Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
300.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nightly'ler gün geçtikçe güzelleşiyor, ben 4 gündür düzenli yüklüyorum, screenshot alamıyor sadece sıkıntısı o şuanda benim gördüğüm,
    Ayrıca listeye benide ekler misin unutmuşum yazmayı :)

He bir de ayrıca yarına özel 1050'ye verebilirim, hala jelatini duruyor, hala kutusu açılmadı, hala pasaport kayıtsız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_101100148/f_//tm.htm#101100148
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

Nightly'ler gün geçtikçe güzelleşiyor, ben 4 gündür düzenli yüklüyorum, screenshot alamıyor sadece sıkıntısı o şuanda benim gördüğüm,
    Ayrıca listeye benide ekler misin unutmuşum yazmayı :)

He bir de ayrıca yarına özel 1050'ye verebilirim, hala jelatini duruyor, hala kutusu açılmadı, hala pasaport kayıtsız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_101100148/f_//tm.htm#101100148
    CM12 Official Nightly gayet günlük kullanıma uygun. 19 saattir kullanıyorum. İlk şarj da bitti, pil ömrü aşağı yukarı aynı bende.

Şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

CM12 Official Nightly gayet günlük kullanıma uygun. 19 saattir kullanıyorum. İlk şarj da bitti, pil ömrü aşağı yukarı aynı bende.

Şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    Selamun Aleykum arkadaşlar,

Ankara da elden teslim alabileceğim 64 Gb. 1.000.TL civarı (pasaport kayıtlı) oneplus arıyorum.
    ilgilenenlere duyurulur. SAYGILAR...
  • Arkadaşlar telefonun alt kısmında sararma var gibi yada bende göz yanılması var. Dead piksel test yapınca hiç bir şey yok. İnternette dolaşırken sanki kendimi oraya odaklamış ve orada sararma var gibi geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf111

Selamun Aleykum arkadaşlar,

Ankara da elden teslim alabileceğim 64 Gb. 1.000.TL civarı (pasaport kayıtlı) oneplus arıyorum.
    ilgilenenlere duyurulur. SAYGILAR...

Gerçek misin hocam sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bir türlü Avea internet ayarlarını yapamadım. Yardım edebilecek birisi var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Arkadaşlar, bir türlü Avea internet ayarlarını yapamadım. Yardım edebilecek birisi var mı
    beni de ekler misiniz arkadaşlar, kargoda 64 gb ım şu an
  • BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 16g çin versiyon ve 64 global ile kullandym ikisindede otomatik ba?lanyyor 3g ye sen nasyl bi ayar yapmaya çaly?yyorsun açyklarsan yardymcy olan olacaktyr.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100641160
    burdaki mesajda anlaty?ym ve iki hafta önce satyn aldy?ym bambu kapak elime geçti kurulumunu yaptym. Gayet güzel gözüküyor, benim dikkatimi çeken nokta ben kenarlary ve üstüde bambudan sanyyordum fakat oralary yakyn renkte bir plastiktenmi?, benim dikkatsizli?im onun haricinde muhte?em gözüküyor kurulumu basit.

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twm -- 7 Ocak 2015; 11:22:49 >

• quote:

Dostum ben 16g çin versiyon ve 64 global ile kullandym ikisindede otomatik ba?lanyyor 3g ye sen nasyl bi ayar yapmaya çaly?yyorsun açyklarsan yardymcy olan olacaktyr.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100641160
    burdaki mesajda anlaty?ym ve iki hafta önce satyn aldy?ym bambu kapak elime geçti kurulumunu yaptym. Gayet güzel gözüküyor, benim dikkatimi çeken nokta ben kenarlary ve üstüde bambudan sanyyordum fakat oralary yakyn renkte bir plastiktenmi?, benim dikkatsizli?im onun haricinde muhte?em gözüküyor kurulumu basit.

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Hayirli olsun hocam uygulanmış halinide ayrıntılı görmek isteriz

• twm kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kılıfınızı güle güle kullanın, çok güzelmiş. Internet konusuna gelince ağ ayarlarını sıfırlayıp sorunu hallettim, ilginiz için teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Öncelikle kılıfınızı güle güle kullanın, çok güzelmiş. Internet konusuna gelince ağ ayarlarını sıfırlayıp sorunu hallettim, ilginiz için teşekkürler :)
    @esved
    Teşekkürler dostum, onun için ikinci bi telefon bulmam gerek, sıfır olanın kutusunu açmadım :)

@bilim
    Saolasın dostum ama karıştırmayalım kılıf değil, arka kapak. Sandstone u çıkarıp yerine takıyorsun.
  • quote:

@esved
    Teşekkürler dostum, onun için ikinci bi telefon bulmam gerek, sıfır olanın kutusunu açmadım :)

@bilim
    Saolasın dostum ama karıştırmayalım kılıf değil, arka kapak. Sandstone u çıkarıp yerine takıyorsun.
     ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Bugün @emreacars dan Cruzerlite Bugdroid kılıf satın aldım. Arka tasarımı beni çekiyordu her zaman.
    Aşağıda da iPhone her ne kadar makro çekimde beni bunaltsa da tuş kısımlarını ve ekran üstüne konulduğunda koruması için bırakılan çıkıntı kısmı göstermeye çalıştım.
    Tuşlara basımı biraz zorlaştırsa da (özellikle ses tuşlarına) bir süre sonra insanı çıldırtacak düzeyde değil en azından.

Aynı kılıftan düşünenler için bir nebze faydası olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 7 Ocak 2015; 13:05:27 >

• Arkadaşlar telefonun kayıt ettirmek için garanti bankası internet şubesinden ödeme yapacağım acaba kredi kartından ödeme yapabiliyor muyuz yoksa hesapta para mı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Arkadaşlar telefonun kayıt ettirmek için garanti bankası internet şubesinden ödeme yapacağım acaba kredi kartından ödeme yapabiliyor muyuz yoksa hesapta para mı olması lazım
    Karttanda yapabiliyorsun hesapta para olmasina gerek yok
  • Arkadaşlar mesela ben davetiye bulsam elimdeki Bonuscard ile siteden alım yapabilirmiyim Avusturya'ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Arkadaşlar mesela ben davetiye bulsam elimdeki Bonuscard ile siteden alım yapabilirmiyim Avusturya'ya

Alabilirsiniz sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Arkadaşlar mesela ben davetiye bulsam elimdeki Bonuscard ile siteden alım yapabilirmiyim Avusturya'ya

Alabilirsiniz sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    arkaşlar telefon ile çektiğim 4k video ları pc de izleyemiyorum çözüm ü olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: soclose

arkaşlar telefon ile çektiğim 4k video ları pc de izleyemiyorum çözüm ü olan varmı

GOM player denediniz mi? Ben açabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: soclose

GOM player denediniz mi? Ben açabiliyorum.

Alıntıları Göster
    bir tek onu denememiştim bir deneyeyim teşekkürler
  • twm kullanıcısına yanıt
    sandstone kapak boşa çıktıysa alabilirim :))
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.