü. fana bağlı bakır kablo ekran kartı ve işlemci üzerinde ki ileten bölgelere değerek bir sorun çıkarabilir diye. bilgisayarı henüz çalıştırmadım. Jelatinleri geri takmassam bir sorun olur mu acaba ?

Amca: Niye yediğiyim yiğenim. Ot vaağ saman vaağ yidikçe azıyolağ.
  • Bende az önce Acer 5715Z laptopumun fan ve işlemcisini temizledim, yeniden macunladım, Cpu üzerinde jelatin vardı, unutmuşlardır diye düşündüm, söktüm. Montajı bitirdim, laptop sorunsuz açıldı. Ancak içime kurt düştü, o jelatin ne işe yarıyor? Statik elektrik ile mi alakalı? Şu anda çalışıyorsa bir daha söküp takmaya değer mi sizce?

İşlemci ve ekran kartının üzerinde ki jelatin(Soru)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel arabalar vasat insanların kıskançlığını, entellektüellerin küçümsemesini ve uyanmış ruhların merhametini çeker.
  • bende de aynı sorun var. termal macun jelatinin altından sızmış durumda. konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? jelatini sökmenin herhangi bir zararı olur mu?

AMD Ryzen 9 7950X3D | ARCTIC Liquid Freezer II 360 (Rev. 7)
    MSI MPG X670E CARBON WIFI | CORSAIR VENGEANCE® RGB 64GB (4x16GB) DDR5 DRAM 6000MHz C40 Memory Kit — Black
    PNY GeForce RTX™ 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB Triple Fan | SAMSUNG 980 PRO 1TB | WD Ultrastar DC HC520 12TB
    CORSAIR RM1000x SHIFT | CORSAIR iCUE 4000X | MSI G274QPF-QD | 2 x ASUS VP279QGL
    RAZER Viper Ultimate | SteelSeries QcK Edge XL | Cooler Master MasterKeys MK750 | HyperX Cloud Alpha S
    Arch Linux | Windows 11 IoT Enterprise LTSC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.